Bobbys Hair Care Avis 4 823

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Först o främst var boxen fin som man fick. Alla flaskor va snygga, gillar vitt o guld som passar så bra ihop! Doften va juvlig! Hårsprayen gav inte håret en stel känsla utan glänsande o full med liv.... Voir plus

Hej ja jag följer Julia på fb å instagram tjejen som är tillsmmans med Bingo. Hon visade er produkter å jg ville testa. Jo jag tycker nog allt att dom är väldigt bra till mitt hår. Handlat hos er mer... Voir plus

Mycket bra schampo och balsam. Pumpflaskor är också ett plus. Köpte duschmoussen. Härlig doft och konsistens som är mjuk och lätt att tvätta hela kroppen med. Kommer absolut bli mer köp av den för en... Voir plus

1. Magasin de produits capillaires

À propos de Bobbys Hair Care

Bobbys Hair Care är en hårvårdsserie skapad med enormt mycket kärlek, tid, passion och kompetens.

Vi är ett sammansvetsat team som anser att endast världsklass, både vad gäller innehåll och kvalitet är bra nog!

⭐️ Lyxig hårvård av högsta salongskvalitet
💇‍♀️ Över 30 års kunskap om hår
🌱 Veganskt, sulfat och paraben-fritt
🇸🇪 Tillverkat i Sverige
🐇 Cruelty free

BOBBYS.SE ✅ Fri frakt från 299 kr ✅ Snabb och enkel kundsupport ✅ Säker och smidig betalning med Klarna.

Utforska våra produkter

Bobbys Hair Care är byggt på starka relationer, trogna samarbeten, en välutvecklad funktion i produkterna och ett genuint intresse för hår och hårvård.

För oss är det en självklarhet att våra produkter ska vara veganska och tillverkade i Sverige, fria från sulfater och parabener – med ett innehåll som vårdar och balanserar både hår och hårbotten.

Vi har skapat en community tillsammans med våra användare där vi dagligen får värdefull feedback som hjälper oss att ta fram produkter som verkligen behövs.

Vår Filosofi

Varför ska du behöva gå till en salong för att få en hög kvalitet på produkter och ett lyxigt, välmående och vackert hår?

Med våra produkter kan du äntligen ta in lyxen i din vardag, och göra det möjligt för dig att använda lyxiga salongsprodukter – varje dag.

Ditt hår kommer att tacka dig, och du kommer att märka skillnaden! ❤️

Din åsikt är viktig för oss! ❤️

Var din köpupplevelse eller dina produkter inte till belåtenhet?
Du når oss snabbast på kundtjanst@bobbys.se
Vi går igenom alla mail och ger återkoppling på ditt ärende inom 24 timmar. 🫶
International user? (Outside of Sweden)
For questions about our products or your order, you’re always welcome to contact us on support@bobbyshaircare.com and we will answer your queries within 24 hours.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

5 k avis

Mycket bra

Snabb frakt, otroligt bra produkter och prisvärt med paketpriser på produkterna

5 mai 2026

Réponse de Bobbys Hair Care

Beklagar att schampot inte motsvarade förväntningarna <3 Vi tar din feedback på allvar. Tack för att du delade med dig!

Otroligt snabb leverans

Otroligt snabb leverans, fick det dagen efter jag beställt 👌

3 mai 2026

Réponse de Bobbys Hair Care

Vi är glada att höra att du uppskattade den snabba leveransen! Tack för din positiva feedback, det betyder mycket för oss <3

Snabba leveranser

Snabba leveranser, underbara produkter med så härliga dofter.

Réponse de Bobbys Hair Care

Tack för din fina recension! Vi är så glada att du är nöjd med våra produkter och snabba leveranser <3

Jag älskar verkligen era hårprodukter

Jag älskar verkligen era hårprodukter! Mitt hår har aldrig varit så friskt och fint sen jag började använda det hos er. Har även haft er julkalender sen förr förra året och mina produkter tog slut för ungefär ett år sedan och mitt hår började bli slitet igen. Så behövde bara beställa igen!

Réponse de Bobbys Hair Care

Vad roligt att höra att våra hårprodukter har gjort ditt hår så friskt och fint! Vi är glada att du gillar dem och att du beställt igen. Tack för din positiva feedback! <3

Jag är väldigt nöjd!

Jag är väldigt nöjd!

Réponse de Bobbys Hair Care

Vi är så glada att du är nöjd med oss. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss <3

Riktigt bra produkt

Riktigt bra produkt. Snyggt brun lätt att använda. Toppen!

28 avril 2026

Réponse de Bobbys Hair Care

Stort tack för din fina feedback! <3 Varma hälsningar från teamet.

Luktar fantastiskt

Mitt svintohår blev fantastiskt lent! Och doften 😍

30 avril 2026

Réponse de Bobbys Hair Care

Vi är glada att vårt produkt gjorde ditt hår lent och att du älskar doften! Tack för din återkoppling <3

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans. Locktången jag köpte kommer att bli en favorit 💛

30 avril 2026

Réponse de Bobbys Hair Care

Vi är glada att leveransen var snabb och smidig! Tack för din återkoppling, vi hoppas att du kommer att gilla locktången mycket <3