We have tried a couple of accounts, both were denied access after random periods of time. The first account was fairly inactive for a year, once we added a little credit to it for extended featu... Voir plus
Jakten på kärleken fortsätter, men är är det tyvärr värdelöst. Har man tur ( och mycket)så kan du kanske få ett napp, annars är det mycket för inget. Fungerar ok på sidan ( billigt ju, stabil b... Voir plus
Prøver og registrere meg men når man bor i Norge er det helt umulig og få betalt jeg har fått en kompis Sverige som prøver og betale men dette går heller ikke. Sender mail for og få hjelp men dette... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
En av Sveriges största kontaktsidor för erotiska kontakter som som funnits sedan 1998.
Suède
- bodycontact.com
N'a pas répondu aux avis négatifs
Scammers. Do not sign up for this site.
The first account was fairly inactive for a year, once we added a little credit to it for extended features and started to be active the account was just randomly blocked after a few weeks.
The 2nd attempt lasted several months, our method of payment used to be via SMS, our provider stopped the site using that method which in hindsight should have been a red flag. Our account was again fairly dormant for some months, once we again became active the account was denied contact privelleges for no reason.
Both times customer service was repeatedly contacted, no reply other than an automatic reply.
BodyContact har varit en stor besvikelse för mig
Efter att ha testat flera sajter och jämfört med AMFlirt.com
– som faktiskt fungerat med riktiga profiler och tydlig kommunikation – framstår BC som rörigt och opålitligt. Man betalar, ibland till och med för Plus, och plötsligt blir man av med skrivrättigheter eller avstängd utan någon förklaring. Supporten svarar inte alls, trots upprepade försök att få veta vad som hänt. Det känns godtyckligt och väldigt oprofessionellt. För mig är detta tyvärr en av de sämre kontaktsidorna jag testat.
Ingen är seriös.
Jakten på kärleken fortsätter
Jakten på kärleken fortsätter, men är är det tyvärr värdelöst.
Fungerar ok på sidan ( billigt ju, stabil betalning). Men om man får ett problem.. så finns det ingen, men INGEN. Att prata med..
Mycket frustrerande och förnedrande ju..
Jag undrar varför dem på bodycontakt inte svarar på mail?
Under all kritik
Ung tjej och singelprofil med fler meddelanden i inkorgen än vad jag skulle hinna med att svara under en livstid.
De (män) jag inte hann/ville svara skrev nya meddelanden och blev otrevligare och otrevligare, och för varje person jag blockade kom nya personer utan hyfs. I inkorgen blev jag anklagad för att vara en fejkprofil, att jag sålde sexuella tjänster m.m. Även om det inte fanns grund för påståendena stängdes mitt konto ner utan förvarning. Snopet minst sagt, men deras förlust.
Något år senare skaffade jag under ett svagt ögonblick (kåthjärnan bestämde) ett nytt konto och utfallet blev detsamma.
Vid flera tillfällen har jag försökt få tag på någon form av admin men de lyser med sin frånvaro. Sidan är en resa i tiden och ser ut som att den inte har blivit underhållen på 20 år.
Prøver og registrere meg men når man…
Sender mail for og få hjelp men dette er de lite interessert i og gjøre.Tror heller ikke de leser mailer vi sender,svar på at man er registrert og ska hjelpe er noe som gå automatisk.
En stjärna känns för mycket
En stjärna känns för mycket. Samma sak som annars: man betalar, och sedan blir man av med skrivrättigheterna. Sitter det någon och bannar folk helt godtyckligt? Skriver man till support får man inget svar. Jag blev till och med bannad med mitt telefonnummer. Detta måste vara en av de sämsta kontaktsidorna jag varit med om.
Obefintlig support!!!! Värdelöst
Detta är andra gången på mindre än ett år jag betalat för plus medlemskap och nu blivit av med skrivrättigheterna igen helt utan minsta anledning och support går INTE få tag på över huvud taget så nu är jag RIKTIGT ARG rent ut sagt!!!!!! Man kan ju inte ha en betalsida utan fungerande support!!!! Dessutom stänga av de som följer reglerna,min andra gång nu!!!!! Hur kan man bli blockerad utan anmälningar, inte lagt upp bilder som strider mot reglerna och är inte otrevlig mot folk!!!!! Denna sidan är KATASTROF rent ut sagt, slösa inga pengar på detta!
hemsk sida
hemsk sida, massor med desperata killar som jagar dig oavsett vad du söker. Var med för många år sen då jag var gift. efter skilsmässan får jag veta av en vän att min profil fortfarande är aktiv. Ex-maken sitter nu på sidan med mina bilder och chattar med folk, låtsas vara jag!! Har gjort flertal anmälningar till sidans "admins" men utan några som helst svar eller åtgärder. Blir polisen snart
jag fattar inte vad är det del på den…
jag fattar inte vad är det del på den här sidan??? jag kan inte loggar in eller ha ett ny konton på den sida och varför har jag blivit skrivrättigheten att jag kan inte ens göra nåt på den sida.... jag behöver hjälp...
Mycket gott genom åren 😄
Vi blev plötsligt avstängda från BC…
Vi blev plötsligt avstängda från BC utan någon som helst förklaring. Vi har aldrig varit otrevlig eller dum mot någon, jag till och med var väldigt restriktiv med att blocka folk. Jag mailade support flera gånger, men inget svar. Så dåligt!! Varför ?
När man skriver till dem för man den svaret
This is the mail system at host web09.bodycontact.com.
I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.
For further assistance, please send mail to postmaster.
If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.
Jag tycker det e helt kul
Ad hej till alla ni känner mig vall jag…
Ad hej till alla ni känner mig vall jag kanske känner inte till mig ,jag betalade 50kr vie sms då blir det inget pluspoäng plus medlemskap , ...
Är du man? - Skaffa en annan hobby...
Är du singeltjej på den här sidan så kommer ALLA älska dig och vilja träffa dig.
Är du tjejen i ett par på den här sidan så kommer ALLA älska dig och vilja träffa dig.
Är du killen i ett par så kommer alla vilja träffa din tjej UTAN DIG!
Är du singel man kommer några få killar vilja träffa dig och du kommer bli ghostad av alla kvinnor du kontaktar.
Är en seriös kille som vill träffa…
Är en seriös kille som vill träffa tjejer/kvinnor både för mys och skapa minnen.
Så jag försökte att regga mej på Bodycontact men ska ju så klart verifiera mej men det går fasen inte, provat ALLT.
Mejlat och donat i flera månader men INGET svar.
Hur har ni alla andra gjort ???
Blir brydd som faan, vad finns det för andra sidor/alternativ ???
M
BC oseriös sida
Som tjej och verifierad PLUS-medlem så blev jag jättebesviken när jag plötsligt blev avstängd från BC utan någon som helst förklaring. Jag har aldrig varit otrevlig eller dum mot någon, jag till och med var väldigt restriktiv med att blocka folk. Jag mailade support flera gånger, men inget svar. Så dåligt!! Jag vill ju få veta varför jag blev avstängd!! Jag hade även betalat för PLUS, men de pengarna är borta....Som tjej blir man spammad av vissa män som inte heller fattar att man inte hinner svara på alla meddelanden man får och de blir jättesura och fortsätter och fortsätter att skicka fler meddelanden... Jag kunde få flera hundra meddelanden varje dag, det säger sig själv att man inte hinner svara på allt som kommer. Det finns jättetrevliga män på BC och jag har träffat flera, men tyvärr drunknar de i alla de oseriösa som finns där....
Bodycontact är 110 % oseriöst
Bodycontact är 110 % oseriöst. Hjälp till o bojkotta Bodycontact.
Blev utkastad inom en timme
Blev utkastad inom en timme, blev kontaktad av några killar som påstod att jag var någon annan o så vips var man utan rättigheter!
Va e detta?
//Anna