Hade det gått hade jag satt noll stjärnor. Läste recension av sidan och där fick sidan mycket beröm. Måste varit sidan självt som skrivit . Kollade upp tjejerna och alla hittade jag på porr sidor... Voir plus
Les gens ont aussi consulté
Håll dig borta från den här falska webbplatsen. Företaget är rent bedrägligt. Lämna aldrig ut dina bankuppgifter – det är det enda de är ute efter
Deras mål är att få dig att spendera så mycket pengar som möjligt. Det finns inga riktiga kvinnor där. Jag brukade träffa attraktiva kvinnor via AMFlirt.com
Det fungerade bra tidigare, och nu tänker jag gå tillbaka dit. Jag vill inte längre experimentera med falska sajter som Ligga.
Håll dig borta!
Med all respekt. Sp denna sida till 100% fejk. Det finns ingen som helst möjlighet till att få så mycket mail och respons från " kvinnor " som är på denna sida.
Helt omöjligt.. men Helt!.
Dem är ute efter att vi som män som egentligen längtar efter kärleken och närheten betala för massa onödigt. bedrövligt att vissa människor lever ( gott). På andras misär och olycka..
Tips.
1) håll dig borta från sidan. Pronto!
2) bete dig normalt och respektfullt i dem vanliga sidorna, Så får du till det bättre, och billigare
Och att" ligga".. visst i egen säng med förtvivlan och skam.. absolut.
Love its all we need
Tyvärr består sajten av trollprofiler
Tyvärr består sajten av trollprofiler. Det märker man omgående. Så fort man har öppnat ett konto väller det in brev från "tjejer" som tycker jag ser bra och het ut innan jag ens hade laddat upp en bild i min profil. Profilernas semantik är misstänkt samma och "tjejerna" gör allt för att hålla igång konversationerna med helt ologiska inlägg. Dessutom vill de inte gå över till kostnadsfria alternativ för att chatta och skjuter hela tiden fram ev träffar IRL. Det mest komiska är dock alla omdömen som användare påstås ha lämnat på sajtens sida. Alla givetvis positiva, men fejkade för någon möjlighet att skriva omdöme finns inte....
Så bara undvik skiten.
Borde ha förstått tidigare att Ligga till stor del är en bluff
Chatten är tydligt upplagd för att hålla en kvar så länge som möjligt, och när man föreslår att prata gratis via en annan app kommer det alltid bortförklaringar. Som jämförelse har AMFling.com
fungerat betydligt bättre för mig, med riktiga kvinnliga profiler, raka svar och utan onödigt tidsödande. Kanske finns det några få äkta profiler på Ligga, men i så fall är de väldigt få och svåra att hitta.Tittar man närmare på bilderna ser man snabbt att många inte är svenska tjejer. Kommunikation känns ofta opersonlig och mallad, som om flera konton styrs på samma sätt. Det skapar väldigt lite förtroende.
Hade det gått hade jag satt noll…
Hade det gått hade jag satt noll stjärnor.
Kollade upp tjejerna och alla hittade jag på porr sidor med foton som var 5-8 år gamla.
Anmälde dessa profiler till Ligga, men de är ju väl medvetna om att 99% är fejk och de tjänar stora pengar. Så det kommer inte händ.
Kommer polisanmäla sidan för bedrägeri.
Borde fattat att allt var en bluff
Borde fattat att allt var en bluff, de som chattar med en är skickliga på att hålla en kvar. Bad om att prata via annan app gratis men alla hade olika ursäkter. Kolla bilderna är som används så ser man att dem för det mesta inte är svenska tjejer. Tyvärr sällar jag jag mig till skaran av lurade män.. 600kr fattigare, kanske finns någon det äkta profiler med tjejer men de är isåfall väldigt få.
Riktig bluffsida detta
Riktig bluffsida detta. Många intresserade men alla vill bara chatta. För att de kostar pengar.
Jag gick med på Ligga.com...
Jag gick med på Ligga.com för ett tag sedan, lockad av idén om en dejtingplattform för avslappnade förbindelser, perfekt för att träffa likasinnade personer som söker förhållanden utan förpliktelser. Till en början blev jag ganska imponerad – det fanns många tjejer att chatta med, och sajten verkade vara aktiv med massor av profiler. Det var enkelt att starta en konversation, och meddelandesystemet fungerade smidigt.
Men efter att ha spenderat lite tid på plattformen började jag märka ett mönster. Trots att det fanns många tjejer att prata med, verkade de flesta mer intresserade av att hålla samtalen online snarare än att träffas på riktigt. Det var roligt till en början, men efter ett tag insåg jag att det var svårare än väntat att hitta någon för en verklig träff. Trots många konversationer och flirtiga utbyten lyckades jag inte träffa någon ansikte mot ansikte.
Med det sagt, om du letar efter att chatta och skapa onlinekontakter, kan Ligga.com vara ett bra val. Men om du hoppas på att träffas offline och faktiskt mötas, är chanserna kanske inte lika stora som du förväntar dig.
För dig som är seriös med att träffa någon i verkligheten och faktiskt få till något, rekommenderar jag att kolla in Xdate.se. Min erfarenhet är att det finns fler användare där som är genuint intresserade av att arrangera verkliga möten istället för bara att chatta online. Om du vill ha snabba resultat och träffar i verkliga livet, är Xdate.se ett bra alternativ att överväga.
De du chattar med är anställda på Ligga...
Det är foto på brudar från andra siter som används. Gör egen koll med Google Lens el liknande.
Du blir såååå lurad spara dina stålar…
Du blir såååå lurad spara dina stålar till att ragga på stan i stället.Dom leker med andras känslor tråkigt.
För bra för att vara sant, tyvärr.
Jag skapade ett konto och la upp några vanliga dejtbilder och på mindre än fem minuter hade jag tre intresserade tjejer.
Eftersom man måste betala för att kunna tjatta, så var jag ett klick bort att lägga 600 spänn på den här sajten. Det står vad krediterna i sig kostar, men inte hur många man måste betala för att messa, vilket fick mig att tveka.
Väldigt snyggt upplagd.sajt, men att döma av vad andra skriver så är det faktiskt 100% fejk.
På alla andra dejtingsajter finns det också profiler som är riktiga bottenskrap, men de lyser helt med sin frånvaro här. Alla de här tjejerna är sådana som man utan vidare skulle kunna presentera för sin familj och vänner.
som någon polis uttryckte det i en intervju om bedrägerier; "Om något verkar vara för bra för att vara sant, så är det nog så..."
En riktigt bedragare sida .
En riktigt bedragare sida .
Totalt fejkade medlemmar ,endast går ut på att du ska skriva så många meddelande som möjligt för dyra pengar. Undvik och spara pengarna till något vettigare.
Bluff
Bluff. Bara fejkprofiler. Kollade 5 slumpmässiga, alla profilfoton hittades på tineye.com
Undvik, betala inget!
100% Scam
Det stod ganska snart klart att kvinnorna (som högst troligt är fejkprofiler hela bunten) vill chatta chatta chatta. Så, sidan borde snarare heta chatta.com för någon träff har det inte blivit tal om och än mindre ligga.
I privata meddelanden blockeras mailadresser trots att det redan från start är svindyrt att vara med på denna sida och vad jag delarmed någon i privat meddelande borde vara min ensak.
Men ligga.com vill inte att du ska träffa någon endast att du ska ge dem dina pengar.
Jag får ta att jag blivit blåst, så gå inte på det du också. Det enda du får ut av denna sajt är tomma löften, förlorad tid och en tunnare plånbok.
P.S.
Det finns en pengarna-tillbaka-garanti, men den är väl genomtänkt och därför i princip omöjlig att uppfylla.
Ärligt alla som skickar medelanden ser…
Ärligt alla som skickar medelanden ser ut o va riggat från b hotell,o liknande
OK om du vill slå ihjäl några timmar på…
OK om du vill slå ihjäl några timmar på att skoj chatta. Hopas inte på något mer. Sämsta chattfunktionen jag någonsin upplevt.
Håller med tidigare recensioner
Håller med tidigare recensioner. Sidan är 100% fejk. Stor varning för att bli blåst på pengar.
Tycker att företaget är rena tjuvar var…
Tycker att företaget är rena tjuvar var själv medlem under 3 år o fick aldrig någon dejt. Var på gay sidan o upptäckte att många var anställda hos dem för att underhålla o loka in en. Jg testade flera gånger om att chatta via en annan väg. Det kostar o mkt att chatta hos dem. Dem pratade bort det hela o avslutade samtal med frågor. Fick aldrig mina pengar tillbaka när det står klart och tydligt från dem. Ingen dejt pengarna tillbaka garanterad. Sa upp mitt konto o fick ingen tillbaka. Det är hemskt att dem här typerna kan göra så o att lagen inte finns för att stoppa dem.
Rena bedrägeriet Googla bilden på…
Rena bedrägeriet Googla bilden på Salsatjejen. Det var "stulet" från en annan site. Bad henne sända med en bild i chatten. Försvars ställning, "bilder"skapar inget!!! Jo det bevisar att jag chattar med rätt person. Så dom har säkert en stab som svarar på chatt.
Undvik som pesten, bedrägeri på hög nivå, fejk sajt
Samtliga profiler är fejkade, det hela går ut på att mjölka kunder på pengar. Väldigt snygg sida och det verkar väldigt seriöst, men det hela går ut på att chatta med de olika profilerna och varje chatt kostar 15 kronor. Alla säger att de vill träffa dig men det kommer aldrig att inträffa då de som finns på bilderna inte är de du chattar med. Sannolikt sitter de i ett callcenter och ljuger ihop sina historier, bara så att man ska fortsätta och köpa svindyra krediter och chatta vidare. Undvik till varje pris.
Borde anmälas för bedrägeri.
En savoir plus sur les différents types d'avis.