Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Trailer voor motoren ruim van te voren gereserveerd en bevestigd omdat we de trailer zeker op tijd moesten hebben. Bij aankomst was er geen oprijplaat aanwezig waardoor we motoren er niet op kreg... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Een aanhanger gehuurd voor 1 uurtje. Bij het ophalen bleek de verlichting niet te werken. Ik ben wel een half uur al bezig geweest met het proberen van verschillende kabels. Uiteindelijk heb ik het op... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

De mensen waren vriendelijk en de aanhanger was in prima conditie. Echter toen ik moest afrekenen werd mij 2 dagen in rekening gebracht! Ik had de bak vrijdagmiddag om 17.00 uur opgehaald en de volg... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de location de voitures

Informations provenant de diverses sources externes

Wilt u op een gemakkelijke manier een aanhangwagen huren? Boedelbak biedt u de beste kwaliteit aanhangwagen en de gemakkelijkste verhuur service.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,4

Tous les avis

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Het is met afstand de meest waardeloze…

Het is met afstand de meest waardeloze shit die je je zelf kunt aandoen. Ga niet in zee met Boedelbak. De gehuurde aanhanger zat nog vol karton. Gelukkig werd er in de buurt oud papier opgehaald, dus dat losten we op. Niet zeuren. Toen het schuurtje van opa ingeladen voor de stort, maar we kwamen 5 minuten te laat.
Boedelbak gebeld op hun 0900 nummer. Maar die was natuurlijk onbereikbaar…
Tig keer geprobeerd, geen succes.
Overleg over nog een dagje huren kwam de volgende dag vanuit Boedelbak: we moeten betalen, extra, voor de hele volgende dag want ze hebben nu iemand moeten teleurstellen die de bak voor de hele dag had gehuurd. Gelukkig zijn die mensen ergens anders gaan huren, anders werden ze net zo aangeblaft en opgelicht met vuile volle aanhangers. Wat een lelijk verdienmodel.

26 février 2025

Zoek een schappelijke verhuurder

Boedelbak gehuurd voor de volgende dag (minder dan 24 uur van te voren). Daarna volgt een afzegging van onze afspraak, waardoor we de boedelbak de volgende dag niet meer nodig hebben. Annulering echter niet mogelijk, omdat we binnen de 24 uur annuleren. De hele reservering was echter binnen 24 uur van de afspraak gemaakt en heeft welgeteld 30 minuten bestaan. Dit staat in de "voorwaarden". Wat een trieste bedoeling.

7 janvier 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Vanmiddag 12 -11-24 Veenendaal een…

Vanmiddag 12 -11-24 Veenendaal een boedelbak willen huren. Helaas ging dit helemaal mis. We hadden onverwachts een bak nodig om 2 zonnepanelen te vervoeren om dat ze niet in de auto pasten. Na betaling voor een dag huur bleek dat de de boedelbak niet paste op de trekhaak van onze auto wij hebben een trekhaak voor een fietsendrager. We hebben direct contact gehad met het verhuurbedrijf om de dag huur terug te vragen met uitleg van het gebeuren. Dit was niet mogelijk. We hadden de voorwaarden moeten lezen en dat gebeurt dus niet als je bij het tankstation onverwachts een boedelbak wil huren. Ik voel mij behoorlijk opgelicht.

12 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Deze aanhanger sloopt je auto.

Verschrikkelijk materiaal.
Verlichting werkte niet na behoren. lampjes kreeg ik nieuw van het shell station en zelf maar vervangen.

De stekker van de aanhanger heeft een kortsluiting veroorzaakt aan mijn auto waardoor ik €250 kosten heb moeten maken ter reparatie in de garage. Deze kosten heb ik niet vergoed gekregen, garage had nog een schrijver gemaakt over de oorzaak van de kortsluiting. Maar zelfs de huur kosten zijn niet vergoed uit service.
Waardeloos bedrijf zal er nooit meer huren.

17 octobre 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Materiaal in orde , medewerking is alles mis

Met het materiaal is niks mee maar de medewerking .. daar is alles mis mee.

Alleen reserveer nooit te veel !
Dat is hun verdienmodel.
Je kunt wel verlengen .

Dit staat in hun algemene voorwaarden

16. Annuleren

16.1 Voor annuleren zijn de volgende regels van toepassing:
- Je kunt tot 24 uur voor vertrek kosteloos annuleren. Indien u vooruit heeft betaald, dan wordt de Huurprijs binnen 5 werkdagen teruggestort op jouw rekening;
- annuleer je binnen 24 uur voor vertrek en u heeft de Huurprijs vooruitbetaald, dan vindt er geen restitutie plaats van de Huurprijs;
- annuleer je als gevolg van ‘no show’, dan vindt er geen restitutie plaats van de Huurprijs;
- wanneer een Voertuig eerder wordt ingeleverd dan partijen hebben afgesproken, dan heeft Huurder geen recht op restitutie van de Huurprijs voor de niet genoten huurdagen binnen de Huurperiode.

Dus altijd vanuit 1 dag verlengen ipv 2 dagen gelijk reserveren .

Andere verhuurbedrijven zijn hier wel flexibel in.

26 octobre 2024

Niet aan te bevelen.

Aanhanger voor 1 dag gehuurd. Bij aankomst deed de verlichting van de aanhanger het niet (goed).
Als je dan ervoor kiest om de wet niet te overtreden en de bak dus te laten staan, is dat je eigen probleem want je geld krijg je niet terug.

En vervolgens zeggen dat het aan de kabel of onze auto lag. Want de monteur heeft een test gedaan en die was in orde. Maar bewijs van die test of bewijs dat ze het niet gerepareerd hebben tussendoor wordt niet gegeven.........

30 septembre 2024

Achtergelaten afval in aanhanger

Onlangs een bijzonder teleurstellende ervaring gehad met Boedelbak. Na een uur rijden naar de ophaallocatie kwamen we er pas achter dat de aanhanger die we hadden gehuurd vol lag met afval van een vorige huurder. Iets wat ik nooit had kunnen bedenken, omdat je ervan uitgaat dat gehuurde spullen schoon en gebruiksklaar worden opgeleverd.

Met twee personen hebben we bijna een uur besteed aan het verwijderen van het afval. We hadden gelukkig de mazzel dat we in de buurt een plek vonden om een deel van het afval kwijt te kunnen. Dit zorgde echter voor onnodig tijdverlies en ongemak. Ondanks het melden van deze situatie en het aanleveren van bewijs, bood Boedelbak slechts een minimale compensatie van €10,50. Gezien de moeite en tijd die we hebben gestoken in het opruimen, is dit bedrag volstrekt onvoldoende.

Het feit dat Boedelbak hun verantwoordelijkheid niet neemt voor de staat van hun aanhangers en vervolgens de klant nauwelijks tegemoetkomt, toont een gebrek aan respect voor hun klanten. Na deze ervaring zal ik nooit meer gebruikmaken van Boedelbak en ik raad anderen sterk af om hier te huren.

11 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Helaas kan 0 sterren niet.

Helaas kan 0 sterren niet.
Ik leen een auto met blijkbaar buitenmodel trekhaak. Past natuurlijk niet op de gehuurde aanhanger. Boedelbak weigert restitutie.
Niet bij huren!
Klootzakken.

16 septembre 2024

Bagger reserveringssysteem

Prima aanhangers, dat zal wel. Maar wat een BAGGER online reserveringssysteem! Tijdens betaling klapt bankieren App eruit. Dat kan nog, hoeft niet aan boedelbak te liggen.... Normaliter krijg je dan een melding met mogelijkheid om nogmaals te proberen, bijvoorbeeld via andere bank. Bij boedelbak niet.. reservering blijft hangen.... Na zo'n 10min krijg ik alsnog een mail "reservering gelukt". Ik naar de verhuurlocatie, blijkt betaling, zoals ik al wist, nog niet voldaan te zijn... Maar ter plekke betalen, dat kan niet. Die mogelijkheid kent Boedelbak niet. Ook online betalen kan niet, als ik vanuit mail de reservering open. Die optie kennen ze niet.

Dan maar opnieuw reservering doen online. De gewenste aanhanger kan ik niet selecteren! Die staat al zijnde "niet beschikbaar"! Logisch, op mijn naam, vanuit de niet succesvolle eerdere verhuurpoging! Deze reservering kunnen ze op de verhuurlocatie niet zelf uit het systeem halen. Dat kan alleen de helpdesk! Wat een BAGGER.

Zal best een prima aanhanger zijn. Ik sta er nu naast, ziet er goed uit. Maar rijden.... Geen idee

4 septembre 2024

Boedelbak verkoop 3-uur voor dagtarief

Vandaag bak opgehaald bij om totalenergies zielhorst. Afspraak voor huur van drie uur. Alle moeite gedaan om zsm mijn ding te doen en na 1,5 uur terug. Kosten 50 euro. Navraag leert dat je zaterdag geen 3-uur tarief kan krijgen. Op de vraag waarom de medewerker dat wel heeft gezegd en aangekruist op het formulier komt het antwoord dat hij geen ervaring heeft. Op de vraag waarom hij nu dan wel weet dat het niet kan, komt geen antwoord, behalve het antwoord dat ze dit ook alleen maar doen voor boedelbak. Volgende keer weer naar Shell Vathorst waar de bakken van een ander merk ongeveer de helft kosten.

24 août 2024

Trailer in slechte staat

De motortrailer was in bijzonder slechte staat. Er was een gat in de vloer en was de oprijbrug roest en een beetje krom. De zijkanten waar de spanbanden langs liepen waren scherp door schade van eerder gebruik (metaal was ruw). Dit heeft een van m'n spanbanden stukgemaakt.
Het enige positieve zijn de vriendelijke medewerkers bij het ophalen/terugbrengen.

2 août 2024

Oplichters

De mensen waren vriendelijk en de aanhanger was in prima conditie.
Echter toen ik moest afrekenen werd mij 2 dagen in rekening gebracht!
Ik had de bak vrijdagmiddag om 17.00 uur opgehaald en de volgende ochtend om 9.30 ingeleverd. Blijkbaar zijn dat dus 2 dagen. Ik noem het oplichterij.

3 août 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Er gaat niet eens veel mis

Er gaat niet eens heel veel mis. Het feit dat Boedelbak werkt met 'kalenderdagen' is gewoon te gek voor woorden. Je betaalt op z'n minst voor een volle dag, maar die heb je echt HELEMAAL NOOIT. Haal je hem bijvoorbeeld op maandag op, zelfs in de late avonduren, en breng je hem de volgende dag al om 0600 uur in de ochtend terug, zijn het evengoed TWEE KALENDERDAGEN die je moet afrekenen.
Absurd!
Stel je voor dat je een hotelovernachting boekt. Heerlijk om 15.00 uur inchecken, lekker eten en dan slapen, en de volgende dag, bij 't uitchecken hoor je dat je weliswaar maar één nachtje hebt geslapen, maar dat je dat nachtje wél effies over twee kalenderdagen hebt uitgesmeerd, dus dubbel betalen. Compleet gestoord.

30 juillet 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Boedelbak, where is my trailer?

I had a very bad experience today with Boedelbak. I was at the designated location in my reservation, but no trailer were to be found. I have pictures to evidence it.
There was also not a counter at the location, only a gas station employee who could not help me. "You should deal with this over the internet".
I've called the support number 0900 0525, but it only works on business hours. Also, there was no English option, unfortunately non-Dutch speakers are left aside.
I've tried the email, but support refuses to issue a refund, as "there were employees in a different location" and my trailer was there. Well, where is that location? How am I supposed to know it?
Very likely I've lost 48 euro. But hopefully people looking for reviews about this company will maybe think twice before renting something from them. I should have done this myself before. Too bad.

25 mai 2024

Erg slecht. Kapot en vies

Mij werd een vieze kapotte aanhanger meegegeven. Verlichting werkte maar half en het dissel wiel helemaal kapot. Er wordt volgens mij niet naar de aanhangers omgekeken door boedelbak zelf. Erg slecht en duur voor wat je er voor mee krijgt.

7 avril 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Boeven, onbehulpzaam slechte zaak!

Houden zich niet aan het wetterlijk herroepingsrecht, als er iets mis gaat bij de klant helpen ze je niet vooruit en zijn ze slecht bereikbaar.

Volgende keer naar de Bo-Rent, die klantenservice is naar mijn ervaring vele malen beter.

30 mars 2024

Slecht onderhoud Boedelbakken

Huurde vrijdag 29 maart 2024 vanaf 8 uur een boedelbak aan de Hogeweg in Amersfoort, waar ik al vaker de afgelopen 10 jaar een bak had gehuurd. Maar ik schrok nu wel heel erg van de kwaliteit van de boedelbakken, wat een slecht onderhoud ik snap niet dat je dit durft en kunt verhuren. Bij het aan koppelen bleek van de 1ste kar de knipper lichten niet te werken, 5 tussen kabels uit geprobeerd!! ( kreeg netjes hulp van pompbediende). De 2de kar wekte de verlichting helemaal niet, de 3de kar werkt de verlichting wel. Deze 3de kar meegenomen, maar kon nauwelijks 80 km rijden omdat de kar eenorm trilden, bij inladen bleek ook een stuk hek van de huif binnen in de kar ook
los te hangen. Bij terug brengen kar rond 16 uur trof ik toevallig net een onderhouds monteur van Boedelbak aan en ik vertelde mijn ervaring. De monteur trok mijn verhaal in twijfel en zij; meneer ik heb net alles gecontroleerd en alle bakken zijn in orde. Ik heb toen aangeboden mijn auto aan de bakken die er stonden te koppelen om het te laten zien. Dat hoefde niet, hij zou het mij laten zien dat de bakken in orde waren ( intussen ben ik gaan afrekenen) en bij terugkomst had de monteur bij een van de bakken het achterlicht gedemonteerd en was daar druk aan het meten. Deze bak was via een kabel aan gesloten aan zijn bedrijfsbus. Ik ben weg gegaan, iedergeval de monteur had nu kennelijk ook vast gesteld dat er problemen zijn.

29 mars 2024

Geld trekkerij

Geld trekkerij, breng je het op tijd terug rekenen ze 2 dagen af ipv 1 dag (24 uur).

Wat een regels wat je achteraf pas te horen krijgt, weten ze zelf ook heel goed. Nooit meer.

26 février 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus