Erg goed concept om overgebleven boeken te gebruiken. Leuke boekjes toegestuurd gekregen, netjes verzonden. Over de eerste levering erg tevreden hoop dat ook bij volgende leveringen zo blijft.
Lisez les avis des autres
Kids waren erg enthousiast, hele passende boekjes voor m’n dame van 3 en meneer van 7 ! Zeker aan te bevelen
Voor dochter van <1 jaar super leuke boekjes. Voor dochter van 3 maar 1 leesboekje en verder knutsel boekjes. Prijs klopt en boekjes zijn gloednieuw. Zeker aanrader
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Leuke variatie van boekjes
Superleuk conept
Superleuk conept! Boeken redden en kinderen blij maken...win win! De kinderen waren hier superblij met hun eerste pakket! Ze doken direct in hun nieuwe boeken... Wij kijken uit naar meer!
Super leuke pakketten iedere maand met…
Super leuke pakketten iedere maand met leuke boekjes. Enige “minpunt” vind ik persoonlijk dat er vaak ook dingen inzitten die nog niet helemaal geschikt zijn voor de leeftijd. Ons zoontje is nog geen 3 en dan zitten er dingen bij die afgeraden worden onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen. Nu kunnen we die uiteraard gewoon bewaren (wat we ook doen), maar dat zou het enige verbeterpuntje zijn om daar wat strenger naar te kijken.
Leuk om zo boekjes te krijgen
Leuk om zo boekjes te krijgen, leerzaam! Je kan kiezen voor de leeftijd en het geslacht, dat maakt het fijn. En duurzaam, jammer dat anders die boeken weggegooid werden, want ze zijn nieuw!
Super leuke 1e set boeken ontvangen
Super leuke 1e set boeken ontvangen. De kinderen vonden het opmaken en de boeken geweldig.
Kinderen vinden de boekjes leuk
Kinderen vinden de boekjes leuk, en het is echt een verrassing wat voor boekjes erin zitten. Zo kom je nog eens een pareltje tegen die je eerder niet zo snel zou kopen of gezien hebt.
Heel fijne boekjes
Heel fijne boekjes echt op leeftijd.Jammer dat de verpakking gescheurd was en daardoor enkele boekjes nat waren geworden.
Leuke verschillende boeken
Wat een leuke set boeken voor mijn kleindochter.
Vooral het boek van Fien en Teun viel erg in de smaak.
Erg leuk!!!
Voor een klein prijsje kregen de…
Voor een klein prijsje kregen de kinderen een leuke verrassing door de brievenbus! Ook erg leuk dat het compleet verschillende boeken zijn.
Erg leuke eerste box ontvangen!
Hele leuke boeken
Hele leuke boeken, er wordt echt gekeken naar de leeftijd van je kindje. Netjes verpakt. Echt top!
Erg leuk aanbod aan boekjes helemaal…
Erg leuk aanbod aan boekjes helemaal aangepast op de leeftijd van het kind.
Zo leuk om een pakketje te ontvangen…
Zo leuk om een pakketje te ontvangen van boekadoe met verschillende soorten boeken erin. We lezen er nu dagelijks mee leuk idee voor weinig geld.
Mooie boeken
Mooie boeken, passend bij de leeftijd van m’n dochter en super goed in prijs
Leuke boekjes ontvangen voor onze baby
Leuke boekjes ontvangen voor onze baby! Precies wat hij leuk vindt voor zijn leeftijd
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.