L'entreprise a répondu
Tot grote erfenis blijven ze toezenden ondanks dat wij opgezegd hebben via hun website. Waarschuwing geen zaken dien met Kwebbels. Niet bereikbaar, reageren niet. Gaan nu in overleg redactie Kassa. Sc... Voir plus
Op zich een leuk idee (wel was het onduidelijk dat je gelijk aan een abonnement vast zit met het proefpakket & het is “vervelend” dat je niet gelijk kan opzeggen en je de inlog gegevens later krijgt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kwebbels Kinderboeken, de Leukste kinderboekenclub van Nederland. Word lid en geniet elke maand van de leukste boeken. Iedere keer als de postbode zo’n mooi en leuk pakket brengt, is het feest thuis! Daar zal je kind naar uitkijken. Heerlijk samen lezen, plaatjes kijken, woordjes oefenen, knippen en plakken of zelfstandig aan de gang gaan, dat kan! Het pakket wordt volledig aangepast aan jouw kind. Zo hebben we pakketten voor verschillende leeftijden, zowel voor jongens als voor meisjes. Je ontvangt altijd 4 boeken die variëren in soort. Denk aan (voor)leesboeken, doe-boeken, stripboeken, educatieve boeken en kindermagazines, afhankelijk van de leeftijd van je kind.
Postbus 96, 5140AB, Waalwijk, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
A répondu à 90 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Kwebbelskinderboeken is echt een aanrader. Elke maand, 3 maanden of 6 maanden kan je een boekenpakket laten leveren. Helemaal aangepast op leeftijd van je kind/kinderen. Onwijs leuke boekjes :) Heel leerzaam. Schrijf je in en gegarandeerd veel leesplezier.

Réponse de Kwebbelskinderboeken
Elke maand 2 ontzettend blije kinderen hier ! Ze vinden het geweldig er speciaal voor hun een pakketje komt. Mn zoontje van 3 vind de stickerboeken helemaal geweldig en mn dochter van 5 geniet ook volop van wat ze binnen krijgt. Heel erg bedankt voor de goeie service !

Réponse de Kwebbelskinderboeken
De site is duidelijk. De ontvangen boeken zijn leuk, goed op de leeftijd aangepast.

Réponse de Kwebbelskinderboeken
Het idee is leuk, maar erg slechte kwaliteit boeken, goedkope boeken. Bladzijdes die aan elkaar zitten en slecht geschreven boeken. Misschien is de prijs er naar voor 4 boeken per keer. Maar voor dat geld koop ik liever elke maand een goed boek.

Réponse de Kwebbelskinderboeken
Oplichters!!!! Bestel hier niets!!! Blijf uit de buurt!!! Ze bieden gratis boeken aan en sturen vervolgens facturen voor betaling.

Réponse de Kwebbelskinderboeken
Ik was begonnen met een proef pakket en door een foutje had ik zelf perongeluk 2 accounts aangemaakt, na het benaderen van de klantenservice is dit heel snel en effectief opgelost!! Hele fijne service!!
Ze hebben ook een brede variatie aan leuke kinder boekjes, zowel modern als ‘oldschool’. Zeker eenaanrader, je kan je abonnement ook voor bijvoorbeeld 1 keer per 3 maanden zetten.

Réponse de Kwebbelskinderboeken
Mijn jongens zijn heel blij met wat er binnenkomt: "leuk, goed bedacht en lief dat het naar kinderen wordt gestuurd en het is leuk leesbaar" (7 en 8 jaar)
Je moet wel even goed lezen waar je ja tegen zegt en een beetje geduld hebben voordat het binnenkomt. Maar de frequentie kan je makkelijk zelf aanpassen en voor wat je binnen krijgt is dit zeker een hele goeie deal, want boeken kunnen behoorlijk duur zijn tegenwoordig en de pakketen zijn met aandacht samengesteld.
We hebben nu twee pakketten ontvangen, elke keer iets anders; boeken die ontcijferd kunnen worden, grappige stripboeken, leuke leesboeken, educatieve tijdschriften en doeboeken. Zelfs ik vind ze leuk ;)

Réponse de Kwebbelskinderboeken
Je krijgt niet eens wat binnen. En zit meteen aan een abbo aan vast

Réponse de Kwebbelskinderboeken
Makkelijk om je aan te melden en bij vragen reageren ze snel en krijg ik een fijn andwoord. Mijn dochter van 2 jaar herkent het pakket als het door de brievenbus valt word. Ze helemaal blij 😊

Réponse de Kwebbelskinderboeken
Leuke boeken voor dr juiste leeftijd en van alles wat

Réponse de Kwebbelskinderboeken
Op zich een leuk idee (wel was het onduidelijk dat je gelijk aan een abonnement vast zit met het proefpakket & het is “vervelend” dat je niet gelijk kan opzeggen en je de inlog gegevens later krijgt).
Afgewacht of het pakket wat was, 2 van de 4 boekjes waren wel oké. Maar niet ons ding. Toen gemakkelijk stopgezet toen ik eenmaal de inlog gegevens had.

Réponse de Kwebbelskinderboeken
Ieder kwartaal krijgen wij leuke boekjes toegestuurd.
Goed contact gehad met de klantenservice over een beschadigde levering, lossen ze netjes op.
Leuke tip als je variatie in je boekenkast wil:)

Réponse de Kwebbelskinderboeken
Ik ben al een geruime tijd klant bij Kwebbelskinderboeken. Mijn zoontjes van 10en 8jr zijn nog steeds heel blij met hun pakketjes. Service van de klantenservice ben ik ook dik tevreden ermee, toen ik ze nodig had heb ik ze snel kunnen bereiken en ik ben ook goed geholpen door hun. Wij zijn fan👍🏼

Réponse de Kwebbelskinderboeken
En savoir plus sur les différents types d'avis.