Boel Akupunktur Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Er så glad for jeg selv blev anbefalet at prøve Boel. Det har givet mig følelsen tilbage og ingen myre mere i fødder og ben. Og afhjælper også svimmelhed ved øre sten. Kæmpe tak. Kan kun varmt anbe... Voir plus

Har tidligere fået hjælp hos Boel Akupunktur til en frossen skulder. I sidste uge fik jeg 5 behandlinger mod diffuse smerter i ben og hofte, som forstyrrede min nattesøvn. Efter de første to behandli... Voir plus

God modtagelse og grundig forarbejde og en klar besked om at jeg muligvis ikke ville have 100% glæde af behandlingerne, men det var forsøget værd. Jeg havde fået Boel Akupunktur anbefalet af en venin... Voir plus

Second time getting treatment done and still a really good experience. Treatment done for migraine and neck injury, with 1 week of constant treatment, it relatively got better. Acupuncture helped with... Voir plus

1. Acupuncteur
  2. Centre d'acupuncture
  3. Praticien de médecine alternative

Informations provenant de diverses sources externes

Dette er den største danske side om akupunktur, og hvilke lidelser der effektivt kan behandles med det. Boel Akupunktur er Danmarks største akupunkturklinik

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

70 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Varm anbefaling af Boel Akupunktur i Esbjerg.

Jeg kan på det varmeste anbefale Boel Akupunktur i Esbjerg.
Jeg kom med en lang liste af dårligdomme, som diverse læger ikke har kunnet hjælpe med, og jeg følte mig efterladt uden nogen hjælp og uden nogen til at tage ansvar for yderligere udredning. Min livskvalitet var meget lav.
Hos Boel fik jeg på dag 1 lindring for langvarige gener af indre tryk i hovedet, og mit for høje blodtryk begyndte at komme tættere på det normale. Det er en proces, men jeg bliver for hver behandling spurgt til, hvordan det går og der bliver lyttet med indlevelse, så jeg fortsætter hos dem, indtil alt på min liste er behandlet.
Efter min overbevisning, kan Boel Akupunktur med deres videnskabelige tilgang nemlig behandle årsagerne til ens symptomer og ikke blot symptomerne.
Mit ønske er, at læger skal kunne henvise til Boel Akupunktur, især når de ikke har andre alternativer (og at det offentlige dermed skal betale).

2 février 2025

Jeg har i 8 mdr

Jeg har i 8 mdr. haft føleforstyrelser, prikken, stikken, og følte alt tøj kradsede, følelsesløs i mund og hoved. Jeg har lige fået 5 behandlinger i Højbjerg ved Jacob og må sige der er da lige sket et mirakel da alle mine symptomer er væk. Jeg mærker kun en lille snert i læggen men det skal nok gå væk. Jeg vil bare rose Jacob for hans meget imødekommenhed og vil bestemt anbefale Boel i Højbjerg. Det har været en hård uge da kroppen bliver max presset men hold da op det er da det værd. 1000 tak for at jeg lige pt har fået mit liv tilbage stor ros til jer. Mvh Lene

10 mars 2025

Fantastisk sted

Sjældent har jeg været et sted, hvor man med det samme føler sig godt tilpas. De er dygtige til at informere om behandlingen både før og efter. Orienteringen om den videre behandling er ligeledes god og konstruktiv.
Behandleren er yderst kompetent og meget imødekommende, og man føler sig både set og hørt på en behagelig måde.

28 février 2025

Uvidenskabeligt

Uvidenskabelige målemetoder.

Der reklameres med fantastiske resultater med AMD øjensygdom- patienter. Målemetoden er aflæsning af en synstavle før og efter, hvilket intet viser. Der er noteret, at jeg havde forbedret syn på begge øjne. Jeg så dårligere på mit værste øje, så det er falsk. Synet kan variere lidt på baggrund af belysningen i rummet, træthed mm. Det er uvidenskabeligt og skaber falsk håb. Desuden meget dyrt.

Jeg tror på akupunktur, som en del af behandlingen af mange ting. Men jeg tror ikke på Boels akupunktur.

27 septembre 2024

Boel akupunktur i Haslev

Boel akupunktur i Haslev, er et fantastisk sted at komme! Snehvid og Fie er de sødeste piger, de er så imødekommende og sød. Jeg kom efter en arbejdsskade, og her 4-5 måneder efter start behandling, er jeg stort set smertefri, trods jeg ikke har haft en diagnose at arbejde ud fra. Jeg anbefaler dette sted til alle..! Har du et problem, så gå her til, de kan trylle. Tusinde tak for jer ♡

24 février 2025

Kan varmt anbefale klinikken i Haslev

Jeg fik for et års tid siden konstateret en diskusprolaps i ryggen, og har siden døjet med meget voldsomme iskias smerter - i en grad hvor jeg har været sengeliggende i en lang periode. Fik ordineret stadigt mere medicin, og gik til kiropraktor flere gange om ugen, men det hjalp ikke. Fik anbefalet moderne akupunktur, og jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke troede på det, men jeg var desperat, og tænkte, at jeg ville give det en chance. Efter ganske få behandlinger kunne jeg gå uden krykker, og nu her efter 5 behandlinger er jeg så godt som smertefri, og er ved at trappe ud af medicinen. Jeg forstår det ikke, men min tvivl blev bragt til skamme - tak til Snehvide og personalet i klinikken i Haslev.

24 février 2025

Fik konstateret grøn stær for et par år…

Fik konstateret grøn stær for et par år siden, og bliver fulgt op hos øjenlæge 2 gange om året og behandles med øjendråber som har indtil videre holdt synet på samme niveau i de 2 år. Gik så gang med øjenbehandling hos Boel for ca 1 år siden. Synet er blevet mærkbart bedre i det seneste halvår, og øjenlægen har været meget positiv med udviklingen (han ved ikke, at jeg behandles med akupunktur).

Desuden har jeg oplevet en klar bedring i hørelsen. Så sent som 3-4 mdr siden måtte jeg få justeret høreapparaterne, da de var alt få gode = min hørelse er blevet betydelig bedre.

Man behøver ikke tro på akupunktur, men det virker alligevel!

20 février 2025

Boel akupunktur i Vanløse

Boel akupunktur i Vanløse
Jeg har før fået behandlinger hos Jannick i Vanløse.
Har lige afsluttet en forløb med et kraftig hold i ryggen i ugen op til jul. Jeg nåede at blive klar til jul.
Mine allerbedste anbefalinger herfra.
Jannick er super faglig kompetent og altid med et smil.
Jeg er tryg når han sætter sine nåle og jeg har mærket en virkning med det samme.
Jeg har før prøvet andre former for akupunktur som den kinesiske, men slet ikke den fremgang efter hver behandling som hos Boel-akupunktur.
Hvis jeg skulle få brug for det, vil Jannick i Vanløse være den første jeg ville kontakte.

6 janvier 2025

Har fået behandling for Restless legs…

Har fået behandling for Restless legs hos Boel Akupunktur i Højbjerg.
Kunne mærke en forskel allerede efter et par behandlinger.
Nu har jeg ikke længere uro om aftenen og natten.
TAK til det søde personale og en god behandling.
Hilsen Marianne

9 décembre 2024

Jeg har før brugt Boel akupunktur

Jeg har før brugt Boel akupunktur, med godt resultat.
Derfor ville jeg prøve igen, da jeg igennem 1,5 år har oplevet høretab, samt følelsen af at have hovedet i en osteklokke. Samtidig har jeg tinnitus, så jeg tænkte måske...
Jeg har nu, efter 7 dages behandling (2
behandlinger hver dag) oplevet at min høreevne er markant forbedret, ogmit tinnitus har ændret karakter, så jeg ofte faktisk ikke bemærker det.
Så køb af høreapparat er nu lagt på hylden.
Stor tak til Boel Akupunktur, Nr. Sundby
for altid at lytte, og for jeres altid behagelige tone

Venlig hilsen
Ole sørensen

29 janvier 2025

Altid venlighed og imødekommenhed ved…

Altid venlighed og imødekommenhed ved receptionen. Pæne og rene lokaler. Professionel behandling med reduktion af smerter i lænderyggen i forb med spinalstenose. Ligeledes effekt på dårlig gangfunktion/balance. Der blev fra start ikke lovet “helbredelse” (ikke muligt), men symptomreduktion, hvilket også blev indfriet. Kan klart anbefales.
Gode parkeringsforhold lige uden for døren.
Og til glæde for chaufføren var der fri benyttelse af kaffe og kakao🙂

23 janvier 2025

5 stjerner til Monika fra Odense

5 stjerner til Monika fra Odense

Har gået der 4 gang da jeg har bihulebetændelse og for hvergang blev det beder og beder de er mege søde så hjælpsom. De to damer jeg har mødt der ude jeg glæder mig allered til kom igen mandag 🙏🏻

13 janvier 2025

ALLE muligheder var UDTØMTE

Jeg havde afprøvet alle muligheder man overhovedet kunne i forhold til behandling af nakkesmerter og spændings hovedpine.
Så som: egen læge (2 forskellige), MR scanning, 2 forskellige kiropraktore, 2 fysioterapeuter, massør, osteopat, reumatolog ( indsprøjtninger ) og intet virkede igennem 5 år.
Mine nakkesmerter forringede min livskvalitet og jeg havde svært ved at sidde op i længere tid og kunne hverken sidde i en sofa, en bil eller biografen. Kunne heller ej lege med mine børn som derved havde vendet sig til at mor skulle ind og hvile nakken flere gange dagligt.
Takket været John Boel og hans fantastiske ansatte har jeg alletede kunne mærke væsentlig forskel allerede efter 3 behandlinger. Og jeg er igen begyndt og se muligheder med mit liv og ser ind i at videre uddanne mig til social og sundhedsassistent.
Tusind tak for at give mig mod på livet igen.
Mvh Helene ung mor.

13 janvier 2025

Mit slidgigts-knæ havde nedsat min…

Mit slidgigts-knæ havde nedsat min gang-evne betydeligt og golfen foregik i buggy. Protese var
begyndt at rykke tættere på (har allerede protese i det andet knæ). Stort forbrug af smertestillende. Vågnede af nattesmerter.
Oplevede hurtigt markant bedring og hævelsen forsvandt. Uændret træningsprogram. Vedligeholdelsesbehandlinger nødvendige. Ikke 100% smertefri - men smertestillende kun meget sjældent nødvendige. Buggy? Nej tak.
Jeg går i Haslev. Under ferier har der været afløsere for det faste personale - det har fungeret fremragende.
Jeg forstår ikke hvordan eller hvorfor det virker - men for mig er det en fremragende behandling. Jeg har gået i 1/2 år nu - men de seneste 4 måneder har primært været vedligeholdelse.

6 janvier 2025

Diskusprolaps og klemt nerverod

Jeg har nu overstået 5 behandlinger hos “ Snehvide “ i afdelingen i Haslev. Blev behandlet for gener på grund af klemt nerverod i lænden afledt af en stor diskusprolaps. Akupunktur er ikke hokuspokus- det virker. Jeg har nu mindre gener. Tak til “ Snehvide “. Hun er en dygtig akupunktør. Hvis min nye behandling hos fysioterapeut ikke bringer mig videre i min helingsproces vil jeg kontakte Snehvide igen.

9 janvier 2025

Boel Akupunktur i Odense

Boel Akupunktur i Odense, kurerede min diskusprolaps i nakken for 5 år siden. 5 behandlinger på 5 dage. 14 dage efter vandrede jeg 250 km med rygsæk i Italien sammen med min søn. Har ikke mærket til det siden. Kæmpe respekt og tak herfra.

4 janvier 2025

akupunktur hjalp på slidgigt i knæ

jeg kom første gang hos Boel i Aalborg for 2 1/2 år siden pga. slidgigt i venstre knæ. Jeg kunne næsten ikke gå. En kollega havde fortalt mig om Boel akupunktur og jeg tænkte det er bedre end blokader eller et nyt knæ.
I starten fik jeg behandling hver dag, efterhånden som det blev bedre, blev der længere imellem behandlingerne og nu er smerterne næsten væk, så jeg får kun vedligeholdende behandlinger hver 5-6 uge.

Jeg kan varmt anbefale Boels behandlinger

17 décembre 2024

Bells parese (ansigts lammelse)

Jeg blev i oktober 2024 ramt af bells pareses (ansigts lammelse) gik hurtigt igang med behandling i Esbjerg. Efter 2 behandlinger var der tydelig fremgang. Jeg er nu næsten helt fri for lammelse. Det kan klart anbefales. Og Esbjerg afdelingen er bare et rigtig rart og dejligt sted at komme. Altid venlige, omsorgsfulde og nærværende. Det er de bedste penge jeg nogen sinde har givet ud til behandling og jeg vil til hver en tid bruge Boel akupunktur igen.

4 novembre 2024

Behagelig behandling fra start til…

Behagelig behandling fra start til slut. Skøn modtagelse og behandling af Ole Boel. Jeg startede for ca 1 år siden med behandling af slidgigt i venstre knæ. Kunne på det tidspunkt næsten ikke gå 100 m uden store smerter. Jeg fik forløbet med 5 behandlinger på 1 uge og trappede derefter ud. Allerede da var der tydelige fremskridt. Jeg er fortsat med med vedligeholdende behandling ca en gang hver anden måned. I dag dyrker jeg cirkeltræning, yoga, motionscenter og går ca. 10 km hver dag. Alt dette uden de store smerter. Jeg kan varmt anbefale Boel akupunktur. Med venlig hilsen Jette Kaasgaard

18 décembre 2024

Jeg har nu igen været forbi i klinikken…

Jeg har nu igen været forbi i klinikken i Esbjerg hos Niels og Laila, og jeg blev selvfølgelig taget godt imod. Jeg havde stadig et lille sår på min ene fod, og så havde jeg noget seneskedehindebetændelse, som jeg har fået behandlinger for. Og nu er begge dele helt væk. Jeg er så taknemmelig for den hjælp jeg har fået ved hjælp af verdens bedste akupunktur.
Knus fra Kurt

9 décembre 2024