Det var en god opplevelse fordi boken ikke kunne skaffes i noen bokhandler. At boken er brukt er veldig bra da jeg er for gjenbruk. Så er det veldig bra at Boklibris gir mennesker som er utenfor arbei... Voir plus

Første kjøp for meg og superfornøyd. Gode priser og mine bøker var kjempefine. Ene boka er hard å få tak i og selges for litt over dobbelte av det jeg betaler. Kjapt sendt ut og kjapt levert. Syns je... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg var på jakt etter sort messe som var umulig å få tak i. Jeg snublet over BokLibris som har et vanvittig bra utvalg av bøker i alle sjangere. Bestilte, betalte og før jeg visst ordet av det ligger... Voir plus

L'entreprise a répondu

Fant en bok jeg ikke fant hos forhandler. Boken var hjemme hos meg et par dager senere, og var så god som ny! Fikk en "sjelden" bok til en kjempebillig penge levert raskere enn jeg hadde forventet. An... Voir plus

1. Bouquiniste
  2. Librairie
  3. Librairie pour enfants
  4. Librairie chrétienne
  5. Librairie de bandes dessinées
  6. Librairie de livres rares

Écrit par l'entreprise

Vi gir mennesker en ny sjanse og bøkene nytt liv... Boklibris.no er trolig Norges største bruktbokhandel på nett. Vi er en liten bedrift med et stort hjerte for bøker. Vårt mål er å redde så mange bøker som mulig. Hos oss vil du finne et bredt utvalg bøker i alle kategorier. De aller fleste bøkene er brukte. Noen med bruksmerker, andre som nye. Vi legger ut flere bøker i nettbutikken hver eneste dag. Menneskene som arbeider hos oss, både på nett og i vår fysiske butikk, har av ulike grunner havnet utenfor ordinært arbeidsliv. I samarbeid med NAV og HAPRO tilbyr Boklibris AS arbeidstrening med arbeidsoppgaver så likt en vanlig arbeidsplass som mulig. Vi har tro på at alle trenger å høre til, og at livet er best for de som har en arbeidsplass med sosial omgang, forventninger, samhold og tilhørighet. Tusen takk for at du handler bøkene dine hos oss.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

30 avis

Topp

God oppfølging og kundeservice :-)

17 janvier 2026

Réponse : Boklibris AS

Tusen takk, Anita. Nå ble vi glade! Vi vil bare at alle skal være 100% fornøyde. Bare si ifra hvis det er noe :)

Jeg har i det siste bestilt en mengde…

Jeg har i det siste bestilt en mengde bøker (fordelt på to pakker) fra Boklibris AS. Forsendelsen ser ut til å gå raskt. Antar at jeg mottar den første pakken i dag, 07.05.2025. Det gleder jeg meg til!

7 mai 2025

Anbefales

Kjempefornøyd! Rask levering, kjempegodt utvalg, billige priser. Anbefales på det sterkeste!

3 mars 2025

Alltid god service og god…

Alltid god service og god kommunikasjon. Stort utvalg av brukte fine bøker i alle sjangre til veldig hyggelige priser, og rask levering.
Kunne ikke vært mer fornøyd!

18 octobre 2024

Réponse : Boklibris AS

Tusen takk for fine ord, Vigdis. Nå ble jeg skikkelig glad! HA:)

Boklibris

Jeg har kjøpt bøker av Boklibris fem ganger, jeg er veldig fornøgd med dem, det er raks levering så er det veldig bra priser. Det har hvert veldig fin stand på alle bøkene jeg har kjøpt.

1 septembre 2023

Stort utvalg

Stort utvalg, lett å få oversikt, hurtig levering.

3 novembre 2023

Réponse : Boklibris AS

Tusen takk for din anmeldelse. Vi setter stor pris på at du tok deg tid. Veldig glad for at du er fornøyd med oss. Hilsen fra gjengen i Boklibris.no

Tilfeldig utvalg bøker

Når dere har boken jeg søker, er dere raske med å sende den. Det er frustrerende at dere ofte ikke har boken jeg er ute etter.

10 novembre 2023

Réponse : Boklibris AS

Tusen takk for din anmeldelse. Vi setter stor pris på at du tok deg tid. Vi registrerer bøker så raskt vi kan. Siden vi bare selger brukte bøker er det ikke mulig å velge hvilke bøker som kommer, dette styres av hva som kommer inn. Hilsen fra gjengen i Boklibris.no