Jeg bestilte et tæppe online hos Bolighuset. Leveringen tog cirka 8 dage, hvilket var helt fint. Tæppet lever fuldt ud op til mine forventninger – det er rigtig flot og virker til at være af god kvali... Voir plus
Lisez les avis des autres
Alt spillede fra start til slut. Fantastisk service, flot butik og levering præcis som aftalt. Bestemt et besøg værd – kan varmt anbefales! ⭐⭐⭐⭐⭐
Produktet var fint, men desværre var fragtoplysningerne ikke angivet korrekt. Spisebordet vi havde bestilt, og selv skulle samle, blev oplyst leveret i 4 pakker af 40 kg stykket. Desværre viste de... Voir plus
Fantastisk service! Jeg havde købt et tv-møbel som jeg grundet flytning ikke åbnede før en måned efter modtagelsen. Pakken så umiddelbart ubeskadiget ud, men da jeg åbner pakken er det ene... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin de meubles
- Magasin de meubles de chambre à coucher
- Magasin de meubles de salon
- Magasin de meubles de bureau
- Magasin d'ameublement d'extérieur
- Magasin de canapés
Écrit par l'entreprise
Hos Bolighuset Ringkøbing vil vi gøre hvad vi kan for at du får en god oplevelse både i vores fysiske butik og i vores webshop, vi er alle faguddannet så alle spørgsmål omkring møbler er mer end velkomne!
Coordonnées de contact
Nordre Ringvej 3, 6950, Ringkøbing, Danemark
- 72312020
- info@bolighuset.dk
- bolighuset.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Det fungerer bare
Det fungerer bare, det er første gang vi har købt hos Bolighuset, alt gik fint.
Mange tak for god service
Mange tak for god service - bl.a. med opbevaring af møblerne indtil vort nye hus stod klar.
Det jeg havde bestilt kom som lovet.😊
Kun fordi man skal give en stjerne.
Kun fordi man skal give en stjerne.
Kun fordi man skal give en stjerne..
kundeservice er ikke eksisterende. Vi har købt to garderobeskabe som vi har fået monteret af en tømmer, efter ganske kort tid begynder lågerne at gå på i kanterne og de push beslag der sidder falder hele tiden af, vi har i to omgange fået nye beslag og intet virker og vi har efterjusteret lågerne gentagne gange men uden resultat..
De siger bare de aldrig har oplevet fejl på dette produkt da det er maskineproduceret så alle disse skabe er 100% ens så derfor er det vores skyld at skabene ikke fungere og de vil ikke gøre yderligere udover de kan sælges os nogle ny låger.. NEJ TAK! De er knap et år gamle..
Hold jer væk!!
Fremragende kundeservice
På trods af leveringsproblemer fra leverandørens side, så formåede Bolighuset Ringkøbing hele tiden at holde os underrettet uden at genere os.
Da vi så modtog varen direkte fra leverandøren, var der en lille mangel med nogle filt søm, men også dette tog Bolighuset sig hurtigt af. Helt igennem en kanon god oplevelse, her handler vi gerne igen.
Har nu modtaget det længe ventede…
Har nu modtaget det længe ventede Skovby SM 306,
fik løbende info om forsinkelse fra producent, er meget tilfreds og nyder synet af det smukke arbejde.
Super venlig betjening
Super venlig betjening, flot butik, vi fik vores sofaer før lovet. Venlig og rar chauffør der afleverede sofaerne fint. Vi kommer igen.
Køb af Ghia daybed
Hurtigt levering, sofaen kom 2 uger for det estimeret tidspunkt, sofaen er i super god kvalitet, og der var en god kommunikation fra bolighuset gennem hele forløbet.
Køb af møbler
Jeg havde håbet, at møblerne var samlet. Synes ikke at have læst at de ikke var.
Mangler også at høre hvordan møblerne skal holdes.
Føler at når man først og har bestilt og betalt, så er man flyttet fra firmaet og ud i rummet.
Meget tilfreds
God service, hurtig levering og til samme pris som andre steder. Er meget tilfreds med produktet
Fantastisk over det hele
Fantastisk sofa til prisen, super service og levering.
Jeg kunne ikke være gladere
Flot service
Bestilte en lænestol som først skulle produceres. Levering skete en uge før tid 👏
Super effektiv behandling.
Fin behandling.
Fin behandling.
Jeg fik båret varen op på 3 sal, så jeg er meget tilfreds.
Dem bruger jeg igen.
Fine produkter i forhold til prisen
Trods den længe vente tid
Trods den længe vente tid, er jeg fuldt ud tilfreds. Mit bord lever helt op til min forventning
Alt fungerede og levering før tid👍😊
Pris og service i top!
Ikke blot var Ringkøbing bolighus konkurrencedygtig på prisen i forbindelse med køb af møbler, de ydede også en fantastisk service!
En god service må får hos Bolighuset
L’expérience Trustpilot