Bolignet-Aarhus Avis

2 177
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været internetkunde ved Bolignet-Aarhus i mere end 20 år. Det er billigt og så fungerer det bare. Kundeservice er desuden rigtig god og man kommer hurtigt igennem, når man ringer til dem. Je... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mine børnebørn elsker at komme her, pga. altid hurtig og stabil internet igennem de sidste 25 år. (kræver selvfølgelig god router, kabler oa..)

Noté 4 sur 5 étoiles

Har haft god internet forbindelse og tv signal i lle årene. Når der har været forstyrrelser og nedbrud, har jeg kunne finde information på hjemmesiden, det er god kundeservice. Prisen er også god.

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de connexion internet

À propos de Bolignet-Aarhus

Écrit par l'entreprise

✔ Billigt og lynhurtigt internet

✔ Stabil udbyder med over 20 års erfaring

✔ Non-profit og landsdækkende

✔ Super god og personlig kundeservice

Bolignet-Aarhus er en landsdækkende forening med en sund økonomi, der bl.a. leverer internet, streaming- og Kabel-TV til beboere i bolig-, ejer- og andelsforeninger samt kollegier.

Billig med super god kundeservice
Vi har kunden i fokus, og tilbyder nogle af de billigste og mest fordelagtige internetpriser på markedet samt en personlig og super god kundeservice.

Non-profit og driftssikker
Vi er en non-profit og professionel medlemsforening med over 25.000 kunder i de største byer i Danmark. Foreningstanken bygger på idéen om, at jo flere vi er, jo billigere bliver det. Non-profit betyder bl.a. at vi ikke har haft prisstigninger på internet siden foreningen startede for over 20 år siden.

Selvom vi er både billige og non-profit, så går vi ikke på kompromis med kvaliteten - og derfor leverer vi stabile og driftssikre internetforbindelser.

I har indflydelse
Hos Bolignet-Aarhus kan man også få medindflydelse, da vi er en forening, og vi ejer ikke netværket hos vores medlemmer – det gør foreningen selv. Derfor er de herre i eget hus, hvilket giver masser af fordele til foreningen og beboerne. Vi gør det let at skifte til os – og vi hjælper jer igennem hele processen.

Écrit par l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(2 177)

127 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er billigt og så fungerer det bare

Jeg har aldrig problemer med min internetforbindelse. Da den så pludseligt forsvandt her for nogle måneder siden, fordi en entreprenør gravede nogle kabler over i området, fik Bolignet-Aarhus repareret kablet og forbindelsen allerede senere samme dag.
Det er en super hurtig respons på en fej, som de ikke engang selv er skyld i. Det er ikke alle internetleverandører, der er så hurtige - og slet ikke til den pris.

1 octobre 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Bolignet Aarhus - stabil og billig bredbånd uden bagtanker!

Bolignet Aarhus? Jeg har ikke rigtig sat mig ind i "selskabs-organiseringen", selskabets generalforsamlings beretninger osv. Jegkender lidt til dets historie. Mit brugerindtryk: Det virker! Det er billigt!! Det laver nogle meget favorable aftaler med boligforeninger (ihvertfald med min, Rytterparken,under AAB), så jeg får helt usammenlignelig billig internet. Og hvordan kan det lade sig gøre? Jeg tror selskabet, som startede "non-profit" af amatører, har båret ide´grundlaget og værdien videre helt til idag. Bolignet Aarhus skal - ligesom almennyttige boligselskaber- ikke være et middel til at nogle mennesker skal blive rige. Men det fastholder at det skal være et selskab, som tjener det formål at vi mennesker, lejere i boliger, har en billig og stabil bredbåndsforbindelse, uden al mulig kommerciel lokkemad. Dixit!

1 octobre 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Har haft god internet forbindelse og tv…

Godt

Godt udvalg af TV-kanaler mv. og billigt internet - rigtig god og hurtig kundeservice

Noté 1 sur 5 étoiles

Rod i kundekartoteket

Det er 4 år siden, jeg boede på den adresse, der havde århus bolignet. Jeg boede på adressen i 10 år. Lejeren før mig hed det navn, århus bolignet åbenbart tror, at både jeg og den nye beboer hedder. Århus bolignet har lige akkurat kunnet finde ud af at ændre fra tidligere lejers mailadresse til min, men så heller ikke mere, og efter 4 år yderligere er navnet heller ikke ændret til den nye beboers og min email er åbenbart også stadig registreret på adressen.
Få nu bare slettet mine kontaktoplysninger og få registreret den nye beboers.

Edit:
Jeg kan nu se, at anmeldelsen er tagget som "uopfordret", så trustpilot har åbenbart heller ikke styr på tingene.
Den eneste grund til, at jeg lavede anmeldelsen er, at jeg her 4 år efter fraflytning, fik en mail med et link og et ønske om, at jeg skulle lave en anmeldelse.

Efter århus bolignets svar:
Det er ejerlejligheder, og der er givet besked ved ind/ud-flytning - ellers kunne I jo heller ikke have registreret ny mailadresse, så de bortforklaringer holder ikke.

Logo de Bolignet-Aarhus

Réponse de Bolignet-Aarhus

Da der er tale om en boligafdeling, hvor internetforbindelsen administreres via huslejen, er vi afhængige af at modtage oplysninger fra boligafdelingen om ind- og fraflytninger. Hvis vi ikke modtager besked om en fraflytning, kan en beboer desværre blive stående i vores system længere end ønsket.

Vi har nu gennemgået sagen og fået slettet dine kontaktoplysninger fra vores system. Vi beklager den fejl og de gener, det har medført, herunder at du har modtaget en henvendelse fra os flere år efter fraflytning.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på forholdet, så vi kunne få det rettet.

Connie fra Bolignet-Aarhus

Noté 5 sur 5 étoiles

Bolignet Aarhus er ikke "bare" en…

Bolignet Aarhus er ikke "bare" en internetudbyder som de fleste. BNAA er en partner der hjælper dige hele vejen rundt uden at tømme din pung!

Har været med BNAA i mere end 15 år, og forsætter.

Pris, service og personlighed er uden sidestykke i branchen. De varmeste anbefalinger!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus