Jeg har været internetkunde ved Bolignet-Aarhus i mere end 20 år. Det er billigt og så fungerer det bare. Kundeservice er desuden rigtig god og man kommer hurtigt igennem, når man ringer til dem. Je... Voir plus
Lisez les avis des autres
Bolignet Aarhus? Jeg har ikke rigtig sat mig ind i "selskabs-organiseringen", selskabets generalforsamlings beretninger osv. Jegkender lidt til dets historie. Mit brugerindtryk: Det virker! Det er bil... Voir plus
Mine børnebørn elsker at komme her, pga. altid hurtig og stabil internet igennem de sidste 25 år. (kræver selvfølgelig god router, kabler oa..)
Har haft god internet forbindelse og tv signal i lle årene. Når der har været forstyrrelser og nedbrud, har jeg kunne finde information på hjemmesiden, det er god kundeservice. Prisen er også god.
À propos de l'entreprise
À propos de Bolignet-Aarhus
Écrit par l'entreprise
✔ Billigt og lynhurtigt internet
✔ Stabil udbyder med over 20 års erfaring
✔ Non-profit og landsdækkende
✔ Super god og personlig kundeservice
Bolignet-Aarhus er en landsdækkende forening med en sund økonomi, der bl.a. leverer internet, streaming- og Kabel-TV til beboere i bolig-, ejer- og andelsforeninger samt kollegier.
Billig med super god kundeservice
Vi har kunden i fokus, og tilbyder nogle af de billigste og mest fordelagtige internetpriser på markedet samt en personlig og super god kundeservice.
Non-profit og driftssikker
Vi er en non-profit og professionel medlemsforening med over 25.000 kunder i de største byer i Danmark. Foreningstanken bygger på idéen om, at jo flere vi er, jo billigere bliver det. Non-profit betyder bl.a. at vi ikke har haft prisstigninger på internet siden foreningen startede for over 20 år siden.
Selvom vi er både billige og non-profit, så går vi ikke på kompromis med kvaliteten - og derfor leverer vi stabile og driftssikre internetforbindelser.
I har indflydelse
Hos Bolignet-Aarhus kan man også få medindflydelse, da vi er en forening, og vi ejer ikke netværket hos vores medlemmer – det gør foreningen selv. Derfor er de herre i eget hus, hvilket giver masser af fordele til foreningen og beboerne.
Vi gør det let at skifte til os – og vi hjælper jer igennem hele processen.
Écrit par l'entreprise

Coordonnées de contact
Elkjærvej 30-32 st., 8230, Åbyhøj, Danemark
- support@bnaa.dk
- bolignet-aarhus.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Internettet er hurtigt og billigt
Internettet er hurtigt og billigt. Kan kun anbefale Bolignet.
Umiddelbart har det indtil videre været…
Umiddelbart har det indtil videre været en glimrende service fra Jesper og hurtig levering af router.
Vi er helt nye kunder, og bliver først koblet på fibernet og router 1/10. Jesper har lovet at alt kommer til at virke. Så anmeldelsen er kun om vores oplevelse indtil nu.

Réponse de Bolignet-Aarhus
Altid nogle rare mennesker bag…
Altid nogle rare mennesker bag telefonen. Altid god hjælp og imødekommenhed fra personalets side.

25 år med bolignet Aarhus
Jeg har kun haft positive oplevelser med mine år sammen med Bolignet Aarhus.

Réponse de Bolignet-Aarhus
Stabilt og billigt, har ingen problemer haft.
Har i mine 25 år været super glad for Bolignet-Aarhus,
Stabilt og samtidig billig internet. Det kan ikke være bedre.

Réponse de Bolignet-Aarhus
Altid super efter en opringning til…
Altid super efter en opringning til support. Kommer hurtigt igennem og bliver hjulpet perfekt. De seks stjerner er ikk en for meget. Vh. Peter

Réponse de Bolignet-Aarhus
Super god service og en god…
Super god service og en god kundeservice, og et billigt internet ikke at forglemme.

Réponse de Bolignet-Aarhus
God service, får altid hjælp når man ringer til dem. Hyggelige medarbejdere. Og billig🤗🤗

Réponse de Bolignet-Aarhus
Jeg har haft bolignet Aarhus i mange…
Jeg har haft Bolignet -Aarhus i mange år. Det er et virkelig fint og velfungerende netværk.
Har man brug for hjælp er de virkelig søde og hjælpsomme.
Samtidig er det billigt at være kunde der.

Réponse de Bolignet-Aarhus
Vores forbindelse har altid været…
Vores forbindelse har altid været forrygene hurtig. 1000 mb. til billige penge, er utroligt!
Kan varmt anbefales.

Réponse de Bolignet-Aarhus
Billig og hurtig internet.
Jeg har været kunde hos Bolignet Aarhus for mere end 22 år siden, og kun oplevet positive ting fra kundeservice til hurtigt og pålideligt internet.

God kundeservice
Da jeg ikke mere er en af de helt unge(83), betyder det uendelig meget for mig hvis man viser forståelse og tålmodighed, krydret med lidt humor, når jeg har et problem o.a. Det har jeg oplevet her på det seneste ifm installering af ny router købt hos jer. Stor ros! Jeg vil derfor aldrig vælge anden leverandør til mit internet.
Med venlig hilsen Ole Møller

Réponse de Bolignet-Aarhus
Jeg har været med fra starten da de…
Jeg har været med fra starten da de startede op, vil sige de gør det godt jeg har intet at klage over
God service skønt hvis man ind imellem har problemer hvis nettet gået ned
Vil ikke skifte til andre udbydere

Réponse de Bolignet-Aarhus
Hejsa Hold det op er det allerede 25…
Hejsa Hold det op er det allerede 25 år, jeg valgte bolignet mens jeg boede i rosenhøj, ja det er så 25 år siden kan huske, sikke en speed den gang, kan huske pc ikke kunne følge med..vi havde vis 1000 mg dengang..
Kan kun sige der aldrig har været udfald, kun de normale som er med elictronic..Mvh Carsten

Godt og stabilt net
Nettet virker - og der er hjælpsomme medarbejdere, hvis der er problemer.

Hurtigt, stabilt og billigt
Lynhurtigt og stabilt internet til en pris ingen andre kan matche

Jeg har været medlem fra dag 1
Jeg har været medlem fra dag 1. Jeg har altid været meget tilfreds. Prisen fås ikke billigere på hele det danske internetmarked. Når man ringer til Bolignet-Aarhus er der en person i den anden ende, som hjælper en, og der er ikke kilometerlang kø. Man får personlig hjælp og ingen misvejledning, som er kendetegnende for kæmpestore og megadyre internetudbydere. Jeg bliver, hvor jeg er. Tak.

L’expérience Trustpilot