Väldigt nöjd! Alltid lika bra och trevlig service, ett stort utbud av kosttillskott av hög kvalitet och dessutom otroligt snabba leveranser. Beställningarna skickas snabbt och allt fungerar smidigt... Voir plus

Bra produkter och bra bemötande från kundtjänst. En av flaskorna med bodymist hade läckt ut 2/3 av innehållet när vi öppnade paketet. Jag skickade bilder påflaska och kartong på lördagen och frågade o... Voir plus

Jätte, jättebra fransk mat! Bästa franska mat jag smakat i Göteborg. Perfekta, inte för salta, moulefrites åt jag i somras och idag åt jag en perfekt råbiff. Ostron också jättebra. Mannen väldigt nöjd... Voir plus

Väldigt genomtänkt köpflöde där rätt information fanns tillgänglig vid rätt tillfälle. Exempel: Tydligt vad frakten skulle kosta direkt vid produktsidan till skillnad från andra e-handelsbutiker d... Voir plus

1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires
  2. Boutique de santé et beauté
  3. Herboristerie
  4. Magasin de produits capillaires
  5. Magasin de produits de beauté
  6. Pharmacie bio

BONO är din pålitliga webbutik för kosttillskott. ✓ Leverans inom 2-3 dagar med PostNord. ✓ Fri frakt från 599. ✓ Gratis produkt vid varje beställning. ✓ Betala senare med Klarna.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

1 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 80 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

4,6

Tous les avis

(1 090)

363 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Produkterna är jättebra

Produkterna är jättebra, informationen till varje produkt är utförlig vilket gör att jag känner mig trygg. Hemsidan är lättnavigerad & tydlig. Enda jag saknar är billigare frakt därav fyra stjärnor.

19 mai 2026
Avis spontané

Känns mycket seriösa med stort utval av…

Känns mycket seriösa med stort utval av produkter, konkurrenskraftiga priser jämfört med andra liknade siter. Snabb leverans, fick dock mina varor 1 dag senare än utlovat men 3 dagar är inget att klaga på. Topp! +++++

20 mai 2026

Tack så mycket för din recension och ditt förtroende ⭐

Vi är glada att du är nöjd med ditt köp hos oss. Om du någon gång behöver hjälp eller råd finns vi här för dig.

bra utbud och prisvärda produkter

bra utbud och prisvärda produkter

16 mai 2026

SnabHelt OKb leverans

9 mai 2026

Vi ses vid nästa beställning!

Bra produkter som är 3e partstestade i…

Bra produkter som är 3e partstestade i laboratorium.

Fint sortiment i övrigt och snabb frakt.

13 mai 2026

Réponse de BONO

Vi blev så glada över att läsa din positiva recension — tack så mycket för att du tog dig tiden att dela din upplevelse med BONO!

Recensioner som din betyder verkligen mycket för oss. De motiverar vårt team att fortsätta göra vårt bästa, och de hjälper andra kunder att fatta rätt beslut för sin hälsa och sina kosttillskott.

Skulle du ha frågor i framtiden, vilja ha rådgivning om kosttillskott eller stöta på något — du vet var du hittar oss. Vi finns alltid här för dig.

Bra kvalite på produkter och service

Bra kvalite på produkter och service

12 mai 2026

Tack än en gång, och ta hand om dig!

Bra utbud med kosttillskott som inte…

Bra utbud med kosttillskott som inte finns i andra nätbutiker såsom kosttillskott från USA. Bra att man får en present också. Det enda som kan förbättras är att frakten kunde varit gratis med tanke på att det finns konkurrenter som har det och att man kunde fått olika presenter och inte bara dosetter

5 mai 2026

litar på produkten och priset

litar på produkten och priset

10 mai 2026

Tack än en gång, och ta hand om dig!

Smooth order and timely delivery

Smooth order and timely delivery. Quality products

22 mars 2026

Tack än en gång, och ta hand om dig!

AVOID BONO!!!This is an untrustworthy…

AVOID BONO!!!This is an untrustworthy shopping platform. I placed an order worth over 1,000 ten days ago. PostNord informed me that the package was damaged and could not be delivered. I contacted BONO, but I have not received any response from customer service—only an AI robot repeating the same message. To this day, I still don’t know what to do.

Detta är en opålitlig shoppingplattform. Jag lade en beställning för över 1 000 för tio dagar sedan. PostNord meddelade mig att paketet var skadat och inte kunde levereras. Jag kontaktade BONO, men har inte fått något svar från kundtjänst—bara en AI-robot som upprepar samma meddelande. Jag vet fortfarande inte vad jag ska göra.

6 mai 2026

Hi,

Thank you so much for taking the time to leave a review and we are truly sorry for the experience you've had. We completely understand your frustration, and that is absolutely not the level of service we want to provide.

We would really like to make this right for you and we promise we always find a solution. Could you please send us an email at info@bono.se with your order number (it starts with BONO_)? Our team will personally look into your case and get back to you with a concrete solution as soon as possible.

Once again, our sincere apologies for the inconvenience and thank you for giving us the opportunity to resolve this.

Jag gillar eran snabba leverans!

Snabb och smidig beställning

Snabb och smidig beställning

Tack än en gång, och ta hand om dig!

Köpte D vitamin och är supernöjd då jag…

Köpte D vitamin och är supernöjd då jag ville ha en sort som hade ett högre innehåll.

30 avril 2026

Enkelt

Snabbt&Smidigt ;)

3 mai 2026

Tack än en gång, och ta hand om dig!

It was fast and efficient

Tack än en gång, och ta hand om dig!

Poor communication and misleading product description

I placed an order with Bono and soon after noticed conflicting information in the product description. I tried to cancel immediately, but there was no option.

When the item arrived, it was not as described. I contacted customer service right away, and over two weeks later I still haven’t received any response.

Mistakes can happen, but no communication at all is unacceptable. I won’t be ordering from Bono again and can’t recommend them.

14 avril 2026

Hi,

thank you for your feedback and we sincerely apologise for the experience you've had — this is not the level of service we aim to provide.

We always do our best to help every customer and resolve any issues with orders or product descriptions as quickly as possible. The fact that you haven't received a response in over two weeks is unacceptable and we want to make this right. Mistakes can happen, but the lack of communication should never happen.

Please reach out to us directly at info@bono.co.uk with your order number, and we'll personally take care of your case — whether that means a refund, a replacement, or another solution that works for you. We'd really appreciate the opportunity to turn this experience around for you.

Delivered faster

Delivered faster, fantastic👍