Bookbeat har ett bra utbud. Det jag däremot har svårt att förstå är hur redan betalda lyssnartimmar som ej hunnits användas under aktuell period inte kan sparas och användas på nästkommande period.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Geen contact met klantenservice te krijgen. Zeggen dat ze binnen 24 uur op mail reageren, gebeurt niet. Men kan geen telefonisch contact opnemen, alleen de irritante chatbox. Intussen werkt mijn Bo... Voir plus
I found Bookbeat to be quite a good value for money service; especially if you only get a chance to read or listen to book a minimal amount of time per week/month. So in that regard yiu only subscrib... Voir plus
Helt grei app. Mistenker sterkt at anmeldelser som vises på deres nettsider er fake, basert på hva som står i dem. Noe jeg finner spesielt rart da di handler om bøkene og ikke appen i seg selv. Jeg i... Voir plus
L'entreprise a répondu
BookBeat er en streamingtjeneste med over 1 million lydbøger og e-bøger!🎧 Du kan vælge mellem tre abonnementer og finde det, der passer bedst til dig📱 💜 Basic-pakken er for dig, der lytter ca. 30-40 minutter hver dag. Med Basic-pakken for 59 kr. om måneden kan du lytte i op til 20 timer hver måned 💜 Standard-pakken passer de flestes lytte- og læsebehov, hvor man til 99 kr./måned får 50 timers lytning. 💜 Premium-pakken er perfekt til dem, der lytter lidt over 3 timer hver dag, her får du 100 timer til 129 kr./md. Uanset pakke, har man altid adgang til hele vores katalog 📚 Du kan altid opsige din prøveperiode eller abonnement når som helst, uden binding!🙌 Hvis du har spørgsmål eller funderinger, er du altid velkommen til at kontakte os på support.dk@bookbeat.com 💌
Sveavägen 56, 103 63, Stockholm, Suède
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 92 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Jeg oprettede en konto hos BookBeat, der reklamerede med en gratis prøveperiode på 2 eller 3 måneder.
Efter 14 dage valgte jeg at opsige det, da jeg slet ikke brugte det og derfor ikke ville ende med at betale for det efter prøveperiodens afslutning.
Det var ikke helt intuitivt, hvordan jeg skulle gøre det, men jeg fandt dog ud af at få det opsagt.
Nu er der trukket penge fra min konto, hvilket selvfølgelig undrer.
BookBeat kan imidlertid ikke se, at jeg har opsagt abonnementet og fortæller, at det ikke er nok blot at slette app’en (dette er jeg selvfølgelig godt klar over).
Jeg har dog ikke modtaget en bekræftelse på mail og kan ingenting bevise, andet end at jeg ved, at jeg har opsagt abonnementet.
Da andre har haft samme oplevelse, kan man jo ikke lade være med at undre sig.
Jeg fik ikke pengene retur, men kan nu “få lov” til at bruge deres produkt frem til d.1.11. Og så vil de sørge for at jeg får afmeldt abonnementet korrekt denne gang.
Efter man lavde abonnement om til timer er servicen fra Bookbeat blevet forringet 200%.
Sjovt nok kan Saxo og Mofibo stadigvæk tilbyde ubegrænset forbrug til fornuftige penge, plus de har flere bøger at tilbyde og er hurtigere udbyde nye bøger.
Så kort sagt det er spild af penge på et abonnement hos Bookbeat
Jeg har ikke selv brugt Bookbeat, men jeg har haft en rigtig fantastisk oplevelse med deres kundeservice.
Min bedstefar er lige afgået ved døden, og en af os mente at han havde en konto hos Bookbeat.
Jeg kunne ikke komme ind så jeg skrev til kundeservice.
De svarede næsten med det samme - de kondolerede, og de gjorde alt hvad de kunne inden for datalovens grænser for at hjælpe med at finde frem til kontoen, og det virker til der ikke er en konto alligevel, men de forsikrede mig om at hvis der bliver trukket penge skriver jeg bare ind igen så vi kan få lukket kontoen og refunderet.
Den betænksomhed og vilje til at hjælpe varmede utrolig meget i en svær situation. Og derfor vil jeg også holde Bookbeat i tankerne hvis jeg får brug for en service som deres
Jeg havde en rigtig gode oplivelse med deres kundeservice
Hurtigt respons på kundeservice med forespørgsel på refusion fordi jeg ikke ville fortsætte
For nogle måneder siden valgte jeg en prøveperiode på et abonnement for 59 kr., men pengene blev alligevel trukket fra mit kort, selvom jeg opsagde det før prøveperioden sluttede. Måneden efter kigger jeg på min bankkonto, og der er igen blevet trukket 59 kr. på mit kort. Derfor skulle jeg FOR ANDEN GANG opsige det samme abonnement (Nu stoppede de så med at trække penge på mit kort). D. 31/8, nogle måneder efter, har min mor pludseligt fået trukket 59 kr. fra BookBeat på sit kort, hvilket er underligt, da hun ALDRIG har haft et abonnement, en prøveperiode eller nogen som helst kunderelation på BookBeat. Hendes kort- eller kontooplysninger er heller aldrig på noget tidpunkt blevet oplyst. (Det skal siges, at jeg er under 18 år og det måske derfor, de har trukket penge fra min mor?) I hvert fald synes jeg, det er SÅ usmageligt og SÅ utilregneligt, at de for det første har trukket penge EFTER, jeg har opsagt abonnementet og for det andet trukket penge fra min mors kort, som de på en eller andet måde har fået kontooplysninger fra. ANBEFALER IKKE BookBeat TIL NOGEN!!

Réponse de BookBeat
Opsigelse af abonnement er en ren jungle.😤

Réponse de BookBeat
Svindel de trækker penge fra din konto til trods for du har 60 dage gratis s prøveperiode og selvom man opsiger det lang tid før det er noget fusk at i kan være jer selv bekendt forstår jeg ikke

Réponse de BookBeat
Ps: har redigeret min vurdering, da svaret fra bookbeat.dk giver en god forklaring - og ønsker ikke at give et negativt review på baggrund af noget, de ikke selv er har indflydelse på
Jeg søger via google efter en bestemt lydbog. Kommer ind på “lydbogsreolen”, hvor der står at jeg via bookbeat.dk kan få adgang til bogen og flere lignende. Følger linket, tilmelder mig - og kan så erfare at ingen af bøgerne er tilgængelige. Det er bondefangeri og spild af min tid. Melder mig ud øjeblikkeligt

Réponse de BookBeat
Jeg har kun givet 2 stjerner fordi et premium abonnement koster 129kr pr måned for 100 timer og hvis man mangler timer koster det 49kr for 25 timer.
Hvis man så har timer tilbage, når man kommer ind i næste måned forsvinder de timer der er tilbage.
Det er en besynderlig måde at gøre tiden op på. Tiden tæller ens uanset tempoet, hvilket for mig ikke giver mening. Jeg har brugt al min tid på én dag. En bog på 7:00 timer burde kun tælle for de 5:38 minutter man bruger på at høe den i 1,3 tempo.
God og venlig kundeservice! Nemt at tegne abonnement og afmelde det igen. Vi kommer gerne tilbage en anden gang
Jeg har betalt for et abonnement igennem appen, men ligeså snart jeg forsøger at åbne en bog i appen, så påstår den at jeg ikke har et "aktivt abonnement"...
På trods af at jeg kan se pengene er trukket fra min bankkonto...
Kundeservice er kontaktet, men intet svar....
Det er altså en ommer bookbeat!!

Réponse de BookBeat
Super hurtig svar og vejledning til spørgsmål.
Kan kun anbefale bookbeat.
Jeg downloadede appen. Den bad mig om at registere mig. Det gjorde jeg. Det viser så at den har registreret mig hos den engelske bookbeat.... Jeg kan nu ikke bruge min email på siden mere, da den er registreret hos den engelske. Og jeg kan ikke bruge mit kort på den engelske side, da det er et dansk kort... Det er ikke muligt at slette sit account på den engelske side.
Ubrugeligt.