3. J var så heldige at få lov til at have Steffen som chauffør, og det var simpelthen så skønt. Den bedste dag nogensinde!!! Vi kom lidt for sent i gang, da vores translokation trak ud, men det indhen... Voir plus
Som forældre til et barn på studentervogn, har vi været trygge hele vejen i gennem. Chaufføren passede på vores unge og sørgede for ekstra vand (grundet varmen) og havde ekstra solcreme med, hvis d... Voir plus
filip er den smukkeste til dato. kæmpe anbefaling her fra!!!!!!
- Service de location de matériel de soirée
- Agence de divertissement
- Société d'événementiel
- Agence spécialisée dans l'organisation de fêtes
Studenterkørsel i verdensklasse 🙌🏼 Vi tilbyder studenterkørsel i nyrenoveret vogne med fed indretning og sikkerheden i top 🚚 Garanti for en fantastisk fest! Vi tilbyder formidabel studenterkørsel i topkvalitet med flotte total renoveret veteran-lastbiler, hvor sikkerheden er højt prioriteret. Vores lækre røde studentervogne er godkendt til 30-35 personer og er udstyret med fadølsanlæg, musikanlæg af høj kvalitet, stripperstang, diskolys og kopholdere. Vi garanterer for en dag, som I aldrig glemmer. Besøg vores hjemmeside for nærmere information - www.bookstudentervogn.dk. 💻 info@bookstudentervogn.dk 📸 #bookstudentervogndk
Danemark
- bookstudentervogn.dk
Jacob er en verdensmand!!!!!!!
Fantastisk chauffør; Philip Bredahl
Vores chauffør Philip Bredahl har været den sødeste, og mest Nice person man kunne ønske sig på en vogntur. Han tog billede og videoer af os, og var bare generelt i virkelig godt humør hele dagen. Han var tålmodig og klar på at hjælpe hvis der skulle være noget. På baggrund af hele 3.e fra Zahles gymnasium på Nørreport, kan jeg sige at vi er mega taknemmelige for at han har været vores chauffør.
Tusind tak Philip!!!
-Bastian og resten af 3.e
Det var så godt!
Helt fantastisk tur
En helt fantastisk tur med bookstudentervogn. Lidt ærgerligt at det ikke var scania l56 som vi troede vi havde bestilt, men i stedet en af de andre vogne. Dog havde vi en helt fantastisk dag med vores chauffør Peter. Han skabte den største fest begge dage og var med på det meste. Selvom der skete et uheld på første dag, hvor vores vogn blev påkørt om aftenen på vej hjem til der hvor den skulle holde natten over fandt vognselskabet en hurtig løsning og vi kom ud og køre igen dagen efter.
Fantastisk virksomhed at arbejde med
Fantastisk virksomhed at arbejde med, let at kommunikere med og vores sjåfør Lukas var helt fantastisk. 5/5 her fra.
Andreas
Anbefales
Dejlig tur og intet at klage over. Jeg følte mig meget sikker i vognen og anlægget virkede super!
Fantastisk tur!
Fantastisk tur!
Med verdens bedste chauffør Michael! Han gjorde hele oplevelsen bedre!!
Absolut fremragende!