Købte en fantastisk maskine med tilhørende mus, keyboard. Det hele spiller upåklageligt. Kanon service fra dem. Og har aldrig leveret så mange HS i cs:go som nu. Musen ligger godt i hånden, keyboard... Voir plus
L'entreprise a répondu
Kære BoomBoom.gg Jeg har nu prøvet erfaringer med jeres Gaming-mus & musemåtte. Disse produkter stemmer 100% overens med den gaming oplevelse som jeg havde forventet. Super lækkert man ka... Voir plus
L'entreprise a répondu
Handlede computer hos BoomBoom, ved Morten lidt før jul. Servicen var helt igennem fantastisk, og fik leveret en flot skræddersyet og flot samlet computer med en god ydelse og flot udseende til penge... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg fandt sammen med Morten frem til det helt rigtige upgrade fra mit tidligere system, og det spiller bare. God og kyndig vejledning, samt stor viden omkring de forskellige muligheder indenfor budge... Voir plus
Danmarks nye gaming og merchandise brand til hele familien. Vi bestræber os på at leverer den bedste kvalitet, til de bedste priser. Top professionelt gear, hvor alle kan være med. Ung som gammel, ligger vi en ære i, at designe til den brede målgruppe, hvor æstetik, farver og layout, spiller en stor rolle.
Sivlandvænget 3, st. , 5260, Odense, Danemark
Ringe service.. Jeg bestilte den 7/1 et sæt kabler til min computer.
Tirsdag den 11/1 annullere BoomBoom min ordre uden at skrive hvorfor, jeg får bare en mail om at min ordre er annulleret og de har tilbageført mine penge?
Varen var 3 uger om at ankomme og så fik man ikke engang det man havde bestilt. Og man får ikke svar på sin mail når man klager
Virkelig en god oplevelse at handle hos boomboom! :) Meget dygtige og imødekommende mennesker! Service var i top! høj kvalitet på produkter og god vejledning! stor fornøjelse!
Glæder mig til at handle hos dem igen! :)
-Jonas
Jeg var rigtig tilfreds med kundeservice, jeg havde lagt en ordre på en 144 hz skærm mm. Dagen efter kontaktede de mig om jeg ikke ville have en anden skærm, da 144 hz skærmen var på fjernlager, tilbød de mig en 240 hz uden beregning, det kalder jeg service. Dog er priserne på varerne lidt dyrere end andre net butikker.
Mit første indtryk af Boomboom var at det lød for godt til at være sandt, og jeg vat bange for at det var et scam - men den er go' nok. Ring selv og snak med dem/Morten. 😉 Der er så mange gode ting ved BB at jeg ikke ved hvor jeg skal starte, det er uden tvivl det bedste sted i Danmark at handle computere. Jeg bestilte en computer til 14.000, skulle jeg have købt en pc med samme specs fra fx mmvision, skulle jeg af med 20.000 eller mere. Udover det så får man sin pc lyn hurtigt (jeg havde min på under en uge) og ALT virker ved den. Der var ingen problemer, og jeg har flere gange snakket i tlf med Morten som er super forstående, og ekstremt hjælpsom. Jeg kan kun anbefale Boomboom til at købe computere fra, INGEN, kan matche dét som de levere.
Vanvittigt at noget så godt, eksistere.
Jeg ved at jeg skal købe fra dem igen!😎
Et KÆMPE TAK til Boomboom.dk for at hjælpe mig med min drøm om en super pc, som bare funger. 🙏😎🌞
//Adam C.
Yderst god og fantastisk service, meget imødekommende og rar kundeservice, helt igennem et fantastisk køb, vil klart anbefale at købe her, jeg køber herfra igen.
Gaming PC fra BoomBoom
Jeg tog kontakt, til BoomBoom da jeg efter en længere periode uden computer, ville igang med at game lidt igen. fra jeg skrev til gutterne hos BoomBoom, var det med henblik på at få anbefalet en pc. der med det nye hardware på markedet levet op til de krav jeg satte til en pc. Jeg har dog gået virkelig meget i min gaming pc før, og følte hurtigt at en standart maskine ikke var det rigtige valg for mig :) . og sendte derefter efter næsten at ha lagt et køb på en maskine fra deres website. en forspørgsel på en speciel bygget maskine, med kun de bedste dele på markedet efter at ha læst op på de forskellige ting igen. og med et lyn hurtigt svar, vendte de flinke gutter tilbage med et tilbud på en maskine der slet ikke på nogen måde heller gik på kompromis med hverken ydeevne eller støjen fra den i det her tilfælde, der var taget højde for at delene var støjsvage i sig selv, og at maskinen kunne holdes så tilpas kølig at man ikke kunne lave sit spejlæg på toppen af den søndag morgen efter en god gamer. De dele de vendte tilbage med et tilbud på, var ikke dele jeg som sådan havede kigget på før, men var ikke afvisende, og tog den information jeg fik om delene, og lavede min egen efter følgende research på lige netop de dele.
Jeg fandt hurtigt ud af, at det var virkelig god kvalitets dele der her blev tilbudt, og kun med et par meget få opfølgende spørgsmål til de forskellige dele, følte jeg mig dækket så tilstrækkeligt godt ind, til jeg godt ville lægge mine snolder penge hos dem.
under hele bygge processen var der virkelig god opfølgning på hvor langt den var, vi rendte dog ind i et lille problem med at nogen ram, var blevet forsinket fra leverandør af blev der virkelig hurtigt fundet en løsning, så ledes at jeg kun kom til at vente 1 dag extra. virkelig tilfreds med deres håndtering af uforudsete problemer.
efter 3 dage stod min pc klar og de skrev til mig at den var klar omkring middags tid, men kunne dog først hente den dagen efter til åbningstid. og alle var bare bygget snor lige. og kabelføringen var også pæn at kigge på.
PC'en har nu været i brug i 2.5 uge og alt køre bare spitze, ikke en finger at sætte på den på nogen måde.
Når der engang om 2-3 år skal opgraderes lidt i maskinen. kunne det helt sikkert godt ske jeg vendte tilbage igen.
Superfin servie og god rådgivning kan klart anbefales..🙂🙂
Havde længe gået med en overvejelse, at skulle tilbage til PC fra konsol. Da jeg ringede til Morten fra BoomBoom i mandags, vi fik snakket om behov, krav mv. Så var jeg ikke længere i tvivl.
Servicen, forklaringerne og ikke mindst ærligheden fra Morten overbeviste mig om, at jeg skulle handle her.
Jeg har fået PC'en i dag (som lovet), sat den til og det hele spiller bare.
Tusinde tak for den gode service, kan varmt anbefales.
Købte tastatur og mus hos boomboom.gg og det spiller bare, hurtig levering, de svarede hurtigt på alle de spørgsmål jeg havde, vil helt sikkert købe hos dem igen.
Jeg fandt sammen med Morten frem til det helt rigtige upgrade fra mit tidligere system, og det spiller bare. God og kyndig vejledning, samt stor viden omkring de forskellige muligheder indenfor budgettet.
Handler her helt sikkert igen.
Fantastisk service. Jeg bestilte og min pakke kom dagen efter! Fedt produkt og ekstrem god kundeservice!
virkelig god service og hjælpelig hånd over Facebook, og rigtig hurtig levering ;)

Réponse de BoomBoom.GG
En savoir plus sur les différents types d'avis.