Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Kære BoomBoom.gg Jeg har nu prøvet erfaringer med jeres Gaming-mus & musemåtte. Disse produkter stemmer 100% overens med den gaming oplevelse som jeg havde forventet. Super lækkert man ka... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Handlede computer hos BoomBoom, ved Morten lidt før jul. Servicen var helt igennem fantastisk, og fik leveret en flot skræddersyet og flot samlet computer med en god ydelse og flot udseende til penge... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fandt sammen med Morten frem til det helt rigtige upgrade fra mit tidligere system, og det spiller bare. God og kyndig vejledning, samt stor viden omkring de forskellige muligheder indenfor budge... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'informatique
  2. Ordinateur et accessoires
  3. Magasin d'ordinateur de bureau
  4. Assistance et services informatiques
  5. Grossiste en ordinateur

Écrit par l'entreprise

Danmarks nye gaming og merchandise brand til hele familien. Vi bestræber os på at leverer den bedste kvalitet, til de bedste priser. Top professionelt gear, hvor alle kan være med. Ung som gammel, ligger vi en ære i, at designe til den brede målgruppe, hvor æstetik, farver og layout, spiller en stor rolle.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Super rådgivning

Super rådgivning, super kvalitet og generelt super god service! Kan varmt anbefales.

11 mars 2021

Hej Emil,

Vi er glade for du ligger mærke til vores professionelle og ærlige rådgivning. Vi forsøger altid at fokusere på kvalitet og driftsikkerhed. :)

Fantastisk firma

Fantastisk firma! Hurtig levering, og god kundeservice! Kan varmt anbefales!

28 février 2021

Hej Kenneth,

Tak for din anmeldelse!

Vi elsker at give god kundeservice :)

Holdt hvad de lovede

26 février 2021

Hej Sonja,

Tak for anmeldelsen :)

Vi forsøger altid at holde hvad vi lover trods der har været mange leverance og lager problemer i disse coronatider :)

Ha en skøn dag.

Professionel viden

Professionel viden, fornuftige priser. God kvalitet. Glæder mig til at handle hos dem igen

26 février 2021

Hej Lasse,

Vi er rigtig glade for at høre du har fået professional rådgivning.

Ha en skøn dag! :)

Kanon service

Kanon service, kanon computer og kvaliteten af det udførte arbejde, er i top. Kan anbefale BoomBoom og ikke mindst Morten til alle som ønsker ovennævnte oplevelse.

23 février 2021

Hej Tobias,

Jeg håber vi fik sparket lidt gang i den gamle maskine igen, og sig endelig når der er tid en opgradering :)

Køb af 2 stks. 240 hz skærme

Jeg købte 2 stks. 240 hz skærme og selvom den ene muligvis var en "mandagsmodel", så var Morten hurtig til at sende en ny samt returlabel til den "defekte".

Super god service og de øvrige skærme fungerer upåklageligt.

23 février 2021

Hej Mark,

Tusind tak for de 5 stjerner, trods der var en enkelt "mandagsmodel" som bare ikke ville det samme som os. Jeg er glad for at du føler vi gjorde hvad vi kunne, og så er det rart at vide at vores kunder også kan vise overskud, når et af produkterne fejlede. TAK! :)

God og rar kundeservice

God og rar kundeservice. Hurtig levering.
Plug-and-play. Det sgu’ dejligt!

22 février 2021

Hej Morten,

Fedt at høre det hele bare spillede da du modtog det! :)

Anbefalingsværdigt

Total i orden service og hurtig levering, samt fed klargøring. Kan klart anbefales

22 février 2021

Hej Oliver,

Tak for din besked, og tak fordi du gider smide en anmeldelse.

Fedt du ligger mærke til hvor meget tid vi bruger på klargøringen af maskinerne, så de virker 100% ved modtagelse. Det vigtigste er at kunden kun skal fokusere på at åbne sit spil :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super flink og god service

Super flink og god service! Kan klart anbefales herfra! Så god service skal man lede længe efter

19 février 2021

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse, og fedt at høre hvor glad du for vores service. Vi bruger utroligt mange kræfter på at give så god service som muligt, og så det ekstra fedt at få et "skulderklap" fra vores kunder. TAK! :)

Altid til tiden

Altid til tiden, nemt og lækkert.

18 février 2021

Hej Ronny,

Tak for de 5!

Vi forsøger altid af gøre det nemt og lækkert, samt levere til tiden! :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækre produkter og god kundeservice

Lækre produkter og god kundeservice.

Modtaget nyt og lækkert tastatur og mus, som spiller perfekt!

Havde et hurtigt spørgsmål vedr. RBG software som Boom Boom GG svarede på i løbet af få minutter.

Thumps up herfra

9 février 2021

Hej Sebastian,

Fedt at høre du bare er mega tilfreds med vores eget produceret mus & tastatur

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid fantastik god og kompetent…

Altid fantastik god og kompetent service.
InCite Robotics kommer helt sikkert tilbage.

Michael Hye

5 février 2021

Hej Michael,

Det er vi glade for at, vi ser frem til et godt samarbejde :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste udstyr jeg har haft.

Købte en fantastisk maskine med tilhørende mus, keyboard. Det hele spiller upåklageligt. Kanon service fra dem. Og har aldrig leveret så mange HS i cs:go som nu. Musen ligger godt i hånden, keyboard/musse tasterne er høj kvalitet.
Den kører alle mine spil til UG.
Klart anbefalesværdigt! Max stjerner herfra.

3 février 2021

Hej Alexander,

Fedt at høre det bare spiller med en masse HS'er i csgo :) og dejligt at høre du også syntes at servicen har været god! :)

Den bedste kundeservice nogensinde 😀😀

Man kan kun være tilfreds med dette firma, mega godt produkt special lavet og customized

Og den bedste kunde service jeg har oplevet længe 🎉🎉👍🏼👍🏼

3 février 2021

Hej Kamilla,

Tak for din anmeldelse, og super fedt at høre du føler servicen har noget af det bedste du har oplevet :)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus