Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har haft æren af at få vores vinduer pudset af Bo Polering i fredags, og hold da op en dejlig oplevelse. Bo Polering er professionel til fingerspidserne, og rådgav os meget grundigt om vores vin... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Entreprise de nettoyage de vitres

Écrit par l'entreprise

Bo Polering tilbyder vinduespolering til alle Private samt Erhvervsmal!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Altid god service

Altid god service, svare hurtigt på mail, pudser som en drøm, og er altid smilende og venlig, verdens bedste service :-)

1 août 2025

Hej Sivan,
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🌟 Det betyder virkelig meget for os at høre, at du er så tilfreds med både servicen, resultatet og oplevelsen. Vi sætter stor pris på dine ord og glæder os til at fortsætte med at levere vinduer, der skinner som en drøm ✨

Hej Nina,
Mange tak for din fine anmeldelse 🙏 Det glæder os, at du oplever både god service og hurtig respons hos os. Vi ser frem til at hjælpe dig igen.

Sød, venlig og dygtig

Sød og venlig, kompetent og detaljeret

20 juin 2025

Hej Andreas,
Tusind tak for din fine anmeldelse 🌟 Det glæder os, at du oplever os som søde, venlige og kompetente. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at hjælpe dig igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Effective window cleaning with great result!

We are very impressed and pleased with the effective way Bo is cleaning the windows. The result is always great, and it is impressive how Bo can clean the windows (even on the third floor) from outside with his warm distilled water that he pumps up through the telescope brush. There are no remains after drying! We are very satisfied and can strongly recommend Bo to others.

17 juin 2025

Hi Robert,
Thank you so much for your detailed and wonderful review 🌟 We are really happy to hear that you are so satisfied with both the results and the method. We truly appreciate your recommendation and look forward to keeping your windows sparkling clean in the future.

Best regards,

Hej Anne,
Mange tak for din fine anmeldelse 💬 Det glæder os, at du oplever os som servicemindede og fleksible – det betyder meget for os. Vi ser frem til at hjælpe dig igen fremover.

Bo Polering🤗

Noté 5 sur 5 étoiles

Super flotte vinduer og altid meget…

Super flotte vinduer og altid meget venlig og serviceminded. De bedste anbefalinger herfra

6 juin 2025

Hej Pernille,
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟 Det betyder rigtig meget for os, at du er tilfreds med både resultatet og servicen. Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at pudse dine vinduer igen.

Bedste vinduespudser

Bo er sød, dygtig og grundig. Han kommer altid som aftalt. Bedste anbefaling herfra.

28 mai 2025

Hej Signe
Vi bliver altid glad for ros! Det får os til at gør os mere umag. Mange tak for de fine ord🙏🏽

Bedste hilsner Bo Polering

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfekt vinduespudsning og altid god og…

Perfekt vinduespudsning og altid god og ordentlig service

22 mai 2025

Hej Julie 🤩
Tak for de fine ord! Vi vil altid gør vores bedste for at vores kunder for den bedste oplevelse.

De bedste hilsner Bo Polering

Effektiv kommunikation

Effektiv kommunikation, flot resultat, overholder aftaler, fin pris.

20 mai 2025

Hej Rebecca🤗
Vi er her altid for at besvar dine spørgsmål. Vi gør vores bedste for at yde den bedste service og skabe det bedste resultat.
Vises snart igen!

De kærligste hilsner Bo Polering

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik besøg af Bo Polering som skulle…

Jeg fik besøg af Bo Polering som skulle pudse mine trængende vinduer.
Jeg bliver mødt af Burhan, med god energi.
Da han sætter igang på opgaven, kunne jeg se meget forskel.
Jeg er rigtig tilfreds. Det er ikke sidste gang jeg vil bruge Bo Polering, og kan klart anbefale dem.

9 mai 2025

Kære Erkan
Vores kunders tilfredshed kommer i første række. Vi er utrolig glade for din anmeldelse og værdsætter at du har vil dele din oplevelse her på vores trustpilot. Vil glæder os til næste besøg!

De bedste hilsner Bo Polering

Vinduespudsning med et smil

Har brugt Bo Polering et par år og bliver altid mødt af god energi, fantastisk service med et smil og super fair priser.

30 septembre 2024

Hej Nina,
Tusind tak fordi du har været kunde hos os gennem flere år 🙏 Det betyder meget for os, at du værdsætter både servicen, energien og priserne. Vi sætter stor pris på din flotte anmeldelse og glæder os til at pudse dine vinduer mange år fremover ✨

Super tilfreds med vinduespoleringen

Super tilfreds med vinduespoleringen! Han kom til tiden, var venlig og imødekommende. Dem vil jeg bruge igen.

12 juin 2024

Hej Mie,
Tusind tak for din fine anmeldelse 🌟 Det glæder os, at du er så tilfreds med både resultatet og oplevelsen. Vi ser frem til at hjælpe dig igen, når vinduerne skal skinne næste gang ✨

Hej Dorte,
Mange tak for din flotte anmeldelse 🌟 Det glæder os, at du er tilfreds med både kommunikationen og de rene vinduer. Vi ser frem til at hjælpe dig igen fremover.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og resultat!!

Fantastisk service og mine vinduer har aldrig før været så pæne! Jeg anbefaler alle at bruge Bo Polering, når I har brug for at rengøre jeres vinduer.

3 juin 2024

Hej Ebba,
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟 Det betyder rigtig meget for os, at du er så tilfreds med både servicen og resultatet. Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at pudse dine vinduer igen! ✨

5 store Stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5 store Stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Flot resultat, meget grundigt udført og super god service.

26 mai 2024

Hej Susi,
Tusind tak for de 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Det glæder os, at du er tilfreds med både resultatet og servicen. Vi sætter stor pris på din flotte feedback og ser frem til at pudse dine vinduer igen! ✨

Super flot vinduespudsning

Super flot vinduespudsning.
Meget behagelig og venlig vinduespudser og klart professionel tilgang til os og til opgaven.
Varm anbefaling.

28 mai 2024

Hej Elisabeth,
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟 Det betyder rigtig meget for os, at du oplever både professionalisme og venlighed. Vi sætter stor pris på din varme anbefaling og glæder os til at pudse dine vinduer igen! ✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Professionel, dygtig til sit fag og meget fair

Vi fik pudset meget trængende vinduer af BO Polering, som gik til opgaven med ildhu. Burhan er meget professionel, har stor viden om sit fag og var utrolig fair ift. pris og den tid han brugte på opgaven. Vinduerne blev pæne igen, og vi fik oveni god rådgivning og vejledning ift. de observationer, han gjorde undervejs.

17 mai 2024

Hej Mikala,
Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse 🌟 Det glæder os virkelig, at du er tilfreds med både resultatet, rådgivningen og servicen. Vi sætter stor pris på dine ord og ser frem til at hjælpe dig igen med skinnende rene vinduer! ✨

Kæmpe anbefaling

Vi har lige fået pudset vores vinduer for første gange, af en vinduespudser og jeg kan kun sige, at det var en virkelig god oplevelse. Bo er meget venlig, ordentlig og grundig til sit arbejde. Kæmpe anbefaling herfra!!

22 mai 2024

Hej Ida,
Mange tak for din skønne anmeldelse 🌟 Det glæder os, at du har haft en positiv oplevelse med Bo, og at du er tilfreds med arbejdet. Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at pudse dine vinduer igen! ✨

5 stjerner for service
5 stjerner for hurtigt og super flot resultat
Ny fast kunde herfra.

21 mai 2024

Hej Sabina,
Tusind tak for de 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Det glæder os virkelig, at du er tilfreds med både service og resultat. Vi er glade for at byde dig velkommen som fast kunde og ser frem til at pudse dine vinduer fremover! ✨

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus