Jeg har handlet hos dem i årevis, og deres navneklistermærker hos bare virkelig godt. Dem jeg satte på for år tilbage, sidder stadig godt fast på tøjet, sko m.m. Virkelig godt!
Jeg har købt navnelapper hos Børneflapper til mine børn igennem flere år og er rigtig godt tilfreds. Fine, enkle designs og altid hurtig levering.
Der er mulighed for masser af lækre designs, både i form af ikoner, farver, m/u lak og refleks. De har en perfekt størrelse, der nemt kan være i tøjmærkerne. De har lanceret selvhjælpmærker og mær... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vildt gode navnemærker, som bare holder!! Der er mange fine designs at vælge imellem, så du finder helt sikkert noget din barn bliver vild med 🤩👌🏼 Derudover er deres nye kollektion til hjemmet er o... Voir plus
L'entreprise a répondu
Informations provenant de diverses sources externes
Kunderne har talt, se både anmeldelserne her på Trustpilot, samt de feedback beskeder vi deler på vores shop. Vi producerer vores Børneflapper i Danmark, helt fri for BPA og ftalater, og med lynhurtig levering. Vores høje serviceniveau og kvalitetskrav til vores produkt er afgørende for vores forretning. Derfor tilbyder vi fuld tilfredshed, eller pengene tilbage.
Fuglebakken 9, 5500, Middelfart, Danemark
- hej@borneflapper.dk
- borneflapper.dk
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Flotte mærker og hurtig levering
Flotte mærker og hurtig levering. Det er fast her vi køber vores navnemærker :-)
Som altid mega god service og hurtig…
Som altid mega god service og hurtig levering🤩❤️
Benytter mig af børneflapper hver gang…
Benytter mig af børneflapper hver gang - de virker godt og der er hurtig levering. Tak igen igen
Fantastisk smart produkt
Fantastisk smart produkt. Uundværligt ved vuggestuestart. Jeg skulle have bestilt nogle flere med det samme!
Rimelig hurtig levering
Rimelig hurtig levering, og mærkerne lever op til min forventning
Super god kundeservice og god kvalitet
Super god kundeservice og kommunikatioin. Jeg fik ved en fejl tilsendt de forkerte mærker, og jeg havde samtidig skrevet forkert tlf.nr. Jeg kontaktede kundeservice som gav mig en rabatkode, så jeg kunne bestille en ny ordre. Leveringstiden var kort og mærkerne er gode! Vil klart anbefale dem.
Super flotte og hurtig levering!
Jeg elsker at handle ved Børneflapper!
Jeg elsker at handle ved Børneflapper!
Tak for altid god kundeservice, hurtig levering og lækre navnemærker der bestemt lever op til kvaliteten! Knus og kram en altid glad og tilfreds kunde!
5 stjerner for en god service og hurtig…
5 stjerner for en god service og hurtig levering og et fin produkt 👍
Vi har brugt dem i snart 4 år
Vi har brugt dem i snart 4 år, og de sidder fast endnu :)
God service.
Altid god og hurtig betjæning
Aktiv god og hurtig betjening. Mærkerne er utroligt holdbare
Upåklageligt
Jeg har handlet ved Børneflapper flere gange. Nem bestilling, hurtig levering og et upåklageligt produkt, der holder i lang tid og tåler vask uden problemer.
Det var hurtigt og nemt😉
Nemt og hurtigt levering.
Jeg er generelt virkelig glad for…
Jeg er generelt virkelig glad for navnemærkerne fra børneflapper.dk, men jeg har dog oplevet nogle gange at de ryger af i vask, selvom tøjet havde været vasket før mærkerne kom på, mærkerne havde siddet i tøjet i minimum 24 timer før vask, samt ventede med at påføre mærkerne til et par døgn efter modtagelse. Men de røg ikke af ved første vask, men efter noget tid.
Og så er det er klart de bedste navnemærker jeg har prøvet !
Fantastisk service ⭐️
På trods af nogle mærker med fejl i limen, har Maria gjort alt hvad hun kunne, for at rette op. Der er ydet fantastisk service ⭐️
Ny og bedre anmeldelse
Jeg skylder Børneflapper en ny (og bedre) anmeldelse. Jeg var uheldig med første ordre, hvor mærkaterne klistrede sammen ved opbevaring. Fik info om, at det var forbedret og jeg har forsøgt mig med en ny ordre. Her klister intet sammen og de er de eneste mærkater, hvor jeg ikke oplever, at skriften vaskes væk efter få vaske. Derfor klar anbefaling herfra.