Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har handlet hos dem i årevis, og deres navneklistermærker hos bare virkelig godt. Dem jeg satte på for år tilbage, sidder stadig godt fast på tøjet, sko m.m. Virkelig godt!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har købt navnelapper hos Børneflapper til mine børn igennem flere år og er rigtig godt tilfreds. Fine, enkle designs og altid hurtig levering.

Noté 5 sur 5 étoiles

Der er mulighed for masser af lækre designs, både i form af ikoner, farver, m/u lak og refleks. De har en perfekt størrelse, der nemt kan være i tøjmærkerne. De har lanceret selvhjælpmærker og mær... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Vildt gode navnemærker, som bare holder!! Der er mange fine designs at vælge imellem, så du finder helt sikkert noget din barn bliver vild med 🤩👌🏼 Derudover er deres nye kollektion til hjemmet er o... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Imprimeur d'étiquettes personnalisées
  2. Magasin pour enfants
  3. Fabricant d'autocollants

Informations provenant de diverses sources externes

Kunderne har talt, se både anmeldelserne her på Trustpilot, samt de feedback beskeder vi deler på vores shop. Vi producerer vores Børneflapper i Danmark, helt fri for BPA og ftalater, og med lynhurtig levering. Vores høje serviceniveau og kvalitetskrav til vores produkt er afgørende for vores forretning. Derfor tilbyder vi fuld tilfredshed, eller pengene tilbage.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering og fine produkter 🤩

4 septembre 2022

Hej Julie.

Skønt at du også synes at det var nemt at bestille på vores hjemmeside.
Det er dejligt når noget er nemt, det er også det vores fine mærker kan, gøre det hele lidt nemmere :)

Vi er også glade for at du oplevede en hurtig levering.

Tak for at tage dig tid til anmelde os -det betyder rigtig meget <3

super fint produkt

super fint produkt. de holder mega godt . god service

20 août 2022

Hej Betina.

Tusind tak fordi du vil lave en fin anmeldelse af Børneflapper -det sætter vi STOR pris på! <3

Vi er glade for at læse at du synes vores produkter er fine og holder godt, det skal de nemlig også, så man kan have glæde af dem LÆNGE :)

Så godt er produkt

Så godt er produkt. Er så glad for børneflapperne og selvom de er uden kemi, falder ikke af tøjet.

5 stjerner her fra

Hej Melanie.

Du får da også lige 5 stjerner fra os nu! <3 Det er så skønt at få sådan en fin anmeldelse :)

Det betyder meget for os, at vores produkter er fri for kemi, uden at gå ned på kvaliteten!

Vi ser frem til at handle med dig igen en anden gang :)

Rigtig lækket produkt

Rigtig lækket produkt og hurtigt levering. Elsker især deres selvhjælpsmærker 🤩

Hej Diana.

Ej hvor dejligt at du har bestilt og afprøvet vores nye selvhjælpsmærker -og er glade for dem :)
Det gør os glade!
En lille ting der kan gøre hverdagen lidt nemmere for mange :)

Super at leveringen også har været hurtig <3

Gode mærker

Gode mærker, der kan tåle opvask og som er gode for miljøet. Børne er ligeså glade for dem, som jeg er :)

Kære Julie.

Åhh... hvor dejligt at læse at både dig og børnene er glade for vores mærker. 5 stjerner tilbage til jer <3
Børn synes også det er sjovt at være med til at vælge deres design, og klistre mærkerne på :)

Det betyder meget for at os at vores produkter er uden skadelig kemi <3

Noté 5 sur 5 étoiles

Genialt med navneflapper og at de til…

Genialt med navneflapper og at de til og med kan gøres mega nuttede og personlige, er bare en kæmpe bonus!
Kæmpe anbefaling herfra!

Hej Mathilde :)

Tusind tak for din anbefaling, og anmeldelse af Børneflapper <3

Ja det er uforståeligt, hvordan man overhovedet har kunne undvære de fine (kemifrie) mærker! De gør hverdagen lidt lettere, både for børn og voksne :)
Og med de mange forskellige design muligheder, er der noget for enhver.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget god og nem site at bestille fra…

Meget god og nem site at bestille fra og så har de en super god fordels klub!

17 août 2022

Hej Fie.

Vi siger tusind tak for din fine anmeldelse, og de 5 flotte stjerner <3
Dejligt at høre at du synes at vores hjemmeside er god og nem!
Vi håber at du bliver rigtig glad for dine mærker :)

Perfekt

Alt var perfekt

16 août 2022

Hej Søren.

Tusind tak for at anmelde os :)

Vi er mega glade for at du synes at alt var perfekt! Sådan skal det nemlig være <3

Du må have en rigtig dejlig dag.

Altid hurtig levering...

Altid hurtig levering og de holder upåklageligt i forhold til andre mærker jeg har prøvet.

13 août 2022

Hej Line.

Tusind tak fordi har lyst og tid til at anmelde os :)
Vi er glade for at læse ,at du både har oplevet hurtigt levering, samt at du er glade for vores mærker!
Vi håber ikke, du får behov for at prøve andre mærker end vores nu <3

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, god kundeservice og kvaliteten på navne mærkerne er i top! ⭐⭐⭐⭐⭐

Hej Camilla.

Tusind tak for de 5 flotte stjerner!
Hvor er det dejligt at læse at du er tilfreds med det hele, det betyder meget for os <3

Noté 5 sur 5 étoiles

Børneflapper har med sin holdbarhed

Børneflapper har med sin holdbarhed, sine mange designs og muligheder vundet vores hjerter herhjemme. Derudover er det et produkt hvor der er tænkt miljø ind i, hvilket er tiltalende for mange. Meget tilfreds og stor anbefaling herfra 😍

Kære Tine.

Woooow... der vandt du lige vores hjerter <3
Tusind tak for en flot anmeldelse af Børneflapper, det er SÅ dejligt at læse!
Vi bliver så glade, når vores søde kunder anbefaler vores mærker.
Holdbarhed og miljø er vigtigt for os, og ja så er det kun en stort plus, at man samtidig kan lave flotte personlige mærker :)

Min anbefaling

En super tiltalende hjemmeside. Moderne og brugervenlig.
Specialiseret produkter med blik for travle børnefamiliers hverdag.
Ikke mindst hurtig levering 👌

Hej Inge.

Tusind tak for en meget fin anmeldelse af Børneflapper, det varmer ekstra meget på en i forvejen varm dag :)

Det er så dejligt at læse at du finder vores hjemmeside tiltalende!
Det er lige præcis det vores ønske med den har været!

Vi kender til det med at være en travl familie, så vi er glade for at vores produkter er en hjælp på vejen, til at få styr på det vi ofte mister eller smidt væk :)

Det er også skønt at høre at du har modtaget pakken hurtigt <3

Virkelig hurtig levering!

Virkelig hurtig levering!
Umiddelbart er navnemærkerne af rigtig god kvalitet, som beskrevet.
Meget smalle mærker som kan sidde på mærkerne i de fleste trøjer, selv de smalle.

10 août 2022

Hej Louise.

Hvor dejligt at du har givet dig tid til at skrive en skøn anmeldelse, det sætter vi stor pris på!
Fedt med den hurtige levering!
Ja mærkerne er nemlig en god størrelse, så de kan sidde "gemt" overalt, men samtidig stadig ses hvor behovet er :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super gode mærker til tøj

Super gode mærker til tøj, legetøj og meget andet.
I den bedste kvalitet og med de fineste motiver.

Hej 41152743 :)

Tusind tak for de 5 stjerner -du er en stjerne <3

Det er dejligt at læse at du også synes at børneflapper er i en super kvalitet, og ja de kan bruges alle steder -det er mega fedt! :)
Dejligt at de kom hurtigt frem til dig.

Rigtig lækker kvalitet

Rigtig lækker kvalitet, og perfekt størrelse.

Blev sendt som lovet efter deres ferie og hurtig levering.

Vender helt sikkert tilbage hvis jeg skal bruge flere og anbefaler gerne siden til andre.

Hej Tina.

TUSIND tak. Både for din fine anmeldelse, men også fordi du vil anbefale Børneflapper til andre <3

Vi håber at kunne handle mere med dig i fremtiden :)

Super god service

Hej Jeanne.

Vi hos Børneflapper ELSKER at yde god service, til vores skønne kunder <3

Vi håber i bliver glade for jeres navnemærker :)

Noté 5 sur 5 étoiles

De bedste, jeg har prøvet

De bedste, jeg har prøvet. De har en god holdbarhed, bliver siddende på det meste og har en god størrelse

Hej Christina.

Tusind tak for de 5 stjerner, og også for at tage dig tid til at lave en anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Vi håber at få lov til at handle med dig en anden gang igen <3

Super lækker kvalitet🙏

Super lækker kvalitet og størrelse. Det at de er bæredygtige og uden skadelig kemi, er bare så gennemtænkt👍

Hurtig levering og super service👍

Hej Michelle.

Woooow.... en skøn anmeldelse at læse -tak for det <3

Ja vi går meget op i at skabe bæredygtige produkter uden skadelig kemi, det er SÅ vigtigt!

Og super at de også kom hurtigt frem til dig.

Hej Tina.

Tak for at anmelde os med 5 fine stjerner -det sætter vi stor pris på!

Og vi er glade for at læse at du også synes vores navnemærker er fine -det gør vi nemlig også :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækre mærker der sidder så fint og glat…

Lækre mærker der sidder så fint og glat på tøjet 🌟🌟🌟🌟🌟💪🏼

Kære Rikke.

Wooow... for en skøn anmeldelse at læse fra dig! Tusind tak!

Det betyder mig at i kunder er glade for vores mærker <3
Og ja de sidder bare SÅ godt på alt!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus