viabovag.nl laat adverteerders toe die toch zonder garantie.. auto's adverteren/ verkopen maar wel het BOVAG garantie logo voeren in adverteer tekst en foto's etc Bovag doet hier helemaal niks aan.... Voir plus
Lisez les avis des autres
Dit bedrijf is pure oplichterij. De garantie die ze beloven is één grote leugen. Ondanks extra bijbetalingen heb ik een auto gekregen met een kapotte motor, defecte elektronica en andere grote gebreke... Voir plus
Je denk extra zekerheid te hebben met Bovag garantie maar uiteindelijk doen ze niks voor je als je met een malavide bovag garage te maken hebt. Onze pas aangeschafte auto staat al 10 weken stil voor d... Voir plus
Uiteindelijk is het dus geen garantie… NB; Betreft garantie op aankoop auto, maar BOVAG is één organisatie ! Uiteindelijk is het dus geen garantie (Bovag stelt alleen de voorwaarden op en legt... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Atelier de réparation automobile
- Concessionnaire automobile
- Garage automobile
- Prestataire de transport automobile privé
- Mécanicien
Informations provenant de diverses sources externes
Vind eenvoudig een BOVAG-bedrijf of -garage in de buurt. Voor APK, rijles, schade, reparaties en beurten voor auto, (elektrische) fiets, caravan, motor en scooter. Ook voor tanken en autowassen.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- bovag.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
BOVAG bemiddeld niet!!!
ZE BEMIDDELEN NIET! BOVAG zoekt een reden om je niet te helpen.
Een auto aangeschaft via een bovag aangesloten garage. Alvorens en tijdens de koop worden me opties beloofd zoals alarmsysteem, kruisend verkeer detectie, inklapbare spiegels enzovoorts. Na een korte periode na de aanschaf blijkt het toch gelogen te zijn. De auto is helemaal niet voorzien van de beloofde opties. Ik probeer contact op te nemen met de garage maar die reageert niet en BOVAG die weigert te bemiddelen omdat het een zakelijke transactie is.
Beter géén BOVAG
Beter géén BOVAG
De naam zegt het al; Bond voor GARAGEHOUDER en NIET voor de klant!!!!
Het klinkt prachtig; iets met BOVAG, maar is een zak gebakken lucht waar je fors voor betaalt
Beter dat geld in je zak houden
Wettelijke garantie heb je immers altijd !
En voor die bijna €1000 heb je bijna nooit kosten, voor waar je wettelijk geen bescherming zou hebben, binnen dat jaar
Bovag bemiddeling stelt niets voor. Ze bellen de garage , die verteld wat en dat mailen ze en vertellen direct MEER KUNNEN WIJ NIET DOEN!!!
Stelt dus niets voor.
ONTHOUD GOED
BOVAG IS ER VOOR DE GARAGEHOUDER EN VOOR DE WERKNEMERS VAN BOVAG ZELF
EN DAAR MAG U VOOR BETALEN
NIET DOEN DUS!
BOVAG GARANTIE WAARDELOOS
7 januari 2022 Peugeot 3008 gekocht bij auto bedrijf LOUWMAN te Noordwijk met half jaar BOVAG garantie
bij proefrit aangegeven dat de parkeersensoren het niet deden dit zou gemaakt worden DUS NIET bij aflevering defecte parkeersensoren deurrubbers links en recht voor kapot afspraak gemaakt voor reparatie deur rubbers vervangen onderdeel voor parkeersensoren moest besteld worden 2maanden later weer terug airco koelde slecht was zo goed als leeg dus ook niet naar gekeken voor aflevering. naar ruim een jaar en vele telefoontjes van onze kant verder komen ze er via een andere garage houder die wij hadden ingeschakeld achter dat het niet meer te maken is voorstel verglijkbare auto of terugkoop verglijkbaar was volgens LOUWMAN Noordwijk een OPEL AGILA blijft terug koop over maar dan wel 1000 euro minder omdat wij de auto tussen tijds gebruikt hadden wat hadden wij dan moet doen auto terug brengen en vragen om een leenauto
Bemiddelaar van BOVAG vond het een goed voorstel mijn mening LOUWMAN en BOVAG zijn maar een stel oplichters
Helaas, ook Bovag is niks meer
Helaas, dat hele Bovag® is éen grote oplichters bende net als de aangesloten garages van VAKGARAGE®
Ik begrijp niet dat ze wegkomen, met gewoon niet reageren, niet aan de garantie voldoen, maar ik wel voor 2 jaar garantie een auto afgenomen
Mijn auto was echt levengevaarlijk afgeleverd. En mijn vrouw en kind hadden wel dood kunnen zijn.
Garage Zandvliet had namelijk (na 4 keer opnieuw vragen om reparatie van allerlei mankementen ) verschillende draagarmen onder de auto gezet, met normale bouten, omdat ze de originele bouten hadden afgelslepen.
Deze rammelden ook nog in het onderstel. Ongekende amateurisme
Auto stuiterde van weghelft naar weghelft door de ongelijke draagarmen. banden sleeten verkeerd af.
En Garage Thijs van Zantvliet te Velsen-Noord wilde er niet eens naar kijken. Die zei dat het onzin was.
en bleef lekker onverschillig achter zijn burootje zitten bellen. ook al was duidelijk te zien , dat de auto scheef stond.
Bovag genotificeerd met foto's van alle gebreken , Maar die reageren niet eens.
Ik vind het ook niet meer zo gek, dat veel mensen leiver naar een Garage gaan , die niet bij Bovag is aangesloten, ik weet nu waarom.
Mensen blijf weg van dit soort organisaties, die niks anders doen dan geld harken, en vooral zichzelf blijven prijzen als iets goeds voor u!.
Ook Vakgarage® zou zich diep moeten schamen in deze, om dit soort oplichters in de branche te hebben. En ook niet te reageren.
Als volledig off grid camper gekocht…
Als volledig off grid camper gekocht voor 19.950 . Breng m terug voor remleiding reparatie (terwijl nieuwe apk erop zit) krijg m terug met kortsluiting. Blijkt levensgevaarlijk , alles aangesloten zo Als niet mag ,kan en hoort. Avontuur campers spanbroek. Dat dit mag bestaan. Onder " bovag" . Te erg!!!
Bovag bemiddeling stelt niets voor
Stelt dus niets voor.
viabovag.nl misleidend
Bovag doet hier helemaal niks aan...zowel voor de consument als de welwillende garagist zeer frustrerend en dit zal zeker de betrouwbaarheid voor de naam BOVAG nog meer doen zakken!
Lesson learned..
OPLICHTERS..
Wij hebben onze droomauto van 16.000 euro gekocht bij Auto Lease Outlet te Leiderdorp.
Voor ons wat uit de buurt, maar wij wilde perse zo'n grote aanschaf doen bij een bovag aangesloten bedrijf.
De bovag heeft vertrouwen en kwaliteit hoog in het vaandel staan en stellen dan ook de nodige eisen indien je het keurmerk mag voeren.
“De auto die wij kochten had de nodige kilometers, maar was in topconditie”, aldus de verkoper.
Achteraf blijkt dat Auto Lease Outlet willens en wetens (bewijsbaar) ons een auto aansmeerde die tehcnisch totall loss was, al in de eerste week kregen wij allerhande foutmeldingen waaronder de gevreesde motor storings melding, uiteindelijk hield de auto er helemaal mee op.
Bij het zoeken naar een oplossing kregen we een jaar later pas een vergoeding van 9000 euro, nadat verkoper de zaak moedwillig vertraagde, auto weg, geld weg en veel stress.
Schandalige praktijken, enkel gehanteerd door oplichters.
De Bovag is uiteraard op de hoogte van deze manier van werken van Auto Lease Outlet, maar kwam niet verder dan ons te zeggen dan dat wij er samen met de verkoper uit moesten komen, dat was voor iedereen beter..., echter Auto Lease Outlet is niet van goede wil en al helemaal niet ter goeder trouw.
De les die wij hieruit hebben geleerd, is dat het Bovag keurmerk geen enkele meerwaarde biedt bij de aanschaf van een auto, dat deelnemers met een bovag keurmerk niet onder toezicht staan of een code of conduct hebben die door Bovag wordt afgedwongen.
Ik ben old skool, Bovag was voor mij een heilig huisje...., een must als ik een andere auto kocht.., dit waanidee of deze luchtbel heeft de Bovag door deze lakse houding doorprikt.
Via Bovag .nl website een auto gezien
Via Bovag .nl website een auto gezien
Wij bij de dealer een afspraak gemaakt en heen gereden
Auto zag er op eerste ook prima uit , auto gekocht en naar huis toen begon het gesodemieter div Apk punten klopte niet , ketting van de auto was defect , we hadden een jaar Bovag garantie gekocht voor 1000.- maar dit viel niet onder de garantie, nu nog steeds via onze rechtsbijstandsverzekering de schade aan verhalen
Wij kopen nooit meer via Bovag.nl bij een Bovag bedrijf een auto en snap niet dat de Bovag hier niet wat mee doet en dat er bedrijven zijn die via een Bovag schildje auto mogen verkopen !
Opgelicht door van Erp Camper Goor…
Opgelicht door van Erp Camper Goor zgnde Bovag dealer
Als consument ga je op zoek naar een dealer die Bovag aangesloten is voor de zo beloofde zekerheid.
Niets is minder waar. Wij zijn ook zo goed gelovig geweest. Hebben bij Camper dealer van Erp in Goor een camper gekocht. Na ons eerste uitje bleek ervan alles mis. Direct foto's en melding van gemaakt.
Zo schijnheilig onze camper terug willen nemen voor € 8000,00 minder. Moesten er maar 1 op de zaak kopen een nieuwe. En dat als je er net 1 weekend mee weg bent geweest. Oplichtersbende. En oh ja wij geven hun geen gelegenheid tot reparatie... de camper heeft er 2 maanden gestaan er is niets aan gedaan sterker nog bij terugkomst laten wassen blijken scheuren weggewerkt te zijn met kit.
Wij zijn oprecht en eerlijk besodemieterd door van Erp.
Dat Bovag dit soort dealers beschermt zou niet mogen, je hoort de consument te beschermen!
Wij zijn inmiddels opgelicht voor € 20.000,00
Bedankt Bovag !
Oplichters of oprichters
Oke dan hier gaan we oplichters
Auto gekocht via BOVAG
Bij een merk garage
Auto niet goed word niks aan gedaan
Zeggen ze ja staat 2 ton op je teller is normaal nou ...
ik kocht de auto met 2 ton op teller
Zit nog garantie op schokbrekers kapot na 2 maanden bij de garage zeggen ze repareren we niet en via BOVAG doet er niks aan mvg Soufian Dian
Absurd laag bod
Na het zien van een reclamespotje op tv mijn auto aangemeld bij Viabovag. Zij zouden binnen twee dagen een passend bod doen. Mijn voertuig is bij de merkdealer getaxeerd op minimaal €10.000 inruilwaarde. In de hoop er toch wat meer voor te krijgen, aangemeld
Bij Viabovag.nl. Na een dag ontving ik een mail met daarin absurd laag en totaal onrealistisch bod van nog geen €7000. Absoluut geen aanrader!
Prima geholpen bij Autobedrijf Van Schagen
Bij Autobedrijf Van Schagen in Heemstede via de Bovag-website een Toyota Aygo uit 2016 gespot. Vorige week een proefrit gemaakt, terwijl zij naar mijn oude Peugeot ter inruil hebben gekeken. Leuke prijs voor mijn vorige auto gekregen en ook nog gratis twee nieuwe voorbanden voor de Aygo overeengekomen. Heel prettig geholpen, fijne ontvangst, alle tijd voor je, prima koffie. Hier in ieder geval geen gladde verkopers, gelukkig!
Okt 2021 auto gekocht bij Auto Online
Okt 2021 auto gekocht bij Auto Online
Nooit meer doen ondanks Bovag garantie
Bovag garantie betekend indien er meningsverschil met leverancier is zij bemiddelenNu dat valt tegen
Men stuurde alleen de mail door zonder aantekeningen of commentaar vragen alleen aan leverancier te reageren Slechte zaak
Bemiddelen doen ze ook niet zoals je zou verwachten
Doen ook geen uitspraak dan moet je bij geschillen commissie zijn of naar de rechter gaan wat tegenwoordig 3 a 6 maanden of langer duurt
Zit je al die tijd zonder auto want die heeft het na 1 week al begeven.
Zijn weken in onderhandeling geweest en uiteindelijk ivm tijd gebrek maar akkoord gegaan
Auto online had de auto bij afleveren al niet goed nagekeken zat tikkend geluid in de motor en bij afleveren nog steeds.Dochter kwam stil te staan op kruising auto weer terug naar auto online blijkt de aandrijfas kapot te zijn (auto heeft maar 45000 km opende teller)
Dit wordt een heel lang verhaal maar gaan we niet doen ( op aanvraag krijgt u het hele verhaal)
Bovag is gewoon waardeloos zeggen dat ze alles doen maar dit is echt zo beperkt totaal zinloos
En Auto Online is nog steeds Bovag lid ………………..
Dit is heeeeeel fout!
Ik ga mijn auto inruilen voor een andere wagen en krijg daarvoor €6250 bij de Opel dealer, dus dacht ik laat ik eens kijken wat het bij deze grappenmakers op zou brengen. Pffffff €3830.......... Toen heb ik ze geantwoord of dit een grap was, krijg ik een reply met een bevestiging dat ik hun bod had geaccepteerd. Wat een mafketels zeg.
BOVAG is er niet voor de consument!
Ik raad iedereen af om bij een motorrijschool met hey BOVAG schild aan de muur motorrijbewijs te volgen. Mijn zoon wilde graag gaan motorrijden en ik had hem geadviseerd om een BOVAG rijschol te kiezen zodat je zeker bent van goede kwaliteit, goed materiaal en verzekeringen.
Mijn zoon heeft gelest op een Yamaha YBR125. De betrouwbaarheid van deze oude motorfiets is zeer slecht. Het is, blijkt nu, een motorfiets te zijn zonder ABS wat niet is uitgelegd tijdens de lessen. Ook was de algehele kwaliteit van de motorfiets erg slecht. (je leest dit ook in andere reviews van leerlingen, dus let goed op!) Het gaat hier om verkeersschool Tilburg.
Mijn zoon is gevallen tijdens de les op 7-12-2021, omdat de rijschool noodstop (remmen tot stilstand) is gaan oefenen terwijl het regende, dit op een motorfiets zonder ABS. Het voorwiel blokkeerde en hij sloeg over de kop. Wij werden gebeld en hij werd opgehaald door een ambulance. In het ziekenhuis aangekomen bleek er een schouderbreuk te zijn, gebroken voet en gebroken hand.
Wij hebben de verkeersschool gebeld maar die wilde niet met ons praten. Ook het lesgeld wilde ze eerst niet terug betalen. Kapotte kleding was eigen schuld, terwijl door Corona maatregelen, geen kleding of helm van de school geleend kon worden. We hebben een e-mail gestuurd en kregen gelijk een brief van een advocaat. De school is niet aansprakelijk en ze willen niet praten. De kleding , id-bewijs en autosleutels lagen nog op de school dus die ben ik gaan halen, maar ik werd weer buiten gezet, want de school wilde niet praten. De dame achter de balie (eigenaresse?) was zeer onbeschoft en onbeleefd en begon te schreeuwen dat ze goed verzekerd zijn bij de Bovemij en dat die het wel zou regelen!
We zijn nu een jaar verder en mijn zoon is geopereerd aan zijn schouder. Hij heeft een jaar gerevalideerd en studie achterstand opgelopen.
De school heeft nooit contact opgenomen om te vragen hoe het gaat. Het enige is dat ze geschreeuwd hebben is dat ze niet willen praten, niet aansprakelijk zijn en een advocaat hebben ingeschakeld.
Nu blijkt de school niet goed verzekerd te zijn. Er is geen dekking en Bovemij heeft de schade afgewezen omdat de school de verkeerde dekking heeft afgesloten.
Wij hebben contact opgenomen met de BOVAG en die zegt alleen te kunnen praten met de aangesloten bedrijven. Ze geven toe dat er een hiaat is in de dekking en dat de politiek hier al jaren van weet, maar niet met een oplossing komt. Wat blijkt? De rijschool heeft samen met Bovemij het instructeurs risico voor motorrijden uitgesloten. Er is dis nooit dekking bij deze school als je hier op de motor stapt. De dekking geldt alleen voor autorijden. Een BOVAG schild aan de muur zegt dus niks over kwaliteit en betrouwbaarheid. De BOVAG is hier dus niet voor de consument anders nemen ze wel de tijd om met je in gesprek te gaan en de kwaliteit te verbeteren.
Ook heeft de school een zogenaamde ongevallen inzittenden verzekering in plaats van een schadeverzekering OPzittenden. Om deze reden wordt de werkelijke schade niet betaald.
De schade van mijn zoon valt wellicht relatief mee, maar wat nu als je blijvend invalide wordt of overlijd?
Het is een zeer trieste zaak dat een verkeersschool met zoveel verantwoordelijkheid, zich niet goed heeft verzekerd en dan ook nog deze attitude erop na houdt.
Ik wil graag via deze review iedereen waarschuwen om niet zomaar hier te gaan lessen en aangeven dat een BOVAG schild absoluut geen toegevoegde waarde heeft terwijl ze dat wel beweren!
Immers als er iets gebeurt dan is de vraag of je verzekerd bent. Vraag dus naar de voorwaarden en let op de schadeverzekering opzittenden (niet ongevallen inzittenden). Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
Verder is het materiaal waar ze mee lessen sterk verouderd en voldoet niet meer aan de moderne tijden. Kom op, hoe lang bestaat ABS nu al? Als de school niet wil investeren in een goede motorfiets voor de rij opleiding A1 die ze aanbieden, dan moeten we gewoon deze opleiding niet meer aanbieden.
Ik snap niet dat een rijschool in Nederland hier mee weg kan komen en dat BOVAG als grote branche organisatie alleen haar lid in dit geval beschermt en niet wenst te onderzoeken wat de waarheid is.
BOVAG heeft een zeer dubieuze opstelling en is niet transparant!
Na aanschaf en aflevering occasion en…
Na aanschaf en aflevering occasion en opties 1000 euro de volgende dag teruggegaan voordat er vele problemen auto was en een duurdere auto omgeruild i.v.m. omruilgarantie 14 dagen. Helaas ben ik hierdoor 1000 euro kwijt omdat de opties niet verrekend worden!!!!! Dus laat nooit opties van te voren doen want je gaat in de boot van veel geld!!!!!!!!
Peugeot / Opel Bovag garantie in strijd met de wet
Bij IEDERE onderhoudsbeurt worden de remmen gratis getest, zodat u met een VEILIG gevoel de straat op kan.
www.motorhuis. nl/ werkzaam heden/remmen-controle/
De algemene voorwaarden, die de BOVAG in samenwerking met de Consumentenbond heeft opgesteld met betrekking tot de Bovag garantie(Bovag. NL) waardoor bepaalde onderdelen, zoals banden ramen uitgesloten zijn van garantie en dat na de BOVAG garantie termijn geen enkele recht meer bestaat is ronduit misleidend.
Want volgens de wet heb je namelijk altijd recht op een werkzaam product en dat hangt dus niet af van duur of aanwezigheid van een BOVAG garantie.
Hebt u een product gekocht en gaat dat al snel kapot? Dan hebt u vaak recht op een gratis reparatie of op een nieuw product. Ook als u geen fabrieksgarantie of verkopersgarantie hebt. Of als die garantieperiode voorbij is. Want in de wet staat dat u recht hebt op een goed product
consuwijzer. nl/garantie-reparatie-geld-terug/gekocht-maar-kapot/wat-zijn-mijn-rechten
Hieronder zul je zien, dat zelfs de "gerenommeerde" (Opel) merkendealer niet het niveau ontstijgt van een oridnaire beunhaas, die graag beroept op de kleine lettertjes en absoluut geen meerwaarde heeft qua service. En de beweringen dat na 8 maanden de remmen totaal doorgeroest een "beroepsrisico" van een auto van maar 6000 euro is klopt dus niet.
Ik heb een 10 jarige ervaring als beroepschauffeur.
Dus ik heb alle mankementen in allerei soorten en maten meegemaakt. De truuk bij gebruikte auto is, dat de mensen "gewend" raken aan geluiden in de oude auto, terwijl ik denk bij ieder geluid: dit hoort niet.
Vandaag heb ik geleerd, dat je het best 2 maanden voor het aflopen van jouw APK jouw auto moet laten keuren. Als je dit op het laatste moment laat doen, dan loop je het risico, dat je torenkosten in rekening worden gebracht en je heb dan geen tijd om te vergelijken.
In mijn vorige reviews heb ik via BOVAG lid het Moterhuis Leiden de BOVAG garantie geprezen. Maar nu het stof is neergedaald, denk ik daar heel anders over.
Wat houdt de BOVAG Garantie in?
BOVAG Garantie houdt in dat uw occasion tot zes maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als zich gebreken voordoen die op het moment van de koopovereenkomst niet waarneembaar waren.
Dus als je remschijven vreemd gaan doen, dan heb je recht op gratis reparatie of vervanging. Ik heb in mei 2020 BOVAG lid Het Motorhuis Leiden al gewezen op geluiden onder in de auto. Tegen mij is gezegd, dat het aan het raam lag en dat er wat betreft de schokbrekers en remschijven geen vuiltje aan de lucht is.
Maar nu 3 maanden later begonnen de problemen met de remmen steeds heftiger te worden en dat is vreemd, want hij was tenslotte in de BOVAG garantietijd op de rollerbank geweest.
Na onderzoek op 24 september 2020 werd mij verteld, dat ik maar moest begrijpen, dat de remmen al heel erg oud waren en of ik even 700 euro wilde aftikken, want het was toch wel onverantwoord om nog langer door te rijden.
Voor de goede orde dit was 2 weken na mijn autovakantie in Winterberg. Ik heb dus, waar toegestaan, 160 km/u op de Duitse autobahnen gereden met defecte remmen. Nog maar van alle bochten, overstekend wild en afdalingen in de bosrijke omgeving nog maar te zwijgen en alleen omdat de Opel 700 euro voor 3 remschijven en blokken wilde verdienen met een reparatie na de garantietermijn van de BOVAG. En het is eigenlijk 1000 euro, want volgens ANWB. NL moeten remschijven per twee (dus 2 voorzijde en/of 2 achterkant) worden vervangen en dus niet 3.
Op basis van de specificatie, die men mij toonde, heb ik toch wel de indruk, dat het geld, dat ik destijds had besteed aan een extra servicepakket a 500 euro voor zorgenloos rijplezier, dat door BOVAG leden wordt aangeboden, grotendeels is gebruikt om de auto te laten voldoen aan de BOVAG eisen, die eigenlijk al zouden moeten gelden toen de auto werd aangeboden onder BOVAG garantie.
Om een lang verhaal kort te maken. Zolang de onderdelen, zoals remmen, nog voldoen aan de minimale eisen van de APK (geen afkeurpunt) mag de auto worden verkocht onder de BOVAG garantie en hoeft er geen reparatie of vervanging plaats te vinden.
De APK is een jaar geldig, maar de garantie is maar 6 maanden. Dus als je gebruikte auto opnieuw gekeurd wordt, blijken, zoals bij mij, plotseling torenhoge kosten zich aan te dienen bij deze "BOVAG goeddgekeurde auto" om deze "geluiden" te verhelpen.
En de Opel dealer beroept zich ondertussen erop, dat de doorgeroeste remschijven gewoon dikke pech zijn van een oude auto en er betaalt moet worden. In december 2019 is hij mij verkocht, als een auto, die nog voor jarenlang zorgloos rijplezier zorgt dankzij het servicepakket en de BOVAG garantie.
En hiermee verdienen de garagehouders dus hun geld mee, want de verkoop levert weinig op.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.