Brainchild Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Det dejligste sengetøj, og lækre farver, lynelåset var desværre ikke så god, men de sender et nyt sæt, så rigtig god service, har modtaget nyt sæt, og det virker, så tusind tak for hurtig og god servi... Voir plus

L'entreprise a répondu

Super flotte varer, hurtig levering og de er med dig hele vejen. Da jeg bestilte et nyt billede, var glasset desværre gået itu under transporten.. Skrev til deres kundeservice, og vupti var Alberte på... Voir plus

Et sted man kan handle, hurtig og levering, billederne var pakket godt og forsvarligt, kan varmt anbefale dem

1. Boutique d'affiches

Écrit par l'entreprise

Hos Brainchild skaber vi dansk design med humor og æstetik 🇩🇰 Vi fortolker danske møbelklassikere bogstaveligt, heriblandt Ægget, Koglen og Svanen. Vores fortolkninger fås som plakater, træfigurer, sengetøj, køkkentekstiler og meget andet boligtilbehør – alt skabt med fokus på kvalitet, æstetik og respekt for dansk designarv. Når du handler hos Brainchild, er din tryghed vigtig for os. Vi er e-mærket certificeret, hvilket sikrer en sikker og pålidelig shoppingoplevelse. Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe, og vi bestræber os på at besvare alle henvendelser hurtigt og professionelt. Du kan opleve hele Brainchild-universet i vores inspirerende Brandstore på havnen i Horsens. Her kan du se og mærke alle vores produkter, mens du nyder en kop kaffe med udsigt over Horsens Fjord. Vores dygtige personale står klar til at vejlede dig, så du finder det perfekte boligtilbehør til dit hjem. Shop online på www.Brainchild.dk eller besøg vores butik på Jenny Kammersgaards Vej 11, Horsens – vi glæder os til at se dig!

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

97 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Dejligt og hurtigt

Det dejligste sengetøj, og lækre farver, lynelåset var desværre ikke så god, men de sender et nyt sæt, så rigtig god service, har modtaget nyt sæt, og det virker, så tusind tak for hurtig og god servic

14 juin 2026
Logo de Brainchild

Réponse de Brainchild

Hej Lone

Det er naturligvis ikke meningen. Hvis du blot sender en mail til info@brainchild.dk med dit ordrenummer samt en kort beskrivelse af problemet, så sender vi selvfølgelig et nyt sæt sengetøj til dig.

Mvh Martin, Brainchild.

Jeg bestilte en billede væg ,hvor det…

Jeg bestilte en billede væg ,hvor det ene desværre var smadderet ,da jeg fik pakket dem ud ,men 2 dage efter havde jeg allerede et nyt uden besvær.tusind tak for god service.det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer.mvh susanne

26 juin 2026

Hurtig ekspedition.

Hurtig ekspedition.
Meget smukke plakater, koglen, ægget og svanen, indrammet med messing ligende kant.

8 avril 2026

Jeg har købt æggelampen

Jeg har købt æggelampen , i 2024 og bytte i 2025 nu er det så 2026 gået i stykker igen vil ikke tænde, kører i butikken , de kan ikke give en ny, da de først kommer på lager i juni, og pengene kan de så ikke finde ud af at gi tilbage , pga deres system. Så fik den gamle lampe med retur, så kan kører turen igen , når chefen er på hans pind. Og det de kan tilbyde er at reparere på sådan en lampe til 3000 kr. Fordi de har lavet fejl i deres system. Ja det er det da, når det er 2 gange jeres lamper holder åbenbart kun 1 år Flot

25 avril 2026
Logo de Brainchild

Réponse de Brainchild

Hej Hatice Altintas

Det er selvfølgelig ærgerligt, at din lampe er defekt.

Som vi allerede har været i dialog med dig om, tilbyder vi at reparere den – og hvis den ikke kan repareres, får du naturligvis en ny.

Mvh Martin, Brainchild.