Branschutbildarna AB Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Föreläsaren var toppen! Bäst i klassen!! En bra pedagog vet hur man förklarar det som står på slide med egna målande ord så kursdeltagaren förstår det större sammanhanget. Tack! Frågorna i början... Voir plus

Denna kursen fyller minimikraven och är svår att misslyckas med. Nackdelen är att man får 7 pdf:er och sen skall man själv hitta svaren. Jag saknar en bra kurslitteratur med läsbara texter. Att läsa A... Voir plus

Det var ett kronologiskt och väl arbetat material. Bra att man fick åhörarkopia innan. Skulle dock önska att man inte hade en heldag "korvstoppning" då det blev aningen för mastigt att lyssna aktivt s... Voir plus

En mycket bra utbildning, bra upplägg, blev lite "trött" bara av all kovstoppning så såg inte felen på frågesvaren...... Kanske kunde presentationen "hottas upp" lite och inte bara en person som stå... Voir plus

1. Conseiller pédagogique
  2. aussi dans
  3. Centre d'éducation
  4. Centre de formation à distance
  5. Consultant en environnement
  6. École de droit
  7. Instruction à domicile

À propos de Branschutbildarna AB

BAS P/U BAM AFS 2023:3 Entreprenadjuridik Ställning 2-9 meter frågor & svar kontakta oss

Om oss

Vi är Branschutbildarna AB. Vi brinner för att göra Sveriges företag till en säkrare arbetsplats både fysiskt och psykiskt. Sedan starten 2010 har vi gjort tusentals fysiska kurser i klassrum, konferenslokaler och ute hos företag runt hela Sverige. När pandemin startade 2020 fortsatte vi att leverera samma professionella kvalitet genom digitala plattformar och videoinspelade kurser som kan tittas på när som helst. Vårt mål är att ge våra kunder bästa möjliga service och hjälpa dem att lära sig och växa i sin karriär.

Att utbilda sina medarbetare för en säkrare arbetsmiljö är viktigt för alla företag men framför allt inom bygg, industri och entreprenad. Det skyddar inte bara de anställda, utan bidrar också till att förhindra kostsamma olyckor och rättsliga åtgärder. På Branschutbildarna erbjuder vi arbetsmiljöutbildning inom en rad olika områden, bland annat BAS P/U, BAM, ställningsbygge och entreprenadjuridik, som är utformade för att möta våra kunders behov. Vi har ett team av erfarna och certifierade utbildare som är engagerade i att hjälpa våra kunder att nå sina mål och se till att de är uppdaterade om all relevant lagstiftning och relevanta föreskrifter.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

579 avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jag läste kursen i eget tempo

Jag läste kursen i eget tempo, det var lätt att hänga med kursinstruktören.

15 mai 2025

Réponse de Branschutbildarna AB

BAS P / BAS U - E-Learning som du gjorde Ivan är ett smidigt sätt att studera i egen takt när man har en stund över. Du kan repetera teoripassen, spola fram och tillbaka och ta den tid du behöver.
Kul att du uppskattade inte bara kursledaren utan även kursformen och tack för att du låter oss få veta det.

VD - Branschutbildarna Sverige AB

Utvecklande kurs för BAS-P

Föreläsaren tog sig tid för frågor.
Mycket lagtexter men detta lades fram på ett väldigt pedagogiskt sätt.

14 mai 2025

Réponse de Branschutbildarna AB

Tack för att du delar med dig Andreas!
BAS P / BAS U kursen är omfattande och det är en utmaning att komprimera den till 1 dag.
Vi erbjuder också fördjupningskurser både för BAS P och BAS U. De finns i vår kurskatalog på hemsidan.

VD, Branschutbildarna Sverige AB

Hon som håll i kursen var helt…

Hon som håll i kursen var helt fantastisk

5 mai 2025

Réponse de Branschutbildarna AB

Maria som har huvudansvaret för våra BAM-kurser är diplomerad kursledare och fantastiskt omtyckt.

Tack Malin för att du delar med dig.

VD - Branschutbildarna Sverige AB

En bra o lättförstålig kurs

En bra o lättförstålig kurs. Lätt att anmäla sig.

5 mai 2025

Réponse de Branschutbildarna AB

BAS P/BAS U - E-learning är mycket omtyckt.
Tack för att du låter oss och andra få ditt omdöme Göran. Det uppskattar vi väldigt mycket.

Oerhört duktig föreläsare

Oerhört duktig föreläsare! Kompetent, lugn och pedagogisk.

12 mai 2025

Tack Sally!
Anders är påläst och duktig. Han har arbetat med BAS P/U-kurser i 15 år och arbetsmiljö i 25 år. En klippa som vi är glada att ha hos oss på Branschutbildarna.

VD, Branschutbildarna Sverige AB

Bra genomgång av det som passade oss i…

Bra genomgång av det som passade oss i företaget. Inte så fördjupande, hade velat ha mer konkreta exempel.

9 mai 2025

Réponse de Branschutbildarna AB

Din feedback är viktigt för att vi ska kunna fortsätta att leverera de bästa kurserna.
Ni hade en uppdatering av BAS P / BAS U med nya AFS 2023. Vi har även BAS-fördjupningskurser som innehåller fler konkreta praktiska exempel.
Tack för att du delar med dig Maria.

BAS-P/BAS-U Grundutbildning distans

Bra och informativ grundkurs med en kunnig och påläst lärare som kunde svara på alla frågor och även ge lite tankvärda exempel.

15 avril 2025

Réponse de Branschutbildarna AB

Vi är så tacksamma att vår kursledare Anders Högström har varit hos oss i 13 år.
Han är en klippa och mycket omtyckt som kursledare.
Tack Christian för att du valde Branschutbildarna och att delar med dig.

Engagemang utöver det vanliga

Kursledaren hade ett engagemang utöver det vanliga för motsvarande digitala kurser.

22 avril 2025

Réponse de Branschutbildarna AB

Tack för din recension Linda. Anders Högström som håller BAS P / BAS U-kurserna har varit hos oss i 12 år och det är jag glad för. Han är mycket omtyckt.

Réponse de Branschutbildarna AB

BAS P / BAS U - E-Learning som du gjort Linda är vår populäraste kurs sedan starten 2010. Åren går fort när man har roligt sägs det och roligt har vi haft.
Tack för att du delar med dig.

Bra material

Bra material. Lättförståeligt.

18 avril 2025

Réponse de Branschutbildarna AB

BAS P/BAS U - Uppdatering är en uppskattad kurs för den som tidigare gått BAS P/U-Grund.
Vi är glada att du tyckte om den och att du delade med dig Pirkko.

En utmärkt utbildning

Svårt att hänga med och vara koncentrerad så länge men annars en utmärkt utbildning

22 avril 2025

Réponse de Branschutbildarna AB

En Bas P / Bas U heldagskurs är tung. Mycket information att ta in trots bensträckare och lunchpaus. Vi är glada att du ändå uppskattade kursen.

VD, Branschutbildarna Sverige AB

Bra upplägg på kursen och enkelt att…

Bra upplägg på kursen och enkelt att studera i sin egen takt.

14 avril 2025

Réponse de Branschutbildarna AB

Så roligt att du tyckte om vår BAS P / BAS U E-Learning. Hoppas du får stor nytta av utbildningen i ditt arbete. Du vet väl att du kan höra av dig till oss om du behöver hjälp med något. Kanske något dokument du behöver. Tveka inte att höra av dig.

Rätt nivå på kursen

Bra och enkelt material med täta kunskapskontroller.

Rätt nivå på kursen.

10 avril 2025

Réponse de Branschutbildarna AB

Kul att du uppskattade vår BAS P / BAS U - Uppdateringskurs och att du delar med dig på Trustpilot.
Tack så hjärtligt.

VD, Branschutbildarna Sverige AB

Kursen blir bättre om man får göra…

Kursen blir bättre om man får göra uppgifter i stället för att bara sita och lyssna.

1 avril 2025

Réponse de Branschutbildarna AB

Tack för din feedback Patrik.
Normalt sett har vi alltid grupparbeten med övningsuppgifter på våra BAS P / BAS U - företagsanpassade kurser. Dock är kursen väldigt intensiv och man kan hamna i tidsbrist pga att det blir många frågor och långa diskussioner. Vi brukar därför råda våra kunder att göra utbildningen under 2 dagar. Men det är tufft att sätta 15-20 projektörer på skolbänken samtidigt under 2 dagar så oftast väljer man 1 dag.
Jag tror att vi som utbildar behöver arbeta hårdare med att propagera för 2 dagars BAS P / BAS U - utbildning.

Tack för din insats Patrik.

Bästa hälsningar

Réponse de Branschutbildarna AB

BAM grund är den största arbetsmiljökursen i Sverige och den kurs du gjorde Jonas var BAM grund E-Learning som blivit allt mer populär de senaste åren.

Tack för din feedback, den är viktig för oss.

Réponse de Branschutbildarna AB

BAM 2 dagar är en kanonbra och viktig kurs som vår kursledare Maria gjorde för dig och dina kollegor. Maria är välutbildad och en duktig pedagog vilket alla våra kursledare är. Det är vår skyldighet mot er som avsätter tid för utbildning. Det är viktigt att ni känner att ni är bättre på arbetsmiljö än innan ni gick kursen.

Tack Carita.

Motsvarade förväntningarna

Utbildningen motsvarade mina förväntningar och hade ett smidigt digitalt upplägg och bra presentation/innehåll.

Réponse de Branschutbildarna AB

Tack Robert, för din feedback gällande BAS P/U E-learning.
Vi uppskattar det väldigt mycket.

VD, Branschutbildarna Sverige AB

Bra att det skickades ut åhörarkopior i…

Bra att det skickades ut åhörarkopior i förväg

27 mars 2025

Réponse de Branschutbildarna AB

Åhörarkopior är viktigt för oss att skicka ut till alla våra webinarer. Jag är glad att du uppskattar det och låter oss och andra veta det.

VD, Branschutbildarna Sverige AB

Smidig och effektiv utbildning med…

Smidig och effektiv utbildning med mycket material

Réponse de Branschutbildarna AB

BAS P/U-Uppdatering är en populär och effektiv E-Learning. Jag är så glad att du tyckte om den Jens och tack för att du delar med dig till andra som inte bestämt sig ännu.

Önskar dig en fin vår och sommar.

VD, Branschutbildarna Sverige AB

Toppen snabbt smidigt och effektiv.

Toppen snabbt smidigt och effektiv.
Lärorikt

Réponse de Branschutbildarna AB

Vår BAS P/U-Uppdateringskurs är ett effektivt sätt att uppdatera sina BAS P/BAS U kunskaper för dig som gjort grundutbildningen tidigare men behöver uppdatera de nya reglerna och AFS:arna.
Tack för att du delar med dig Håkan.