Branschutbildarna AB Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Föreläsaren var toppen! Bäst i klassen!! En bra pedagog vet hur man förklarar det som står på slide med egna målande ord så kursdeltagaren förstår det större sammanhanget. Tack! Frågorna i början... Voir plus

Denna kursen fyller minimikraven och är svår att misslyckas med. Nackdelen är att man får 7 pdf:er och sen skall man själv hitta svaren. Jag saknar en bra kurslitteratur med läsbara texter. Att läsa A... Voir plus

Det var ett kronologiskt och väl arbetat material. Bra att man fick åhörarkopia innan. Skulle dock önska att man inte hade en heldag "korvstoppning" då det blev aningen för mastigt att lyssna aktivt s... Voir plus

En mycket bra utbildning, bra upplägg, blev lite "trött" bara av all kovstoppning så såg inte felen på frågesvaren...... Kanske kunde presentationen "hottas upp" lite och inte bara en person som stå... Voir plus

1. Conseiller pédagogique
  2. aussi dans
  3. Centre d'éducation
  4. Centre de formation à distance
  5. Consultant en environnement
  6. École de droit
  7. Instruction à domicile

À propos de Branschutbildarna AB

BAS P/U BAM AFS 2023:3 Entreprenadjuridik Ställning 2-9 meter frågor & svar kontakta oss

Om oss

Vi är Branschutbildarna AB. Vi brinner för att göra Sveriges företag till en säkrare arbetsplats både fysiskt och psykiskt. Sedan starten 2010 har vi gjort tusentals fysiska kurser i klassrum, konferenslokaler och ute hos företag runt hela Sverige. När pandemin startade 2020 fortsatte vi att leverera samma professionella kvalitet genom digitala plattformar och videoinspelade kurser som kan tittas på när som helst. Vårt mål är att ge våra kunder bästa möjliga service och hjälpa dem att lära sig och växa i sin karriär.

Att utbilda sina medarbetare för en säkrare arbetsmiljö är viktigt för alla företag men framför allt inom bygg, industri och entreprenad. Det skyddar inte bara de anställda, utan bidrar också till att förhindra kostsamma olyckor och rättsliga åtgärder. På Branschutbildarna erbjuder vi arbetsmiljöutbildning inom en rad olika områden, bland annat BAS P/U, BAM, ställningsbygge och entreprenadjuridik, som är utformade för att möta våra kunders behov. Vi har ett team av erfarna och certifierade utbildare som är engagerade i att hjälpa våra kunder att nå sina mål och se till att de är uppdaterade om all relevant lagstiftning och relevanta föreskrifter.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

579 avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bra upplägg

Bra upplägg, fick med bra verktyg för framtida arbete.

11 mars 2025

Réponse de Branschutbildarna AB

Så bra att du är nöjd med vår BAS P/U E-Learning Tomas, och ett stort tack för att du delar med dig till andra blivande kursdeltagare.

VD, Branschutbildarna Sverige AB

En bra kurs med en kunnig kursledare

Det var en kunnig och trevlig kursledare.
Innehållet var både övergripande och på detaljnivå. Väldigt bra info om det nya regelverket med AFS:ar. Mycket kunskap ibland övriga deltagare som arbetar mer dagligen med arbetsmiljö än vad jag gör. En toppendag helt enkelt!

25 février 2025

Réponse de Branschutbildarna AB

Det känns så härligt, det är svårt att beskriva med ord. Men jag och alla på Branschutbildarna blir så otroligt glada när våra kursdeltagare är 5-stjärnigt nöjda efter en kurs.

Det betyder också väldigt mycket för oss att du delar med dig Jenny.

Mycket bra föreläsare

Mycket bra föreläsare, som tog tid på sig och lysna på eventuella frågor och upplevelser.

5 mars 2025

Réponse de Branschutbildarna AB

Anders Högström har utbildat inom BAS P/U omkring 15 år, han är mycket omtyckt av våra kursdeltagare. Tack för att du delar med dig Per.

Effektivt med digital kurs

Effektivt med digital kurs. Mycket upprepning men lärorikt.

24 février 2025

Réponse de Branschutbildarna AB

Ja, så är det Gunvor. Många av våra kunder föredrar digitala kurser precis som du. Sen finns det de som vill vara med fysiskt i ett klassrum.

Réponse de Branschutbildarna AB

Tack för att du delar med dig Tony. BAS P/U-kursen som E-learning är av många ett uppskattat alternativ till fysisk kurs i klassrum eller live online via Teams som också är väldigt populärt. Vi försöker erbjuda olika kursvarianter eftersom vi människor är olika.

Réponse de Branschutbildarna AB

Tack Melinda. Maria Solfeldt är en mycket omtyckt kursledare. Hon har varit hos Branschutbildarna sedan 2016.

Very easy online platform

Very easy online platform. The videos were effective.

21 février 2025

Réponse de Branschutbildarna AB

It is so nice to receive praise from course participants who honestly appreciate our work and share it. Thank you Roland for sharing your experience with BAM E-learning.

Réponse de Branschutbildarna AB

Maria Solfeldt är kursledare på vår livestreamade BAM-utbildning och vi är så glada över att ha henne hos oss på Branschutbildarna. Tack Jennie för att du delar med dig.

Enkelt och pedagogiskt

28 janvier 2025

Réponse de Branschutbildarna AB

Den här utbildningen är populär och jag är glad att du också tyckte om den. Tack för din återkoppling Christer.

VD, Branschutbildarna

Enkelt och smidigt att kunna utföra…

Enkelt och smidigt att kunna utföra utbildningen digitalt

29 janvier 2025

Réponse de Branschutbildarna AB

Tack Emil. Du gjorde utbildningen BAS P / BAS U Uppdatering med AFS2023:3. Vi är glada att du tyckte om den.

härligt

bra och lugnt tempo lite hackig uppläsare

24 janvier 2025

Réponse de Branschutbildarna AB

Tack för din feedback Göran, den betyder mycket för oss.

snabbt och enkelt

10 janvier 2025

Réponse de Branschutbildarna AB

Det man är duktig på är enkelt. Tack för att du genomförde uppdateringskursen för Bas P Bas U.

VD; Branschutbildarna Sverige AB

En kunnig lärare om ett krångligt…

En kunnig lärare om ett krångligt regelverk.

17 janvier 2025

Réponse de Branschutbildarna AB

Bas P/Bas U-utbildningen som Anders Högström genomförde på ert företag har ett komplext regelverk, utan tvekan. Anders har genomfört BAS-utbildningar sedan 2009 och vi är väldigt glada och stolta över att han varit hos oss på Branschutbildarna i mer än 12 år.

Jag är jättenöjd!

Jag är jättenöjd med den digitala BAM-utbildningen hos Branschutbildarna! Utbildningen var väldigt pedagogiskt upplagd och gav mig en djup förståelse för arbetsmiljöfrågor. Den digitala plattformen var enkel att använda och gjorde det möjligt för mig att delta på ett flexibelt sätt, vilket var perfekt för mitt schema.
Innehållet var både teoretiskt och praktiskt relevant, och jag fick med mig konkreta verktyg som jag direkt kan använda i mitt arbete för att skapa en bättre och säkrare arbetsmiljö. Stort tack till Branschutbildarna för en proffsig och väl genomförd utbildning – jag kan varmt rekommendera den till alla som vill utvecklas inom arbetsmiljö!

12 janvier 2025

Réponse de Branschutbildarna AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme.
Vi är verkligen glada att höra att du har haft en så positiv upplevelse av vår digitala BAM-utbildning! Vi strävar alltid efter att skapa utbildningar som är både pedagogiska och praktiskt användbara, och det känns fantastiskt att veta att du har fått med dig konkreta verktyg som du kan använda i ditt dagliga arbete för att förbättra arbetsmiljön.

Vi uppskattar också att du lyfter fram vår plattform, som är byggd för att ge en flexibel och användarvänlig upplevelse – något vi vet är extra viktigt för många av våra deltagare. Ett stort tack till vår kursledare Maria Solfeldt, vars engagemang och expertis verkligen skiner igenom i utbildningarna.
Vi är glada att du känner dig så nöjd och ser fram emot att hjälpa fler att utvecklas inom arbetsmiljö. Tack för din rekommendation, det betyder mycket för oss!

Personlig feed-back

Informativ och väl genomarbetat kursmaterial

2 janvier 2025

Réponse de Branschutbildarna AB

Tack Magnus för att du delar med dig och god fortsättning på det nya året.

Snabbt

Snabbt , enkelt och en innehållsrik utbildning.

30 décembre 2024

Réponse de Branschutbildarna AB

Så trevligt att du tyckte om BAS P/U - Uppdateringskursen med AFS 2023:3 och tack för att du låter oss veta det.

Bra med mera kunskap

Bra med mera kunskap

19 décembre 2024

Réponse de Branschutbildarna AB

Att förmedla kunskap om hur man kan förbättra sin arbetsmiljö är exakt det som vi på Branschutbildarna arbetar med. Vi hoppas och tror att vi gjort skillnad för många av de tiotusentals människor vi utbildat sedan starten 2010.
Tack Håkan.

Nabygg

Jag tycker att det var ett bra tempo genom hela utbildningen, det är viktigt för mig.

19 décembre 2024

Réponse de Branschutbildarna AB

Absolut är det så att till kursledarens pedagogiska förmåga hör att "lyssna och känna av" att deltagarna hänger med i tempot.
Tack för att du delar med dig Mikael.