Brievendokter Avis

3,7

Mijn ervaring met de brievendokter, is heel goed verlopen. Geeft Duidelijke uitleg en informatie, neemt de tijd om alles door te nemen, heel vriendelijk. Stelt je op je gemak, geeft tips hoe je je bed... Voir plus

Aardige jongeman Die je goed helpt om moeilijke brieven begrijpend te maken

1. Services juridiques
  2. aussi dans
  3. Bureau du défenseur public
  4. Conseiller fiscal
  5. Fournisseur de services parajuridiques
  6. Service de médiation

De BrievenDokter is een organisatie die gespecialiseerd is in het verstrekken van juridisch advies en bijstand aan particulieren, bedrijven en andere entiteiten. De diensten omvatten onder andere juridische consultatie, contractbeoordeling, geschillenbeslechting en vertegenwoordiging voor rechtbanken, maar ook belasting advies en bijstand zijn onderdeel van onze dienstverleningen.

Moyen

N'a pas répondu aux avis négatifs

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Beste service tegen de beste prijs

Yoeri is een zeer vriendelijke, slimme en vooral mee denkende jongeman. Zijn kennis is heel groot en breed. Dit kwartaal had ik een hele ingewikkelde aangifte waarbij Yoeri mij heel erg geholpen heeft en voor een zeer zachte prijs. Ik zou Yoeri aan elke ondernemer aanraden! Super bedankt top gozer!

30 octobre 2023

Zeer professioneel en behulpzaam

Ik zit nu al 2 jaar bij de brievendokter en ik ben zeer tevreden over hoe de samenwerking de afgelopen periode is gegaan. Zeer professioneel en behulpzaam gaat hij te werk, hij weet waar hij het over heeft, geeft duidelijke headsups over bepaalde zaken en legt alles ook altijd zeer duidelijk uit. Ik raad iedereen de brievendokter aan!

30 octobre 2023