Brønshøj Blik & Varme Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Min datter skulle have totalrenoveret det lille badeværelse i sin nye lejlighed med nyt afløb, vådrumssikring, fliser, toilet, håndvask og brusearmatur. Vi kontaktede Brønshøj Blik & Varme, som vi ha... Voir plus

En anden VVS'er havde aflyst på dagen, at jeg skulle have demonteret mit gaskomfur om eftermiddagen, og jeg skulle være ude af min lejlighed dagen efter. På trods af travlhed og at kl var over 1... Voir plus

Vi har fået lavet flere ting hos Brønshøj Blik & Varme som vi er utrolig glade for! Ibrahim og hans folk er altid positive og imødekommende. De går den ekstra mil for at få tingene løst, selv i en p... Voir plus

Reparation af en toiletcisterne, der viste sig ikke at være så simpel som først antaget. To besøg af Ibrahim, da toilettet fortsatte med at løbe en lille smule efter første besøg, og en noget dyrere u... Voir plus

1. Plombier

Écrit par l'entreprise

Brønshøj Blik og Varme er autoriseret VVS installatør og varetager alt indenfor VVS arbejde, blikarbejde, fjernvarme, badeværelser, køkkener og ejendomsservice i København og Storkøbenhavn. Vi udfører alt fra ny-installation til renovering. Varme med charme

Excellent

TrustScore 5 sur 5

114 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Vandskade

Jeg havde en virkelig god oplevelse med Brønshøj Blik & Varme, da jeg stod med en kompliceret vandsskade på badeværelset. Fra start til slut var deres service helt i top – hurtig, professionel og løsningsorienteret.

Særligt vil jeg takke Ibrahim, Jonny og Lasse, som gjorde et fantastisk stykke arbejde. De var ikke bare dygtige håndværkere, men også utroligt hjælpsomme og venlige gennem hele processen. De fandt hurtigt årsagen til skaden, fik udbedret problemet effektivt og sørgede for, at alt blev gjort ordentligt.

Jeg kan kun anbefale Brønshøj Blik & Varme til andre, der har brug for professionel og pålidelig VVS-hjælp!

Mvh
Umut Kesen

12 février 2025

En særdeles god oplevelse…

En særdeles god oplevelse…
Det var en rigtig god oplevelse at have Brønshøj Blik & Varme til at udskifte en radiator og et wc - og vældigt pænt resultat. Rigtig god service og meget flink firma og super dygtig og meget kompetent håndværker. Næste gang jeg skal bruge en vvs'er, vil det selvfølgelig være Brønshøj Blik & Varme.

30 janvier 2025

Flot VVS-arbejde

Når jeg før i tiden skulle have lavet noget VVS-arbejde, startede uroen i kroppen. For hvad ville blive ødelagt i min bolig. Efter at Brønshøj Blik & Varme er komme ind i mit i liv, er det KUN dem jeg ringer til.
De er flinke og laver altid flot arbejde – trods den sparsomme plads på mit badeværelse. OG til trods for at jeg havde købt en håndvask, der var lidt ”besværlig” ☹ Sorry boys ! – men tak !!

8 janvier 2025

God og positiv oplevelse. Godt udført arbejde og god rådgivning

Vi havde problemer med køkkenopsætning, hvor meget var gået galt på trods af professionel opmåling. Skulle derfor med kort varsel bruge en vvs til flytning af rør.. Ringede til Brønshøj blik og varme og blev modtaget på en sød og hjælpsom måde. På trods af travlhed fandt Signe en hurtig tid ,og alt foregik hurtigt og effektivt. Tak til Brønshøj blik og varme for en god oplevelse. Mvh Ellen Steen Hansen

10 décembre 2024

Brønshøj Blik & Varme er et…

Brønshøj Blik & Varme er et professionelt og ordentligt firma. De rykkede ud en lørdag aften, da jeg akut havde brug for hjælp.

Et andet VVS firma havde sat mit toilet på med et for lille klosetrør og knækkede skruer så jeg havde vandskade og kloakvand ud over det hele. Brønshøj Blik & Varme brugte 3 timer på at udbedre skaden fra det andet firma og nu sidder toilettet som det skal.

Jeg følte mig meget tryg ved deres service og ekspertise og kunne endelig ånde lettet op. Varm anbefaling herfra. Har lært på den hårde måde hvor vigtigt det er at have en professionel håndværker, der går op i sit fag.

21 décembre 2024

Afmontering af gaskomfur og levering og…

Afmontering af gaskomfur og levering og montering af nyt køkkenarmatur, blev overholdt til den aftalte tid og pris, og til en god og fair pris.
VVS montøren var meget kompetent og en hyggelig fætter.
Kan varmt anbefale dette VVS firma.

22 novembre 2024

En anden VVS'er havde aflyst på dagen

På trods af travlhed og at kl var over 12, så fik Brønshøj Blik og Varme alligevel presset mig ind 15-20 minutter efter jeg kontaktede dem, og reddede mig for at betale en måneds husleje mere.

Virkelig behageligt personale. 5/5.

14 novembre 2024

VVS’eren som kom ud, gjorde det super godt med at reparere min vandhane. Han spottede fejlen med det samme og var meget professionel. Jeg har ikke haft problemer siden.

18 octobre 2024

Spot on service.

Jeg havde i dag besøg på matriklen af Brønshøj Blik & Varme, fordi jeg havde problemer med at vinterstarte fjernvarmeanlægget. Den høflige og kyndige i marken udsendte (Ibrahim), fik hurtigt sat gang i anlægget, selvom det er af ældre dato og ikke så medgørligt længere. Stor ros til både BB&V og Ibrahim for en vigtig indsats. Hermed anbefalet.

22 octobre 2024

Reparation af indbygningstoilet

Reparation af indbygningstoilet, der endte med udskiftning og genopbygning + fugning af hjørner + skift af diverse vandhanearmaturer + lidt murerarbejde, der var nødvendigt for det hele. Man overholdt tiden, dog havde mureren misforstået mængden af fugearbejde. Det ekstra arbejde blev løst acceptabelt hurtigt og gnidningsfrit. Vi vælger gerne samme firma igen. Regning som forventet.

30 août 2024

Brønshøj Blik & Varme løste kun en ud…

Brønshøj Blik & Varme løste kun en ud af tre opgaver tilfredsstillende. Da vi gjorde indsigelse imod regningen for arbejdet anklagede Brønshøj Blik & Varme os for at være uærlige uden at forholde sig til vores kritikpunkter. Da vi insistererede på, at de tog stilling til vores kritikpunkter, blev vi truet med advokat. Herefter tog vi kontakt til Ankenævnet for Tekniske Installationer for at starte en sag. Kort tid efter kontaktede Brønshøj Blik & Varme for at løse sagen. I alt en enormt uprofessionel og ubehagelig oplevelse.

15 novembre 2023