Bronzenbeeldenwinkel.nl Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Onze zoon studeerde af op de universiteit, ondernemingsrecht. Het leek ons een mooi kado om hem een beeld van vrouwe justitia te geven. Verschillende sites bezocht, maar de bronzenbeelden winkel in... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Shopping & mode

Informations provenant de diverses sources externes

Bekijk onze ✅ unieke bronzen beeld collectie met prijzen. Mooie ✅ moderne kunst beelden kopen in verschillende brons tinten | Bronzen Beelden Winkel

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Matige (ondermaatse) service

Ik wilde een fontein. Die bleek na een jaar niet leverbaar. Dat was dat. Daarna kwamen ze uit eigen beweging terug met een aanbieding. Daar ben ik op ingegaan. Maar plaatsing bleek een heel gedoe. Een geschikte datum duurde maanden. Drukte, ziekte, gebrek aan personeel en vakantie. Op de dag van plaatsing was het te warm. Ze kwamen weer niet. Weer een paar maanden verder. Uiteindelijk dacht ik het zelf wel te doen. Lever dan maar zonder plaatsing. De geleverde sokkel had echter geen gat voor de watertoevoer wat wel was afgesproken… Boor die zelf maar… De pomp waren ze ook vergeten. Er is altijd wat. Wel een mooie fontein. Vandaar twee sterren.

Gezien de reactie, agree to disagree

3 juillet 2026

Réponse de Bronzenbeeldenwinkel.nl

Bedankt voor uw reactie meneer Maassen. Wij hebben u gedurende het jaar meerde malen op de hoogte gehouden over de levering van de gewenste fontein. Helaas kon deze uiteindelijk niet geleverd worden en hebben wij u een alternatief voorgesteld met een aanzienlijke korting. De reden waarom het zo lang heeft geduurd is dat wij eerst bij de situatie moesten beoordelen hoe de fontein in de vijver moest komen te staan, dus wij zijn eerst bij u langs geweest, geheel kosteloos, om de situatie te beoordelen. Hieruit bleek dat er een sokkel gewenst was, die op maat gezaagd moest worden. Ook moest de fontein met twee man worden geplaatst en aangezien wij maar 1 bezorger/monteur in dienst hebben, moest er extra personeel worden geregeld. U kunt alleen op vrijdag, waardoor het een stuk minder makkelijk wordt om in te plannen omdat we met 2 personen moeten komen. We hebben een datum kunnen bepalen en op die dag was het code rood en een hittegolf, onverantwoord om te werken. Wij hebben uit coulance ook de kosten voor de sokkel op ons genomen, deze heeft u gratis gekregen. Dat er geen gat zit in de GRATIS sokkel dat is vervelend, maar niet onoverkomelijk. Wij snappen dat het lang heeft geduurd en dat het stroef is verlopen, maar het ligt echt wel een stuk genuanceerder.

Wij wensen u desondanks veel plezier met de fontein.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had een beeld besteld, maar om persoonlijke redenen de volgende dag de bestelling geannuleerd. De verkoper was vriendelijk en heeft meteen het aankoopbedrag terug gestort.

14 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Vlotte levering en mooie kwaliteit

Het bronzenbeeltje van de tegelzetter, was nog mooier ,als op het plaatje, de levering was twee dagen ,hij was heel goed en zorgzaam ingepakt. En de tekst die erop moest ,was zo mooi ,zelfs het hartje was erop gezet! Dank jullie wel voor levering van dit prachtige bronzen beeltje ! En de goede service!!!

8 avril 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Ik heb helaas een beschadigd beeldje…

Ik heb helaas een beschadigd beeldje ontvangen. Heb hier direct na ontvangst over gemaild met het factuurnummer erbij zoals wordt aangegeven. Heb inmiddels een nieuw beeldje ontvangen.
Goede service 👍🏻

6 avril 2026

Beste Marjan,

Wat vervelend, mijn excuses hiervoor.
Wij sturen altijd een nieuw beeld op als u een beschadigd beeld heeft ontvangen. Wij hebben helaas geen email van u ontvangen, kunt u controleren of het emailadres juist is?
U mag altijd contact met ons opnemen via ons telefoonnummer: 0382302360.
Indien u opnieuw een email gaat sturen kunt u deze versturen naar: info@bronzenbeeldenwinkel.nl

Ik hoor graag van u dan gaan wij dit zeker oplossen voor u.

Emiel
Bronzenbeeldenwinkel

Noté 5 sur 5 étoiles

Het is een uniek bedrijf

Het is een uniek bedrijf. Het is niet eenvoudig om een reparateur voor bronzen beelden te vinden en hoewel ze vanuit Kampen helemaal naar Brabant moesten rijden, zijn ze toch gekomen om ons beeld te repareren. Wat een super service! Mocht ik in de toekomst nog een vakman nodig hebben dan zal ik zeker bellen.

31 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Super snel en boven verwachting mooi

Enkele dagen geleden ons beeld besteld en gisteren werd het vakkundig geplaatst in onze tuin nadat er ook werd meegedacht over de juiste plek.
Wij zijn blij dat we gekozen hebben voor dit bedrijf. Heel veel keuze uit mooie beelden , vriendelijk advies en vakkundige plaatsing, echt een aanrader!

25 février 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Prachtig beeld "levenspad"

Prachtig beeld "levenspad"
Helaas paar keer moeten bellen, zou opgehaald zijn in plaats van te leveren. Daarna maandag thuis gebleven omdat het gebracht zou worden. Weer gebeld en dinsdag geleverd. Als laatse gebrkd aangezien onderhoudssetje er niet bij zat. Laks met leveren maar beeld is mooi.

10 février 2026

Beste Merijn,

Onze excuses dat dit niet goed is gegaan. Wij waren in de veronderstelling dat het beeld en sokkel inderdaad afgehaald waren en dit stond niet goed in ons systeem. De communicatie hierover is vervolgens niet goed gegaan. Wij hebben een andere bezorger dan onze gebruikelijke bezorgen ingeschakeld om het z.s.m. te leveren, alleen deze is vergeten het onderhoudssetje af te geven. Deze heeft u nu per post ontvangen. Wel fijn om te lezen dat het beeld helemaal naar wens is. Wij zien deze situatie als een incident, maar zullen nog beter onze planning en communicatie controleren. Nogmaals onze welgemeende excuses en veel plezier van het beeld.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was opzoek naar een cadeautje voor een echtpaar die 18 jaar getrouwd waren, en zo kwam ik op hun website en een bronzen beeldje besteld deze was snel geleverd en hun waren er echt blij mee, na het bekijken van het beeldje moet ik zeggen echt gaaf gedaan en komt overeen met de foto op de website.
Super gedaan.

30 juillet 2025

5 sterren voor jullie!

Voor een zeer verdrietige gebeurtenis wouden wij vanuit een school een mooi herinnerings beeldje aan de nabestaande geven.

Het beeldje op de site voldeed niet helemaal aan onze wens. Maar na kort mail contact, hebben ze voor ons het bestaande beeldje op de site aangepast.

Een groot compliment voor dit bedrijf! De service is geweldig! Meerdere malen een mail gehad met een update van ons bestelde beeldje.

Het beeldje is inmiddels bij de nabestaande waar het een prachtige plek heeft gekregen.

Bedankt voor jullie geweldige service en jullie luisterend oor zodat jullie precies wisten wat onze wensen waren!

Jullie krijgen van ons 5 sterren met een gouden randje!

**Het beeldje kusjes naar de hemel met twee sterren**

14 juillet 2025

Uitstekende service van Bronzenbeeldenwinkel

Bronzenbeeldenwinkel heeft ons fantastisch geholpen nadat ons mooie beeldje was gevallen en beschadigd. Zo’n goede service kom je niet vaak meer tegen. Dank jullie wel voor de goede en snelle service.

19 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Mooi kaartje bij bronzen beeld …

Enige weken geleden 2 gouden hart beelden besteld. Goed verpakt binnen gekomen. Heel erg blij mee. Maar er zat geen kaartje bij met de mooie tekst die bij de afbeelding op de site staat. Na een mail gestuurd te hebben kreeg ik heel snel een antwoord en worden te kaartjes alsnog opgestuurd. Heel blij mee en ik kan dit bedrijf zeker aanraden. Compliment

18 juin 2025

Alles kan beter!

Beeld besteld op 29 april (met als uiterste leveringsdatum 14 mei) dit ter gelegenheid van een 50ste verjaardag op 16 mei. Tot op 13 mei niks vernomen van de firma. Op 13 mei melden ze dat het beeld geleverd wordt op 16 mei (2 dagen na uiterste leveringsdatum, maar nog net op tijd!). Op 15 mei telefoontje (bij persoon waar moet geleverd worden) dat beeld zal geleverd worden op 16 mei tussen 11 en 13 u. Enkele uren er na terug telefoon dat het beeld niet op voorraad is en dus niet kan geleverd worden en zal moeten besteld worden. Ik veronderstel dus dat tussen 29 april en 15 mei niet eens naar het order werd gekeken ... Zelf telefonisch contact genomen met de firma (als opdrachtgever) en kreeg er te horen dat ze mij niet konden bereiken omdat ze een verkeerd telefoonnummer hadden (alhoewel dit correct op de orderbevestiging staat die ik ontving). Twee dagen geleden staat het beeld opeens aan de voordeur terwijl er niemand thuis is. Opnieuw geen verwittiging, beeld zomaar aan de deur waar het door iedereen kan meegenomen worden...
Besluit: zeer gebrekkige communicatie, onaangename ervaring en geen enkele commerciële tegemoetkoming voor het geklungel van de firma.
Beeld is wel prachtig!
Update op 05/06: de firma neemt contact en doet een financiële tegemoetkoming voor wat is misgelopen. Mooi gebaar wat erg wordt gewaardeerd, spijtig enkel na het plaatsen van een review. Iedereen kan fouten maken! Het is en blijf wel een prachtig beeld!

2 juin 2025

Réponse de Bronzenbeeldenwinkel.nl

U heeft helemaal gelijk. Wij hebben dit helemaal niet goed gedaan en daarvoor onze welgemeende excuses.

Wij zouden 16 mei komen en bij het inladen bleek dat het beeld er niet was (wel volgens de voorraad) en wij hebben dit vooraf niet goed gecontroleerd en voorbereid.

Ook de communicatie is niet goed geweest en wij hadden beter contact met u moeten houden. Mei en juni zijn onze drukste maanden en vrij chaotisch.

De tegemoetkoming hadden wij u ook gedaan als u ons had gebeld, dit zit hem niet in de recensie. Wij zijn een heel fair en net bedrijf en dit is een vervelend incident.

In ieder geval fijn om te lezen dat het beeld prachtig is, uiteindelijk geeft ons dat toch een goed gevoel dat dit wel naar wens is en wij moeten zorgen dat dit soort incidenten niet gebeuren.

Noté 5 sur 5 étoiles

Een fijn en betrouwbaar bedrijf!

Een fijn en betrouwbaar bedrijf. Het beeld en de sokkel zijn van prachtige kwaliteit. Ik heb er voor gekozen om het beeld te laten monteren en te plaatsen (inclusief het plaatsen van de urn))en dat is een hele goede beslissing geweest.ik heb er voor gekozen om een plaquette te laten plaatsen op de sokkel in een bronzen uitvoering en dit is werkelijk prachtig gedaan! Verder fijne communicatie met de klantenservice!

23 avril 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Beeld was kleiner als beloofd

Beeld wat ik geleverd kreeg was 4,5 cm.te klein. 10 ipv 14. Kon hem wel terugsturen maar kon niks aan de prijs gedaan worden. Helaas nu te laat om ergens anders iets te bestellen. Was netjes geweest dat ze eventueel iets aan de prijs hadden gedaan aangezien zijzelf de fout hebben gemaakt. Reactietijd op bericht was wel snel.

19 mars 2025

Réponse de Bronzenbeeldenwinkel.nl

Bedankt voor uw review mevrouw Kuppens. Zoals aan u uitgelegd stond de afmeting helaas verkeerd op de website (wat vrijwel nooit gebeurt) en dit is inmiddels direct aangepast. Wij hebben u hiervoor onze excuses aangeboden. Wij hebben u aangeboden om het kosteloos terug te sturen en uw geld terug te storten, geen probleem. Wij kunnen er helaas niets aan doen dat u al laat met bestellen was. U heeft het de 18e besteld en het is een dag later, de 19e bij u geleverd, dus binnen een dag. Niet fair om dit dan bij ons neer te leggen, dat u geen tijd meer heeft om wat anders te bestellen terwijl het binnen een dag geleverd is.

Noté 5 sur 5 étoiles

Supersnelle levering en heel mooi beeld

Gisteren een beeld besteld en de volgende dag al binnen! Wauw wat is deze mooi. We hebben “trouw aan mekaar” besteld. Komende week word deze als cadeau gegeven, we weten nu al dat het een zeer geslaagd en mooi cadeau is.

18 septembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Top bronzen beeld "geslaagd"

Ik heb voor mijn zoon na het behalen van zijn Master Strafrecht het bronzen beeldje "geslaagd"gekocht. Het is een prachtig beeldje, tekst heb ik erop laten zetten, kaartje erbij, alles werd snel en erg goed verpakt geleverd. Echt top!

13 juillet 2024

Probleemloze retour.

Ik heb een retour gedaan omdat ik het beeld te klein vond en mijn geld werd zonder problemen terug gestort met zelfs mijn verzendingskosten.
Zeer betrouwbare firma.

13 mars 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus