Brouwer Bike Store Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

mijn Giant Daily Tour verwent mij nu al 2 maanden met vorstelijke ritjes. Rob, de dealer adviseerde mij de " aut-stand" ter ondersteuning, om zelf nog enege moeite te kunnen doen, Maar de ontdekking v... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Wij hebben bewust voor een kleine zaak gekozen met een persoonlijke benadering en eigen werkplaats. Inmiddels rijden wij al ruim 2 maanden op onze e-bikes, met heel veel plezier. Volgende week de eer... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

In de afgelopen 23 jaar meermaals fietsen gekocht voor mezelf of gezinsleden bij Ben Brouwer inmiddels Brouwer Bikestore. Dit keer een Sparta e-bike met wederom goed advies en vlotte service! Ik kom g... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

2 maanden geleden hebben we hier een nieuwe e-bike Batavus Finez gekocht omdat eerder onze e-bike was gestolen. Tevens was mijn vrouw i.v.m. haar gezondheid afhankelijk van een e-bike. Ondanks een lan... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vélos

Informations provenant de diverses sources externes

Wij zijn een fietsenwinkel uit Nijmegen met een schat aan ervaring waarbij kwaliteit, vertrouwen en service voorop staan. Of je nu op zoek bent naar een E-bike of stadsfiets, wij zorgen voor jouw fiets plezier. Daarnaast zijn wij ook jouw fietsenmaker van Nijmegen en omstreken. Door onze jarenlange ervaring en kennis maken wij elke fiets weer als nieuw.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel en correcte hulp bij lekke band

Als wandelaar van de vierdaagse kreeg ik helaas te maken met een lekke band. De winkel in Lent gebeld, aardig te woord gestaan en kon gelijk mijn fiets brengen. De band hebben ze gelijk vervangen en kon ik de weg ,gelukkig, fietsend vervolgen. Aardige en kundige vaklui

20 juillet 2023

Goed advies

Heb bij Brouwer Bike Store een e-bike aangeschaft. De verkoper nam alle tijd om me advies te geven en liet me proefritten maken met enkele fietsen. Ook daarna was de service prima. Heel prettig om te weten dat Brouwer een bedrijf is met een lange staat van dienst en een goede naam.

13 juin 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Perfect geholpen door zowel Mich als…

Perfect geholpen door zowel Mich als Rene. Ik was een onderdeel verloren van een stuurpen en deze werd direct besteld en doordat ik het zelf niet gemonteerd kreeg werd ik on the fly even geholpen. Ook een prima telefonisch respons op een inzonden mail.
Nogmaals reuze dank!

21 juin 2023

E-Bike

Deze ochtend kwamen wij eigenlijk alleen maar om te kijken en informeren naar een e-bike, , maar werden zo fijn en goed te woord gestaan door Jimmy, dat we gelijk een proefrit hebben gemaakt en daarna allebei een e-bike hebben gekocht.
Hadden een goed gevoel en was niet nodig om nog ergens anders te gaan kijken.

29 avril 2023

Advies en kopen e-bike

Bij het uitzoeken van de juiste e-bike heb ik deskundig advies gekregen en kon op verschillende e-bikes een proefrit maken.
De medewerker nam de tijd om een en ander uit te leggen en was zeer klantvriendelijk!
Alsnog bedankt !

4 mai 2023

Vriendelijk en correct

Ik ben vriendelijk geholpen in de winkel, de 1e x toen ik 'n proefrit kwam maken en de 2e x toen ik de fiets kwam ophalen.

20 mars 2023
Noté 3 sur 5 étoiles

Iets meer tijd voor klanten schept vertrouwen

Ik geloof er zeker in dat Brouwer klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Helaas door personeelstekorten en drukte in de winkel is dat bij de aankoop van mijn nieuwe fiets er wel bij ingeschoten. Laten we hopen dat dit de komende tijd weer beter gaat worden

8 avril 2023

Uitstekende service

wij kochten twee e-bikes. Brouwer zorgde er voor dat die snel werden geleverd. We werden zeer plezierig geholpen. Een paar kleine mankementen die wij na de koop ontdekten, werden snel en vakkundig verholpen. Een uitstekende ervaring!

28 février 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

Goede uitleg en snelle levering.

Goede uitleg en snelle levering.
Alleen mis ik achteraf nog de accessoires waar we wel over gesproken hebben. Dat had de verkoper beter meteen kunnen vragen of we het mee wilden bestellen. Nu moet ik nog een keer terug.

18 février 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Ophaalservice en gratis kleine reparaties

Elektrische fiets is door hun busje opgehaald ter reparatie omdat de versnellingen ineens niet meer werkten en ik de fiets daardoor niet goed kon brengen. Door een kleine correctie werkten de versnellingen weer. Ook hebben ze het handvat van het hangslot en een dustcap van de accu vervangen. Kleine reparaties en uitstekende service waarvoor ze uiteindelijk helemaal geen kosten voor in rekening hebben gebracht. Erg klantvriendelijk, uitstekende service en coulant!

26 janvier 2023

Nieuwe fiets

Nieuwe fiets gekocht. Lange levertijd, dit werd mij vantevoren verteld. Levering werd nogmaals vertraagd door problemen bij fabrikant, vervelend maar kon Brouwer zelf niets aan doen. Levering was uiteindelijk prima in orde. Vriendelijke mensen en goede service!

30 décembre 2022

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus