Brouwerij Egmond Avis

4,6

Interessante uitleg beginnend met stukje historie en daarna over het brouwproces. Vier biertjes geproefd en daarna nog even in het proeflokaal geweest. Was alles bij elkaar erg leuk (en lekker...)

Brouwerij Egmond biedt een uitstekende combinatie van heerlijk bier en een geweldige rondleiding. Tijdens mijn bezoek aan de brouwerij werd ik aangenaam verrast door de smaakvolle selectie bieren die... Voir plus

1. Brasserie

Het enige Benedictijner abdijbier van Nederland. Onder andere brouwer van de biologische Sancti Adalberti abdijbieren. De brouwerij is ook te bezoeken voor rondleidingen en proeverijen.

4,6

Demande des avis aux clients

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Een dikke shout out voor de vrijwilligers!

Ik heb al vele brouwerij rondleidingen meegemaakt, maar nu toch weer wat nieuws gehoord. Hele vriendelijke en gastvrije vrijwilligers die dit doen. Het biertje vooraf en de biertjes na de rondleiding. Zoutjes op tafel. Gezellig praatje. Vanwege de setting heb je ook leuk contact met de andere deelnemers van de rondleiding. Na de rondleiding zijn we naar het proeflokaal gegaan, een stukje verderop en hebben daar nog heerlijk nagezeten met een hapje en alle biertjes van de brouwerij op tap.

16 août 2025

Sancti Adelberti de moeite waard!

24 juillet 2025

Wij hebben al best wat brouwerijen…

Wij hebben al best wat brouwerijen bezocht maar ik vond dat Yvonne en Edith dit erg leuk deden . Heel relaxed en uitgebreid werd er over het brouwproces vertelt en best wat diepgang. De brouwerij zag er top uit alleen jammer dat je niets mbt de abdij mee kreeg. Super leuk gedaan door de dames en heerlijke biertjes.
Een aanrader!

26 juillet 2025

Geschiedenis en heerlijke bier

Een mooi verhaal over de geschiedenis van en rond het ontstaan van de brouwerij. Gekleurd met vier heerlijke bieren om te proeven.
Verbeterpuntje graag de winkel open voor de proeverij.

16 novembre 2024

rondleiding met een proeverij

Wij hadden een rondleiding met een proeverij van 4 bieren. De uitleg was leuk. Enthousiaste medewerker!
Misschien nog een tip om een video te laten zien hoe het bottel proces gaat. En/of het hele brouwproces.
Jammer dat we niet konden blijven om na te borrelen. Hopenlijk kan dat op de nieuwe locatie wel.

13 octobre 2024