Hvis du er forhandler, så hold dig langt væk fra dette bryghus. Deres produkter fejler ikke noget, men som forhandler af deres produkter, er det håbløst. De sælger deres øl på deres hjemmeside, billi... Voir plus
Var på bryghuset igår med kæresten, og indrømmer blankt at dette ik var et sted vi gad, men heldigvis tog vi chancen for hold da op det var godt. Vi ankom og bad om wienerschnitzel og så en rundtu... Voir plus
Bryghusets øl er sikkert helt i top, og jeg havde set frem til at nyde en kold. Jeg er en ældre mand, og kan kun vanskeligt slæbe tunge ting op på 3. sal, så jeg havde bestilt til levering til... Voir plus
Stor stor ros til Bryghuset for deres frokost ! Dejlig overskuelig smørrebrødsmenu. Har smagt flere forskellige stykker, alle rigtigt gode, men deres fiskefilet, både med og uden rejer, er ganske... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
God mad og ærlig betjening
Bryghuset serverer god mad med godt øl til. super god ide med muligheden for at smage fire forskellige øl i små glas til maden. Ikke mange ting at vælge imellem, men det der er, er rigtigt godt.
Lækkert
Vi ankom og bad om wienerschnitzel og så en rundtur i øllets univers, og bom så gik tjeneren igang med at forklare om det forskelige øl vi fik.
Han vidste hvad han snakkede om og alle var super høflige og maden smagte fantastisk👍👍👍.
Vi kommer klart igen og vi har spredt rygtet om jeres gode mad og service, og kommer retur med familien til sommer😊.