Brygshoppen.dk Avis

4,9

7 drenge på sommerhus tur til Vejers strand, men 3x20 liter fantastisk fadøl fra Brygshoppen. Torsdag aften da anlægget skulle kobles til, fandt vi ud af at CO2 flasken var tom og efter 3 bes... Voir plus

Top service. Modtog pakke med nogle flasker og to glas. Desværre var et glas gået i stykker. Beskrev samme aften min ærgrelse, og fik svar allerede tidligt næste morgen. Kunne vælge penge retur ell... Voir plus

Altid en fornøjelse at handle i Brygshoppen! Masser af god kvalitetsøl fra mange bryggerier og til enhver smag og pris. Stort udvalg af belgisk øl i alle prisklasser. Udsøgt vejledning og betjenin... Voir plus

har prøvet en del øl julekalender... Men den min hustru forærede mig fra jer i år er fuldstændig magisk jeg får de bedste smagsoplevelser ❤️🎅 og bare designet på flaskerne og variationen af øllene e... Voir plus

1. Marchand de bière
  2. Magasin d'alcool

À propos de Brygshoppen.dk

Brygshoppen.dk er din garanti for stort udvalg af specialøl af høj kvalitet!

Vi er passionerede ølentusiaster og gør en dyd ud af at forhandle et stort og varieret udvalg af kvalitetsøl primært fra Belgien, Holland og Danmark.

4,9

Demande des avis aux clients

66 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Godt selskab som beskriver øllene godt.

At der har været rigtig god dialog hele vejen igennem om leveringen af produktet, og at øllene er beskrevet rigtig godt.
At der er spændende øl med.
Et lille minus er dog at det indtil videre kun er mørk øl og at alkoholprocenten generelt er for høj i øllene. Har ikke set nogen der indtil videre er under 7. :-)
Men generelt er jeg godt tilfreds:)

14 décembre 2025

Den bedste øl-butik

Brygshoppen drives af de bedste og mest kompetente mennesker! Der er altid en god stemning og rådgivning i topklasse.

23 novembre 2025

Det var effektivt

Det var effektivt . Var lidt utilfreds med , at der blev sagt , kan først leveres sidst i november og så kom frem først i november. Da jeg ringede kunne det godt leveres senere, men valgte at få det leveret.Det kalder jeg service, at jeg fik tilbuddet , tak for det. Med venlig hilsen Doris Kirial

4 novembre 2025

En god og hyggelig oplevelse

En god og hyggelig oplevelse ved Brygshoppen i Randers. Jeg følte mig velkomme, fik smagsprøve på en rigtig god øl, personligt var hjælpsom og venlige. En rigtig god oplevelse kommer gerne igen 😉

19 septembre 2025