1. Salon de coiffure
  2. Magasin de produits capillaires

Écrit par l'entreprise

Hos Buch Hair er du i centrum. Vi tror på, at den bedste frisørbehandling er en, der er skræddersyet til dig. Hvad enten du drømmer om subtile reflekser, en smuk balayage med toning eller bare en klipning med en forfriskende hårkur, er det dig, der bestemmer. Vi bruger de anerkendte og prisvenlige produkter fra Eleven Australia for at opnå det perfekte resultat.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

15 avis

Godt klip - god service

Lyttede til og forstod, hvordan jeg gerne ville klippes.
Jeg var glad for resultatet. Frisøren var sød og behagelig. Afslappet stemning

11 octobre 2023

Største anbefaling herfra!

Cathrine får helt klart min største og varmeste anbefaling! Hun er virkelig en dygtig frisør, som lytter til ens ønsker og vejleder i den helt rigtige retning.
Det er simpelthen den bedste oplevelse jeg har haft ved en frisør, var tryg hele vejen igennem. Jeg kommer hundrede procent igen!🫶🏼

15 mars 2024

Den bedste oplevelse jeg har haft ved…

Den bedste oplevelse jeg har haft ved en frisør. Man føler sig så velkommen og lyttet til. Ens ønsker bliver udført til perfektion og Cathrine er bare det sødeste menneske. Jeg gik fra salonen med lige det hår jeg havde i tankerne og jeg vender hundrede procent tilbage. Hun har kun mine varmeste anbefalinger:)

26 février 2024

Jeg har kigget efter Cathrine efter hu

Jeg har kigget efter Cathrine efter hun stoppede på sit sidste job, hvor jeg fik klippet mit hår. Og nu fandt jeg hende. Det kunne det tidligere sted nemlig ikke hjælpe mig med.

Der er en ro og “grounded-hed” over Cathrine som jeg sætter stor pris på, nyder og glæder mig til, når jeg er ved hende.

29 décembre 2023

Cathrine får mine varmeste…

Cathrine får mine varmeste anbefalinger!
Jeg glæder mig hver gang jeg skal i stolen hos hende.
Hun har sans for detaljen, og giver en sand wellness oplevelse.

3 novembre 2023

Amazing all around

After I first got my hair done by Cathrine, it was clear that I have found my new go to hairdresser. She is the sweetest person, and it is always a pleasure to visit her. More importantly she is very talented hairdresser with a very bright future.
After getting balayage done by her, I did not even notice my own hair, it looked so good. Received so many compliments and several people asked where I get my hair done.
I also love my hair after even a simple haircut, she can make it look just amazing.

12 août 2023

Buch Hair CPH - Bedste frisør.

Jeg bliver klippet af Cathrine som hver gang giver mig det vildeste selvtillidsboost efter hver klipning.
En varm anbefaling herfra, bruger kun Buch Hair Copenhagen, har ellers været hos mange frisører, men når man først får prøvet hendes hovedbundsmassage så er man ikke i tvivl. Min fremtidige faste frisør. 🫶🏼

27 octobre 2023

Oase for skønhed og selvforkælelse

Buch Hair frisørsalon er intet mindre end en sensation! Jeg er overvældet af den fantastiske oplevelse, jeg havde, da jeg besøgte salonen for første gang. Fra det øjeblik, jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt med en utrolig atmosfære af luksus og velvære. Cathrine har virkelig skabt en oase for skønhed og selvforkælelse.

Det første, der slog mig, var den utrolige opmærksomhed på detaljer. Salonens indretning er elegant og stilfuld, med smukt udvalgte møbler, blød belysning og flotte, lyse farver, der skaber en afslappende atmosfære. Man kan straks mærke, at der er lagt kræfter i at skabe en fornemmelse af ro og luksus. Cathrine er en mester i sit håndværk. Hendes ekspertise og lidenskab for frisørbranchen skinner igennem i hvert eneste snit, farvning og styling, hun udfører. Hun lyttede opmærksomt til mine ønsker og behov og gav mig råd om, hvilke behandlinger der ville passe bedst til min hårtype og ansigtsform. Resultatet var intet mindre end fantastisk! Mit hår har aldrig set bedre ud, og jeg føler mig som en helt ny person.

Hvis du ønsker en enestående frisør- og skønhedsoplevelse, så skal du besøge Buch Hair Copenhagen. Der er endda også det flotteste udvalg af smykker! Jeg garanterer, at du vil gå derfra med et smil på læben og en fornyet selvtillid!

19 octobre 2023

Kunden i fokus

Cathrine er en vidunderlig frisør, som ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller resultater.
Kunden er bestemt i fokus, og man bliver altid budt varmt velkommen i salonen.
Der er ingen tvivl om, at man er i trygge hænder hos Cathrine.

Jeg kan KUN anbefale Cathrine!

15 août 2023