À propos de l'entreprise

1. Salon de coiffure
  2. Styliste
  3. Coiffeur

Écrit par l'entreprise

Hos os venter dig en fantastisk hårvask! Vi er berømte og berygtede for vores hårvask - og den danner basis for hele din oplevelse hos os - en oplevelse af ro, afslapning og velvære. Krydret med et godt grin og en hyggelig snak. At kaffen er frisklavet, at vi er dygtige til vores håndværk, servicemindede og opmærksomme er for os en selvfølge. Vi er kvalitets bevidste og går op i vores håndværk - helt ned i detaljen. Den, som ofte gør hele forskellen. For os er det nemlig vigtigt, at du selv kan sætte håret, når du kommer hjem - ikke at det kun ser godt ud, når du forlader salonen. Derfor bruger vi også megen tid på rådgivning og vejledning, når du er hos os. Vi fortæller og forklarer, hvorfor og hvordan du skal bruge produkterne, når du kommer hjem. Vi har dæmpet musikken og skruet helt op for servicen. På glædeligt gensyn hos Østerbros bedste frisør!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Var på udkig efter en ny frisør

Var på udkig efter en ny frisør, og faldt over Kliim Coiffure - Christel havde tid samme dag, og jeg kan kun medgive alle de fine anmeldelser om både salonen OG Christel.
Fra man træder ind, bliver man mødt med et smil og de vidste hvem jeg var, og hvem jeg havde tid med.

Christel tog sig tid til at tale om hår og klipning inden vi gik i gang. Hun er super-dygtig, jeg er så glad for mit hår og jeg har helt sikkert fundet min nye frisør.
De fineste anbefalinger herfra!

14 janvier 2026

Réponse de Kliim Coiffure

Hej Line, 1.000 tak for den flotte ros til Christel. Det er altid en meget stor fornøjelse at gøre en kunde glad -:) på glædeligt gensyn

Blev klippet af Christel

Blev klippet af Christel, og det var en super god oplevelse. Hun lyttede, og fik en flot frisure ud af mine egne krøller/bølger. Fik også god vejledning til mit hår. Har tænkt mig at komme igen.

2 juillet 2024

Réponse de Kliim Coiffure

1.000 mange tak for de rosende ord - det varmer og gør bare dagen rigtig god. Giver straks Christel din anmeldelse.
Mange venlige hilsner og på glædeligt gensyn

Kan stærkt anbefales

Christel er god til at have kunden i fokus og giver lige netop det, som den enkelte har behov for.

Jeg ønskede lidt ekstra vejledning ift. mine krøller, hvor hun gav behandling og råd ift. min hårtype og krøllemønster. Hun var også rigtig god til at forventningsafstemme undervejs, hvilket gjorde at jeg følte mig set, og at jeg ikke havde en oplevelse af at få en frisure, som jeg ikke var tilfreds med.

Efter en uge fik jeg også et opfølgende opkald, hvor de ville tjekke ind og høre, om jeg stadig var glad for håret eller ønskede en lille tilrettelse af det, som jeg potentielt var utilfreds med.

Alt i alt en god oplevelse.

29 février 2024

Ingen Corona-krise

Jeg har vist haft en ret usædvanlig oplevelse i disse Corona-tider. Folk siger til mig: "Nej, hvor ser dit hår altså godt ud!
Et godt klip er dyrt - men det er altså også til at få øje på. Jeg glæder mig til næste gang - god genåbning.

7 avril 2021

Réponse de Kliim Coiffure

Hej Eva, 1.000 tak for roserne - så dejligt at høre, at din klipning har holdt sig flot i over 3 måneder.
Vi glæder os til at byde dig velkommen tilbage i salonen.

Proffessionelle, dygtige og dedikerede

Altid en god oplevelse, bruger gerne et par timer i transport for frisører, der kan sit håndværk, give gode råd om nye frisurer. Altid god og positiv stemning og ikke mindst ro til at lade op.

10 juillet 2020

Réponse de Kliim Coiffure

Hej Lone, tak for dine roser - det varmer altid, når vores kunder er tilfredse. Også dem, der kommer langvejs fra.
På snarligt gensyn

Noté 5 sur 5 étoiles

Dygtige frisører som altid har nye…

Dygtige frisører som altid har nye ideer til farvning af hår eller klip. Gode produkter. Kan varmt anbefale dem - nyder også bare at få vasket håret, bare de bedste.

29 juin 2020

Réponse de Kliim Coiffure

Hej Lone, 1.000 tak for de pæne ord. Det er altid en fornøjelse at høre fra tilfredse kunder.
På snarligt gensyn

Venlige

Venlige, dygtige mennesker fyldt med godt humør. Professionelt og fejlfrit, ligefra hårvask til klipning. Tilmed bliver der brugt vanvittigt lækre produkter. De varmeste anbefalinger herfra

4 juin 2020

Réponse de Kliim Coiffure

Hej Daniel, 1.000 mange tak for dig dejlige anmeldelse - det varmer at få at vide, at vores kunder er tilfredse.

Fantastisk behandling

Fantastisk behandling, professionel og utrolig imødekommende personale, hvor der bliver kræset om kunderne.
De bedste anbefalinger herfra😊👍

Réponse de Kliim Coiffure

Hej Pia, 1.000 tak for dine pæne ord. Du skal vide, at vi sætter meget stor pris på det.
På glædeligt gensyn

Noté 5 sur 5 étoiles

Super professionel behandling,de kan…

Super professionel behandling,de kan bare deres kram,hyggeligt at komme der,de er meget søde og dygtige,og altid smuk når man går ud af døren

Réponse de Kliim Coiffure

Hej Jeanette, 1.000 tak for de fine roser. Dem er vi meget glade for.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kliim er en yderst professionel…

Kliim er en yderst professionel frisørsalon, hvor der bliver lyttet, vejledt og kælet for detaljerne. Jeg har netop været derinde (igen), og fået lavet en lækker klipning og striber. Jeg gik ud af døren med et kæmpe smil på læberne og med en ny smart frisøre. KÆMPE anbefaling herfra :)

Réponse de Kliim Coiffure

Hej Caroline, tak for din flotte anmeldelse af vores frisør Sif. Vi giver straks roserne videre.
Mange glade hilsner

Super oplevelse

Jeg er blevet klippet, farvet og permanentet hos Kliim adskillige gange, og jeg har nydt samtlige! Behandlingen - fra vask til styling - er behagelig og tryg. De har en fantastisk evne til at se, hvad der vil klæde een og give tilpassede råd til styling derhjemme. Jeg kan varmt anbefale Kliim Coiffure!

Réponse de Kliim Coiffure

Hej Daphne, mange tak for din flotte anmeldelse - du skal vide at vi sætter meget stor pris på din tilkendegivelse. Og skønt at du er tilfreds med vores arbejde. På glædeligt gensyn.
Mange venlige tanker

Noté 5 sur 5 étoiles

Blev klippet af top-stylist og ejer…

Blev klippet af top-stylist og ejer Allan. Det var en helt igennem fantastisk professionel og afslappende oplevelse. Jeg gik fra ret langt til noget kort og Allan fik frie hænder, dog blev jeg grundigt informeret om, hvad han ville gøre inden han gik igang med saksen. I starten havde jeg lidt udfordringer med at sætte den nye frisure trods vejledning, men Allan var hurtig på tlf og SMS og tilbød, at jeg kom ned i salonen igen for at få hjælp. Jeg er lykkelig for mit nye hår og har aldrig fået så mange komplimenter. Top-stylisten ramte plet. Tak for det. To af mine kollegaer er iøvrigt klippet af Cecilie og det er bare top flot klippet også. Dygtige frisører, der kan deres håndværk.

7 décembre 2018

Réponse de Kliim Coiffure

Hej Nina, 1.000 mange tak for roserne - både til Christel & undertegnede. Det er altid dejligt at høre, når man har ramt plet.
Jeg ønsker dig en Glædelig Jul og et lykkebringende Nytår og glæder mig til at se dig i det nye år.
Mange varme hilsner

Noté 4 sur 5 étoiles

Man får god vejledning og forplejning

Man får god vejledning og forplejning. Jeg fik klippet rigtig meget af og følte egentlig det blev lige kort nok og havde svært ved at sætte den nye frisure. Jeg fik en opfølgende opringning hvor de spurgte ind til tilfredsheden og der luftede jeg min lille frustration. Vi aftalte en ny tid - jeg fik klippet pandehår og nogle tips til hvordan jeg kunne sætte det. Jeg gik meget tilfreds derfra anden gang.

30 octobre 2018

Réponse de Kliim Coiffure

Hej Michelle, 1.000 tak for din anmeldelse - du skal vide, at vi sætter stor pris på den.
Det vigtigste for os er, at du er tilfreds, når du kommer hjem og selv skal arbejde med håret -
det er jo her klipningen skal "stå sin prøve".
Dejligt at du er tilfreds.

Exceptionel god behandling

Det er første gang, at jeg besøger Kliim Coiffure på Østerbro - og faktisk må jeg også indrømme, at det er første gang jeg besøger en rigtig frisør. Altså min tidligere erfaring som klippekunde er hos diverse kebabfrisører på Nørrebrogade, vennerne med trimmeren eller mine egne ynkelige forsøg foran spejlet.

Men wow, det er jo en helt helt anden oplevelse at besøge Kliim. En sød og velment velkomst, behagelig og ikke spor påtaget småsludren i stolen og frem for alt et virkelig godt resultat. Jeg gav nogle få hjælpeløse fagter og forklaringer til hvordan jeg gerne ville have frisuren blev og efterhånden som klipningen skred frem blev jeg mere og mere tilfreds med mit valg om at bruge 500 kr i stedet for 99 kr på frisuren.

Kæmpe anbefaling herfra. Jeg glæder mig faktisk allerede til næste tur.

19 octobre 2016

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus