L'entreprise a répondu
Mandag den 3. august var jeg hos frisøren på Frederiksberg. Jeg fik hårvask og klip, 1 minuts hovedbundsmassage, eller mindre. Jeg fik tørret håret med en der løfter og giver fylde en rund en j... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har flere gange fået farvet hår og blevet klippet af Freja i salonen på Frederiksberg. Jeg kan varmt anbefale hende, er så glad for det hver gang.
L'entreprise a répondu
Fonnesbek Hair er en ny kreativ frisørsalon i hjertet af københavn. Vi går ind for høj kvalitet og har altid kunden i fokus, du kan forvente et højt service niveau fra det øjeblik du træder indefor. Vi har mange års erfaring og er med indenfor de nyeste trends af frisure. Vi glæder os til at se dig.
Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 40 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures

Réponse de Fonnesbekhair
Mandag den 3. august var jeg hos frisøren på Frederiksberg.
Jeg fik hårvask og klip, 1 minuts hovedbundsmassage, eller mindre.
Jeg fik tørret håret med en der løfter og giver fylde en rund en jeg ved ikke lige hvad det hedder.
Der var ingen føntørring eller styling ej nogen produktanvisning.
Da jeg gik derfra strittede mit hår til alle sider, det var jo ikke meningen.
Jeg så ud som om mit hår var lufttørret efter et bad.

Réponse de Fonnesbekhair
Jeg kan varmt anbefale Mie! Hun er utrolig dygtig, professionel og tager sig altid tid til at lytte til mine ønsker. Resultatet bliver hver gang endnu bedre, end jeg havde håbet på. Stemningen i salonen er hyggelig og afslappet, og man føler sig virkelig godt taget imod. Hvis du leder efter en frisør, der både er kompetent, omhyggelig og virkelig brænder for sit håndværk, så er Mie det helt rigtige valg. Jeg kommer helt sikkert igen!

Réponse de Fonnesbekhair
Jeg er simpelthen så glad for mit hår. ✨ Jeg fik lavet lyse striber og en klipning hos Amalie på salonen på Frederiksberg, og resultatet blev virkelig flot 🤍 Amalie var så sød, dygtig og lyttede virkelig til, hvad jeg ønskede. Jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem, og jeg er så tilfreds med mit hår 🤍
Jeg kan klart anbefale at blive klippet af Nurselin. Hun har sans for detaljen når hun klipper. Det gælder både mig, men også min datter som hun klippede. Vi er begge meget tilfredse og kommer helt sikkert igen!

Réponse de Fonnesbekhair
For nogle uger tilbage fik jeg en behandling af den nye Nurselin i salonen. Behandlingen var 10/10 og jeg kommer helt sikkert igen hos hende❤️

Réponse de Fonnesbekhair
Jeg var for 2 dage siden hos Emma i Kbh K, og jeg er SÅ glad for mit hår! Jeg var til en hurtig konsultation først, hvor jeg ærligt blev lidt skeptisk fordi Emma så meget ung ud, så var nervøs for manglende erfaring. Men det vendte hurtigt, da hun begyndte at tale. Yderst professionel, selvsikker og stor glæde ved sit fag. Så jeg blev øjeblikkeligt tryg ved, at hun havde helt styr på, hvad hun lavede. Og det havde hun så også! Hun evner virkelig at lytte til, hvad det er man ønsker og forstår lynhurtigt, hvilket look man søger. Jeg kan kun give min største anbefaling! 👌

Réponse de Fonnesbekhair
Jeg fik lavet den smukkeste balayage af skønneste Eva, og jeg har ærligt aldrig været mere glad for mit hår. Hun var utrolig lyttende over for mine ønsker, mega professionel og virkelig dygtig hele vejen igennem behandlingen. Man føler sig både tryg og forkælet i hendes hænder, og resultatet blev endnu flottere, end jeg havde turde forestille mig. Kæmpe anbefaling herfra!! ✨
Jeg har det seneste årstid fået lyse striber og toner af Emma. Jeg er meget glad for det. De er vævet flot og tæt.
Jeg blev farvet, klippet og stylet af Emma i deres afdeling i København K. Det blev præcis som jeg ønskede, og selve behandlingen var både hyggelig og professionel. Det er 2. gang jeg er hos hende, og hun er simpelthen så dygtig. Virkelig god service, og en kæmpe anbefaling :)

Réponse de Fonnesbekhair
I’m really happy with my hair!
I came in not really knowing what I wanted and probably being a bit of an annoying client, but my stylist guided me through everything — from the color to the haircut — and I’m so glad I trusted her.
The result looks natural, elegant, and very well blended. It’s not too bright or heavy, just clean and beautiful.
She clearly knows what she’s doing and gives honest, professional advice.
Thank you, Amalie — I’m truly impressed with the result!

Réponse de Fonnesbekhair
Jeg fik striber og klip af Eva. Hun er virkelig dygtig og fik det flotteste blonde hår. Jeg sagde inden, at jeg gerne vil have det så naturligt ud. Hun forstod præcis hvad jeg mente, og jeg har fået præcis det jeg ønskede mig 🥰
Kæmpe anbefaling herfra!

Réponse de Fonnesbekhair
Jeg havde en virkelig (!) god oplevelse, da jeg fik lavet lyse striber hos Eva på Studiestræde. Det var skønt at være i stolen hos en, der lyttede til mine overvejelser, men samtidig tog mig med ind i hendes vurdering af, hvilken behandling der ville give det fineste og mest naturlige resultat. Eva er dygtig og så, så sød. Hun har min varmeste anbefaling!

Réponse de Fonnesbekhair
Var hos salonen for første gang og fik en fade af Mie. Hun var yderst professionel og det er ikke sidste gang jeg kommer hos hende. 👌🏽

Réponse de Fonnesbekhair
Både min datter og jeg får ordnet hår hos Emma i Studestræde, og vi er altid begejstrede for resultatet. Emma er i godt humør hver gang, og hun lytter virkelig til, hvad man ønsker – samtidig med at hun kommer med gode, ærlige forslag.
Jeg har et meget krævende hår, som langt fra alle kan klippe, men Emma kaster sig bare ud i det og får det til at se fantastisk ud hver gang. Min datter får lavet striber, som Emma lægger tæt, fint og utrolig naturligt. Hun får mange komplimenter for sit hår, og vi giver dem alle videre til Emma – for det er jo hende, der tryller.
Ud over at vi elsker Emma, er stemningen i salonen altid behagelig. Alle møder en med et smil, og man føler sig velkommen fra det øjeblik, man træder ind.
Vi giver de varmeste anbefalinger. 💛

Réponse de Fonnesbekhair
Jeg var hos Mie i fredag til en farvebehandling.
Jeg havde fået stedet anbefalet af en veninde og jeg kom i de bedste hænder! Hun var sød og nysgerrig på hvad jeg ønskede, og med hendes vejledning blev resultatet simpelthen så pænt.
Jeg vil klart anbefale hende til alle andre ✨

Réponse de Fonnesbekhair
Jeg blev klippet af Mie! Super imødekommende og stod klar med et stort smil!
Jeg lagde min tillid i hendes hænder, og resultatet var fantastisk! Hvis der havde været seks stjerner, havde hun helt klart fået dem. Vi fik en god snak, og jeg fik gode råd om både produkter og hvordan jeg bedst plejer mit hår. Hvis du vil klippes af en sød og imødekommende frisør med gode idéer, kan jeg klart anbefale Mie.
5 stjerner herfra! Jeg fik et herreklip hos Mie, og resultatet blev virkelig skarpt. Hun er super dygtig, grundig og har øje for detaljerne. Samtidig er hun virkelig behagelig at snakke med, så hele oplevelsen var både professionel og afslappet. Kan varmt anbefale Mie til alle, der vil have en super skarp klipning!
Supergod oplevelse og imødekommende personale! Jeg fik lavet hår, af en ung pige ved navn Amalie, hun var så dygtig og jeg har allerede fået så mange komplimenter på mit nye hår. Jeg fik lavet striber, og de er blevet så flotte, kæmpe anbefaling herfra🙏🏼☺️
Jeg fik farvet mit hår, og jeg er mega glad for resultatet! Farven blev præcis, som jeg ønskede, og det har virkelig givet mit udseende et frisk og nyt look. Søde Mie var super professionelle og sørgede for, at processen var behagelig hele vejen igennem. Jeg kan helt klart anbefale hende til alle, der overvejer at få farvet deres hår!