Fonnesbekhair Avis

4,4

Jeg kan varmt anbefale Mie! Hun er utrolig dygtig, professionel og tager sig altid tid til at lytte til mine ønsker. Resultatet bliver hver gang endnu bedre, end jeg havde håbet på. Stemningen i salon... Voir plus

Mandag den 3. august var jeg hos frisøren på Frederiksberg. Jeg fik hårvask og klip, 1 minuts hovedbundsmassage, eller mindre. Jeg fik tørret håret med en der løfter og giver fylde en rund en j... Voir plus

Jeg har flere gange fået farvet hår og blevet klippet af Freja i salonen på Frederiksberg. Jeg kan varmt anbefale hende, er så glad for det hver gang.

Jeg fik lavet den smukkeste balayage af skønneste Eva, og jeg har ærligt aldrig været mere glad for mit hår. Hun var utrolig lyttende over for mine ønsker, mega professionel og virkelig dygtig hele ve... Voir plus

1. Beauté & bien-être

Informations provenant de diverses sources externes

Fonnesbek Hair er en ny kreativ frisørsalon i hjertet af københavn. Vi går ind for høj kvalitet og har altid kunden i fokus, du kan forvente et højt service niveau fra det øjeblik du træder indefor. Vi har mange års erfaring og er med indenfor de nyeste trends af frisure. Vi glæder os til at se dig.

Répond généralement dans un délai de 24 heures

34 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Professionel frisør i hjertet af København

Var i dag inde og få en klipning hos Fonnesbek Hair, og jeg kan kun sige, at det var den bedste oplevelse, jeg har haft, hos en frisør. Jeg har desværre haft mange dårlige oplevelser med andre frisører, men Fonnesbek Hair har flair for god kundeservice og er meget profesionelle ang. hår og produktanbefalinger. Deres salon er virkelig flot, og det er bestemt ikke sidste gang, Fonnesbek Hair får besøg af mig.

3 décembre 2019

Byens hotteste frisør

Jeg var i dag forbi Fonnesbek Hair og jeg har aldrig følt mig mere tilpas hos en frisør end hos dem. De har super flotte lokaler og personalet er søde, venlige, imødekommende og profesionelle. Fra det øjeblik jeg trådte ind af døren følte jeg mig rigtig godt tilpas. Jeg fik professionel vejledning om hvordan jeg plejer mit hår og resultatet af besøget er virkelig lækkert. Tusind tak for en skøn oplevelse, det er absolut ikke sidste gang jeg besøger Fonnesbek Hair.

4 juillet 2019