Fonnesbekhair Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan varmt anbefale Mie! Hun er utrolig dygtig, professionel og tager sig altid tid til at lytte til mine ønsker. Resultatet bliver hver gang endnu bedre, end jeg havde håbet på. Stemningen i salon... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Mandag den 3. august var jeg hos frisøren på Frederiksberg. Jeg fik hårvask og klip, 1 minuts hovedbundsmassage, eller mindre. Jeg fik tørret håret med en der løfter og giver fylde en rund en j... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har flere gange fået farvet hår og blevet klippet af Freja i salonen på Frederiksberg. Jeg kan varmt anbefale hende, er så glad for det hver gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik lavet den smukkeste balayage af skønneste Eva, og jeg har ærligt aldrig været mere glad for mit hår. Hun var utrolig lyttende over for mine ønsker, mega professionel og virkelig dygtig hele ve... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Beauté & bien-être

Informations provenant de diverses sources externes

Fonnesbek Hair er en ny kreativ frisørsalon i hjertet af københavn. Vi går ind for høj kvalitet og har altid kunden i fokus, du kan forvente et højt service niveau fra det øjeblik du træder indefor. Vi har mange års erfaring og er med indenfor de nyeste trends af frisure. Vi glæder os til at se dig.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 40 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

34 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Virkelig god oplevelse hos Mie

Jeg kan virkelig anbefale Mie Hun er sådan en dygtig frisør. Jeg er kommet hjem med at kæmpe smil på læben efter hun lavede babylights på mig, resultatet var lige som jeg ønskede mig. Udover det, så følte jeg mig også utrolig tryg i hendes selvskab hvilket jeg også vægter meget højt når man er til frisøren. Hendes kundeservice var i top🩷

5 mars 2026

Super sød frisør

Jeg har været hos min frisør Sidste, 2 gange, og begge gange har hun været helt fantastisk. Hun er mega dygtig og super sød. Hun får en varm anbefaling 🩷

5 mars 2026

BEDSTE FRISØR I KØBENHAVN

BEDSTE FRISØR I KØBENHAVN!

Jeg fik lavet en balayage hos Nora på Studiestræde, og jeg har aldrig før oplevet så flot et resultat. Mit hår havde et lidt svært udgangspunkt, men Nora håndterede det virkelig professionelt. Hun sparrede også med Andrea, som er salonens ejer, for at sikre det bedste resultat.

Jeg har efterhånden kommet i salonen i omkring tre år, og jeg kan varmt anbefale deres ekspertise til alle!😊

4 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var forbi salonen i Studiestræde…

Jeg var forbi salonen i Studiestræde fredag d. 30-01-26 da jeg havde en tid hos Emma. Jeg kan ikke andet end at give 5-stjerner. Emma er så dygtig, professionel og mega mega sød. Emma vil fremover være hende jeg går til når jeg skal have fikset lokkerne. Vi blev hurtig enige om en toning af mit mørke hår og en etage-klipning og resultatet er så flot! Jeg glæder mig allerede til min næste tid.

Mange anbefalinger fra Julie

30 janvier 2026

Kære Julie

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse 🤍

Det betyder så meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hos Emma i Studiestræde. Hun er utrolig dygtig og passioneret omkring sit fag, så det glæder os virkelig at høre, at både toningen og etageklipningen levede op til dine forventninger.

Vi giver selvfølgelig dine søde ord videre til hende ✨

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen.

Ny klip

Andrea, ejeren, ringede til mig kort efter min anmeldelse om skævt klip og var meget sød og forstående. Jeg har siden været inde og fået en gratis klipning og gik derfra rigtig glad. Jeg havde en virkelig god oplevelse!

15 janvier 2026

Tak for din anmeldelse, Stephanie 🤍
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi er glade for, at du gik herfra tilfreds. Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig trygge og godt behandlet.
Vi håber at se dig igen i salonen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Frisøren var rigtig sød og jeg fik…

Frisøren var rigtig sød og jeg fik klippet lige præcis den længde af jeg efterspurgte - gør man ik altid jo :)

19 décembre 2025

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse, Maria ✨
Hvor er det dejligt at høre, at du følte dig godt taget imod – og at klipningen blev præcis, som du ønskede. Det betyder virkelig meget for os, at vi lytter og rammer den længde, kunden drømmer om.
Vi håber at se dig igen hos Fonnesbek Hair.

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig sødt personale og god service.

Virkelig sødt personale og god service.

19 décembre 2025

Kære Liva

Tusind tak for din anmeldelse 🤍

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du oplevede både sødt personale og god service. Vi gør os umage hver dag for at skabe en tryg og behagelig oplevelse for alle vores kunder, så din feedback gør os meget glade.

Vi håber at byde dig velkommen igen snart ✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Har lige fået den skønneste behandling…

Har lige fået den skønneste behandling hos fonnesbek. Pigerne er virkelig i mødekommende Jeg fik lavet den smukkeste naturlige balayage, lige hvad jeg ønskede mig. Kan helt klart anbefale fonnesbek, og det er ikke sidste gange jeg kommer der

Kære Sofie

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse 🤍

Det glæder os så meget at høre, at du har fået den skønneste behandling hos os – og at din balayage blev præcis, som du ønskede den. Naturlige, smukke farvespil er noget, vi virkelig brænder for, så din feedback betyder enormt meget.

Vi giver selvfølgelig dine søde ord videre til teamet ✨

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen.

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse, jeg fik præcis den farve og klip jeg havde ønsket mig. Virkelig god service og jeg følte mig tryg og lyttet til hele vejen igennem.
Jeg har allerede booket ny tid til sommer og glæder mig rigtig meget!

3 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg kan ikke respondere til kommentar…

Jeg kan ikke respondere til kommentar og det vigtigt fordi det er så ubehageligt at få et svar der fordrejer hele sandheden af de oplevelser jeg har haft. Jeg kan læse mig til det er jeg ikke ene om at have oplevet, men det synes jeg bare ikke er okay. Jeg synes man skal overveje at tage ansvar og ændre det som tydeligt ikke fungerer fremfor at prøve og discredit kunderne som har haft dårlige oplevelser hos Jer øv. Min sidste oplevelse var prikken over i’et. Jeg kommer ind og har booket til Noora da jeg ikke stoler på anden frisør. I har ikke skrevet eller ringet til en for at be eller afkræfte om man er ok med en helt ny frisør som skal ind over. Jeg beder blot om at bunden bliver farvet og den skal ikke være lysere end resten af håret, nej nej bliver der sagt og jeg tilføjer at jeg blot ønsker præcis samme toning som sidst for det virkede .. uden at fortælle mig det før til sidst så har I puttet en anden toning i og siger at hvis det ikke er godt som skal jeg ringe så fikser vi det med det samme. Udover at jeg denne gang fik for lys bund fordi det sad for længe, og mistet en masse hår samt fik en toning jeg ikke var informeret om så forsøgerI at lægger den over på mig. Jeg er nødt til at sige at det er en kæmpe mistillid til Fonnesbek der er blevet skabt. Øv

Kæmpe anbefalinger

Super lækker service og salon, dygtige medarbejdere og bliver altid mødt med et smil og er altid tilfreds når jeg går derfra. De bedste anbefalinger herfra.

Noté 1 sur 5 étoiles

They dyed my hair a different color…

They dyed my hair a different color than I asked for, I had to go back and get it fixed. They haven’t even fully fixed it and it still has a shine of the wrong color, and I now am stuck for the next months with a color way darker than what I asked for just because otherwise they couldn’t cover up their mistake.

14 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Elever forklædt som frisører-uden at sige det

Jeg besøgte denne salon med forventningen om at få lavet en balayage af en uddannet frisør, da det var det jeg havde booket hos men fandt undervejs ud af, at det var en elev, der stod for behandlingen. Det blev ikke tydeligt oplyst på forhånd, og på hjemmesiden står der top stylist ud fra hende og ikke junior stylist.
Jeg synes, det er vigtigt, at man som kunde får ærlig information om, hvem der udfører behandlingen, så man selv kan vælge, om man vil farves af en elev eller en uddannet frisør.
Derudover kan jeg nu se på facebook i “søger modeller” gruppen, af flere af dem der står top stylist udfra faktisk ikke er særlig langt i deres udannelse.

Selvom alle skal have lov til at øve sig, bør det ske med fuld gennemsigtighed, så kunderne føler sig trygge og respekterede og ikke betaler fuld pris for en elevs arbejde.

30 septembre 2025

Kære Sidsel,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at dit besøg ikke levede op til dine forventninger i forhold til information omkring din booking.

Hos Fonnesbek Hair har vi både elever, junior stylister og top stylister. Vi arbejder med fra-priser, og prisen afhænger altid af, hvem man booker hos. Det betyder, at behandlinger udført af elever er billigere end behandlinger hos en uddannet stylist eller top stylist. På den måde kan vi tilbyde forskellige prisklasser, så alle har mulighed for at finde en behandling efter behov og budget.

Vi vil gerne understrege, at når vi søger modeller, er det noget helt andet end vores almindelige kunder. Modeller bruges til træning og udvikling – kunder betaler altid for en professionel behandling. Vi bruger meget tid på at dygtiggøre også vores elever, og vi vil aldrig sætte en elev på en behandling, som vi ikke ved kan udføre arbejdet.

Vi bemærker, at du ikke nævner at være utilfreds med selve resultatet af dit hår, og vi håber derfor, at du blev glad for behandlingen. Vi tager naturligvis din feedback om tydeligere information alvorligt og vil se på, hvordan vi kan gøre kommunikationen endnu bedre fremover.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har lyst til at drøfte din oplevelse nærmere.

Super dygtig frisør

Super dygtig frisør, lyttende og forstående. Har været rigtig tilfreds de gange jeg har været der 😊

25 septembre 2025

Herreklip

Jeg er lige blevet klippet af Freja. Jeg bad hende om at gøre det skarpt, samt at friske mig og min frisure op.
Freja var meget forstående, og spurgte ind til hvor meget hun måtte klippe af i siderne osv.
Jeg synes helt sikkert det er pengene værd, at komme hos Fonnesbek! God, stille og rolig aura, samt behagelig og glidende samtale med frisøren

20 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Har haft en super dejlig oplevelse i…

Har haft en super dejlig oplevelse i går. Fik en helt perfekt farvning og klip af en super sød, meget kompetent og faglig dygtig ung pige, som guidede mig til den helt rigtige løsning. Super professionel og meget service minded. Helt klart et sted jeg kommer tilbage til. 🤩

23 septembre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Har prøvet to gange nu at få lavet…

Har prøvet to gange nu at få lavet naturlige lyse striber som er blevet tykke og unaturlige. Det er selvfølgelig en smagssag ☺️

4 juin 2025

Kære Nanna,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er rigtig kede af at høre, at resultatet ikke har levet op til dine forventninger. Vi ønsker altid, at vores kunder går herfra med en følelse af glæde og tilfredshed med både oplevelse og resultat.

Noté 1 sur 5 étoiles

Hvis du er en mand så find et andet sted

Hvis du er en mand, så find et andet sted

De kan ikke finde ud af at lave fades. Mit hår blevet klippet mere på en side end den anden side, og de har ikke de rigtige maskiner til at klippe mænd. Der blev lavet fade på mig med saks, og den var ikke 'faded' rigtig ud. Og jeg kunne ikke få helt skin fade som jeg ville have.

Skæg har de åbenbart heller aldrig prøvet før, hvilket virker virkelig underligt og uprofessionelt for den kvalitet og pris.

Det er bare simpelthen for dårligt - det forbinder jeg ikke med kvalitet for 650 kr for herreklipning

26 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Bliver mødt i salonen med smil og…

Bliver mødt i salonen med smil og velkommen bliver vist hen til stol hvor der snakkes om hvad der skulle ske?jeg havde meldt mig som model og wow der kunne man mærke man følte sig tilpas gik derfra og er så glad for mit nye hår tak til jer kommer gerne igen 👏👏👏👏

10 mars 2025

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus