Jeg havde desværre bestilt de forkerte led pære til mine lamper i stuen. Jeg havde derfor et ønske om at returnene varerne. Jeg følger anvisningen, printer label, køre på posthuset og finder ud at pos... Voir plus
Jeg bestilte ti elpærer, som desværre viste sig at have for høj watt. Jeg bestilte nye med det korrekte, og rakte ud til Budgetlight for at returnere de første, jeg købte. De oplyste, at de ville ref... Voir plus
Havde en spot med sensor som var gået i stykker. Købt for mere end to år siden. Henvendte mig til Budgetlight, som svarede samme dag, at der var fire år garanti på mit produkt. Jeg sendt dukumentat... Voir plus
Rigtige gode produkter, stort udvalg og hurtig levering. Bestilt som privat person flere gange og det virker bare godt. At have en god leverandør af tilbehør til belysning er godt og jeg anbefaler ger... Voir plus
Hos Budgetlight finder du alt hjertet kan begære indenfor LED belysning. Vi sælger alt lige fra LED pærer til armaturer og tilbehør, både til private og til erhvervskunder. Vi er kendte for vores store sortiment med god kvalitet, den hurtige leveringstid, og selvfølgelig får du det hele til billige penge! Er det tid til at skifte til bæredygtig og miljøvenlig LED belysning? Så kom til vores grønne webshop!
Herstedøstervej 27-29, 2620, Albertslund, Danemark
- info@budgetlight.dk
- budgetlight.dk
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Bestilte 6 lysstofrør
Bestilte 6 lysstofrør, desværre var der en som var gået istykker under fragten. Skrev en mail til dem, og se sendte straks et nyt.
Godt nogen giver konkurrence
Fint at I har fundet den niche. Pærer er for dyre hos købmanden, især Philips. Men lysets farve varme var ikke som forventet