Vilket skämt, det går inte att komma i kontakt med kundtjänst. Finns inget telefonnummer, ingen chat. Mailar man till kundtjänst får man detta svar: Hej, Denna mailadress är inte i bruk. För... Voir plus

Bestilte varer hjem til hytta. De kom ikke og etter 14 dager får jeg beskjed om at varene sendes i retur fordi jeg ikke hentet de. Pengene skal jeg få tilbake, men tre uker etter retur fortsatt ingen... Voir plus

Bra pris och snabbare leveranstid än som utlovades. Star Trading Dew Drop Ljusgardiner bakom vita krinklade gardiner gav precis den mysfaktor jag förväntade mig! Ljusgardinerna skyddar dessutom mot in... Voir plus

Varan jag hade beställt levererades snabbt. Varan var fraktfri. Nu visade det sig att jag gjort en felbeställning och ville returnera varan. Inga problem. Till och med fraktfritt eftersom jag hade... Voir plus

1. Rénovateur de salle de bains
  2. Magasin de systèmes de climatisation
  3. Entrepreneur spécialisé dans les revêtements de sol
  4. Plombier

Buildor.se lanserades i början av 2013 med målet att göra det enklare och trevligare att handla byggvaror. Vi har som mål att erbjuda ett brett sortiment av varierade produktkategorier till marknadens mest konkurrenskraftiga priser inom byggvaror och inredning på nätet. Personlig och snabb kundservice är kanonviktigt för oss, lika viktigt som att våra medarbetare är väl insatta i våra produkterns funktion, och tillbehör för att kunna hjälpa dig då du är osäker. Minst lika viktigt som att ha frakter i raketfart, vilket vi är kända för.

2,5

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

3 k avis

Buildor.se; Snabb avbeställning ledde ändå till leverans

Jag bad att få avbeställa ordern från Buildor.se mindre än ett dygn efter beställning, men fick ändå meddelande om snabbare leverans än förväntat 2 dagar senare. Leveransen skulle gå från deras lager nästa dag. När jag senare samma dag fick kontakt med kundtjänst var det försent för dem att stoppa ordern. Surprise surprise. Returen jag bett om har de fortfarande inte svarat på. Akta er för att beställa härifrån.

1 décembre 2022

Medvetet falsk lagerstatus

De har satt i system att ge falsk information om vilka varor som finns i lager och sköter inte orderhantering snyggt.

Fick mail att min vara skickats, men den kom aldrig. Efter kontakt med support så säger de att de aldrig skickat den, den är restnoterad. Gång på gång skjuter de upp datumet för leveransen då den inte finns i lager. Under hela denna tiden står det på deras hemsida att varan finns i lager. Jag påpekar detta för dem, och de säger bara att de "missat uppdatera hemsidan". Jaha, men gör det nu då? De säger också att jag självklart inte ska behöva betala min faktura innan jag mottagit mina varor, trots detta får jag flera påminnelsefakturor och en av dem går till inkasso till och med.
Efter över två månaders väntan makulerade jag ordern. Bortkastad tid.

Bara jobbiga att ha att göra med. Undvik!

25 novembre 2022
Avis spontané

Stay away from buildor.se!

I ordered 3 items on September 16 and received a confirmation. I was informed that part of the order had shipped, but the remaining (the main part of the order) item was delayed and would ship later (September 30).

While I waited for the last (and main) item, the part that was shipped was returned to buildor within one week (before I had time to pick it up) and the final item never shipped at all. So I did not receive any of the items, but it is impossible to get help. .

So since September I have tried to get Buildor to confirm the full return of the order so I don’t have to pay Klarna for goods that I haven’t received (and some of which were never even shipped).

Buildor responds about once every two weeks saying “we will get back to you” but nothing happens. And now I am getting asked by Klarna to pay.

I would like to warn everyone; never buy anything from Buildor.se. They do not run a professional operation, it is impossible to get any assistance from their customer support, and they are now effectively forcing me to pay for goods that they have not shipped.

30 septembre 2022
Avis spontané

Att ge en stjärna är för mycket positiv…

Att ge en stjärna är för mycket positiv feedback.
Den här webbplatsen ljuger om lagerstatus. Jag beställde en tvättmaskin i september som enligt Buioldors hemsidan fanns i lager. Detta var en komplett lögn, De har en kundtjänst som inte har ett telefonnummer och svarar först en halv vecka efter på E-post. Fått bekräftat skriftligen via deras chatt att deras lagerstatus inte baseras på eget lager utan på indikation från leverantörer, dvs. när det står i lager på Buildors hemsida så betyder det i verkligheten: "Kanske i lager hos någon annan, vi vet inte...". Har efter att gång på gång fått beräknad leverans uppskjuten en månad i sänder nu makulerat min order, för allt som hittills meddelats har varit ren lögn.
Beställ aldrig något från Buildor.

7 novembre 2022
Avis spontané

Buildors kundtjänst är verkligen helt…

Buildors kundtjänst är verkligen helt bedrövlig. Svarstiden är flera dagar på mail och de är helt klart underbemannade. I deras mailsvar står det att man gärna får ringa dem men den telefonen är avstängd. På Google finns inga fungerande telefonnummer. De är också väldigt ovilliga till att gå en extra meter och göra en missnöjd kund nöjd igen och det är en varningssignal för att något inte är friskt i bolaget. Min känsla är att företaget håller på att brottas med ekonomiska problem och jag råder alla att tänka efter innan man förskottsbetalar något till dem.

21 octobre 2022
Avis spontané

Beställde en vara 1 mars och har inte…

Beställde en vara 1 mars och har inte fått den än och det är den 7:e oktober nu. Varan skulle komma ca 2-3 dagar efter orderdatumet. Kontaktade efter ca två veckor och fick inget svar förrän 10 dagar efteråt att den var väldigt försenad och skulle komma i augusti och har inte kommit än. Mejlade återigen för en vecka sedan och har inte fått något svar. Skamligt och en usel kundservice. Det är ni som borde behöva jaga mig och inte jag som ska jaga er för jag har redan gjort min del som är att lägga en order och betala för varan. Detta är under all kritik och ser att det är många som varit med om liknande.

7 octobre 2022
Avis spontané

Dåligt av Buildor att de enbart har…

Dåligt av Buildor att de enbart har dörr-leverans för 99kr som alternativ! Jag skulle beställa vara för 500kr och vid utcheckning ser det ut att det finns två alternativa leveranssätt, dörr-leverans (99kr) och standard (2-5 arbetsdagar). MEN, det går inte att ändra till standard!!!

4 octobre 2022
Avis spontané

köpte en bottensug till pool som…

köpte en bottensug till pool som fungerade dåligt, så den åkte in i garaget. Efter några månader gick jag igenom sugen och det visade sig att den saknade en backventil.
Reklamerade, inga problem.
Så nu har vi en ren o fin pool

14 juillet 2022

Hej Thomas,

Stort tack för att du tagit dig tid att ge oss ett omdöme! Skönt att höra att du enkelt fick hjälp med problemet.

Simma lugnt i sommar :)!

Soliga hälsningar
Buildor

Beställde fläkt i slutet av maj

Beställde fläkt i slutet av maj. Med 2-5 leveransdagar. Fick ingen information om leveransen utan fick mejla och fråga om status flera gånger. Och varje gång med svar om nytt leveransdatum. Hemsida har hela tiden visat Max 5 dagars leveranstid!
Nu den 12 juli gav jag upp när svaret på min sista mejlförfrågan var leveransen att skulle ske inom kort. Välj annan seriös leverantör!

12 juillet 2022

Réponse de Buildor.se

Beklagar verkligen att detta hänt.

Ser att din leverans nu är skickad och att varan är på väg till dig. Vår leverantör har dessvärre haft svårighet att få in denna på lager som planerat.
Vi ber så hemskt mycket om ursäkt att detta gått ut över dig och din beställning.

Vi hoppas att du trots detta kan bli nöjd med produkten när den kommit fram.

Önskar dig en härlig sommar framöver!

Med vänliga hälsningar
Buildor

Kundservice är inte något detta företag…

Kundservice är inte något detta företag känner till. Jag fick fråga om när produkten skall levereras 4 ggr med nya leveransdatum varje gång. Fick till slut produkten efter 62 dagar. Kommer aldrig mer köpa hos detta företag.

5 juillet 2022

Usel kundservice

Usel kundservice!

Efter att ha väntat på beställda varor i över 10 dgr så får man ett mail om att varorna ej kan levereras pga de är slutsålda.

Men varan finns fortfarande kvar på er sajt, dock till 20% dyrare pris.

Sista gången jag använde er sajt och jag varnar härmed alla andra från att handla hos er.

28 juin 2022
Avis spontané

Säljer varor som inte finns

Jag gjorde ett köp i början av maj som skulle levereras efter fem till tio dagar. När jag inte blivit kontaktad efter 20 dagar gick jag in på hemsidan och använde kontaktformulär. Inget svar. När jag ringde upp två dagar senare fick jag information att kontaktformuläret inte var att lita på. Därefter tog det ytterligare två dagar innan jag fick beskedet: varan var slut.

Återbetalning kommer att ske men hade jag vetat att varan var slut hade jag kunnat letat på annat håll. Det måste vara ett systemfel där man kan köpa varor som inte finns. Jag kommer inte att handla här igen.

3 juin 2022

Oberäkneligt och oengagerade

Beställde en vara som var lagervara. Behövde den omgående. Efter en vecka var den ännu inte skickad. Dessutom fick jag meddelanden att den redan var levererad trots att den aldrig lämnade ert lager. Värdelös kundtjänst som aldrig svarar på konkreta frågor, dessutom tog det nästan 2 dagar att så svar och kommunikation skedde endast via Mail.

3 juin 2022

Buildor håller ej leveranstider

Beställde ett trädgårdsbord som skulle levereras inom 2 - 5 vardagar. Efter 5 dagar frågade jag när bordet skulle komma. Fick svar att det var högtryck på leveranser nu och lite försenat. Dom skulle återkomma med besked. Detta upprepade sig ytterligare ett par gånger. Efter två veckor gav jag upp och annullerade ordern. Det är ju nu man vill ha ett trädgårdsbord och sitta och äta vid. Till saken hör att jag hade redan varit med om samma historia med en annan leverantör, där jag väntade 3 veckor innan jag annullerade ordern. Det positiva var ändå att Buildor var snabba med återkoppling varje gång jag skrev. Men sedan hände ingenting. Felet ligger säkert hos deras underleverantörer som inte kan hålla leveranstider eller tala om att leveransen blir försenad. Bara man kunde få ett besked om när leverans sker så kanske man kan vänta ytterligare tid. Nu åker jag och köper ett bord själv hos Rusta och får hem den samma dag. Ville undvika detta då vi är gamla pensionärer och inte riktigt orkar bära stora paket.

Beställde sedan ett annat bord från Rusta. Detta bord levererades inom två vardagar med DHL. Visar bara att har man varorna i lager och personal som jobbar på så fungerar logistiken även när man handlar billigt. Rusta får naturligtvis toppbetyg av mig.

19 mai 2022

Snabbt

Snabbt och smidigt

5 avril 2022

Hej Ragnhild,

Tack för ditt omdöme!
Det glädjer oss att din leverans kunde ske snabbt och utan problem.

Ha en fin dag!
Hälsningar, Buildor