Vilket skämt, det går inte att komma i kontakt med kundtjänst. Finns inget telefonnummer, ingen chat. Mailar man till kundtjänst får man detta svar: Hej, Denna mailadress är inte i bruk. För... Voir plus

Bestilte varer hjem til hytta. De kom ikke og etter 14 dager får jeg beskjed om at varene sendes i retur fordi jeg ikke hentet de. Pengene skal jeg få tilbake, men tre uker etter retur fortsatt ingen... Voir plus

Bra pris och snabbare leveranstid än som utlovades. Star Trading Dew Drop Ljusgardiner bakom vita krinklade gardiner gav precis den mysfaktor jag förväntade mig! Ljusgardinerna skyddar dessutom mot in... Voir plus

Varan jag hade beställt levererades snabbt. Varan var fraktfri. Nu visade det sig att jag gjort en felbeställning och ville returnera varan. Inga problem. Till och med fraktfritt eftersom jag hade... Voir plus

1. Rénovateur de salle de bains
  2. Magasin de systèmes de climatisation
  3. Entrepreneur spécialisé dans les revêtements de sol
  4. Plombier

Buildor.se lanserades i början av 2013 med målet att göra det enklare och trevligare att handla byggvaror. Vi har som mål att erbjuda ett brett sortiment av varierade produktkategorier till marknadens mest konkurrenskraftiga priser inom byggvaror och inredning på nätet. Personlig och snabb kundservice är kanonviktigt för oss, lika viktigt som att våra medarbetare är väl insatta i våra produkterns funktion, och tillbehör för att kunna hjälpa dig då du är osäker. Minst lika viktigt som att ha frakter i raketfart, vilket vi är kända för.

2,5

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

3 k avis

Lite lång leveranstid

20 décembre 2021

Hej Patrik,

Tack för ditt fina omdöme trots att leveranstiden var lite lång. Vi beklagar självklart för detta!

Tack för ditt omdöme.
Skönt att höra att ni fick en snabb leverans och att kvaliteten var finfin. Det gör oss glada att höra!

Ha en fortsatt fin vecka!

Snabb leverans. Låga priser

19 décembre 2021

Hej Kenneth,

Stort tack för ditt omdöme.
Kul att höra att både leveransen och priset kunde leva upp till förväntningarna!

Ha det så fint!

Bra!

Allt fungerade fint!

17 décembre 2021

Tack för ditt omdöme.
Vad härligt att allt fungerade så fint!

Hejt nöjd

Fin adventsljusstake, något lång leveranstid, men helt nöjd i alla fall.

17 décembre 2021

Réponse de Buildor.se

Stort tack för ditt fina omdöme.
Det glädjer oss att höra att ni blev helt nöjd med er order trots att leveranstiden var något lång. Vi beklagar självklart om leveransen tog lite tid!

Önskar dig en fortsatt fin dag!
Hälsningar, Buildor

Leverans i snigelfart nä tack inget mer…

Leverans i snigelfart nä tack inget mer handlat för mig🥴.

16 décembre 2021

Hej Anders,

Det var väldigt tråkigt att höra att er order kom i snigelfart. Vi ber verkligen om ursäkt för detta inträffande.

Om ni ångrar er så är ni självklart alltid välkommen åter till oss.

Stort tack för din feedback.
Hoppas ni får en fortsatt fin vecka!
Hälsningar, Buildor

Snabb leverans, rätt grejer = perfekt!

16 décembre 2021

Hej Anders,

Tack för ditt omdöme.
Vad roligt att höra att allt blev = perfekt! Det glädjer oss enormt att höra.

Snabb och bra leverens

15 décembre 2021

Hej Anna,

Tusen tack för ditt fina omdöme.
Härligt att höra att allt blev så bra!

Nöjd kund

Väldigt nöjd med dom adventsstjärnor som jag köpte på Buildor. Så fina när dom är tänd

15 décembre 2021

Hej Gunilla,

Stort tack för ditt fina omdöme.
Det ger oss ett leende på läpparna när vi läser detta. Vad kul att ni blev så nöjd med adventsstjärnorna!

Lätt och bra

Lätt och bra att beställa

Hej Lars,

Tack för ditt fina omdöme.
Vad kul att höra att vi upplevts som lätta och bra. Det glädjer oss enormt!

Så bra det kan bli….

Hej Jan,

Stort tack för ditt omdöme.
Härligt att höra att det blev så bra det kan bli. Det glädjer oss!

Ha en fin tisdag!

Inga konstigheter.

Hej Jan,

Tusen tack för ditt omdöme.
Vad skönt att det inte var några konstigheter. Du är alltid varmt välkommen åter till oss.

Hej Caroline,

Stort tack för ditt omdöme.
Vad härligt att höra att ni fick en riktigt snabb leverans och att ni blev så nöjd med varorna!

Du är alltid välkommen åter till oss.

Hälsningar, Buildor

Buildor är helt okej men man kan inte…

Buildor är helt okej men man kan inte välja fraktalternativ utan det blir DSV som är helt omöjligt att ha att göra med. Räkna med myyyycket längre leveranstid eftersom de bara levererar kl 8-16 och du måste vara hemma hela dagen och vänta och om de inte kommer så meddelar de inte det utan det är bara att fortsätta vänta.

Hej Linnéa,

Vi förstår ditt missnöje med denna situation och kan inte mer än beklaga för detta.

Då vi inte har ett eget lager så skickas våra produkter direkt från leverantörerna och därav kan man inte välja transportören/fraktalternativet.

I vilket fall så tar vi självklart åt oss denna feedbacken och beklagar åter igen för detta inträffandet samt om leveranstiden inte stämde in.

Snabbt och enkel

Hej Ann-Sofi,

Tack för ditt omdöme!
Vad härligt att allt upplevts som snabbt och enkelt. Glädjer oss att vi kunde leva upp till förväntningarna.

Bra pris snabb leverans

Réponse de Buildor.se

Stort tack för det fina omdömet.
Det glädjer oss att höra att ni blivit så nöjd med både leverans och pris.

perfekt

perfekt jobbat snyggt pakat

Tack för ditt omdöme.
Vad roligt att höra att ni fick er order så snyggt packat. Det gör oss enormt glada att höra att ni upplevt allt som perfekt.

Nöjd!

Snabb leverans, prisvärt!

Réponse de Buildor.se

Tusen tack för ditt fina omdöme.
Skönt att höra att ni fick en snabbt leverans. Din nöjdhet ger oss ett leende på läpparna!

Ha en trevlig tisdag!
Hälsningar, Buildor

Billigast på nätet och snabb leverans…

Billigast på nätet och snabb leverans trots Black Friday. Allt gick supersmidigt!

Hej Catarina,

Stort tack för ditt omdöme.
Vad kul att ni lyckades få så snabb leverans och att allt gick så smidigt trots Black Friday!

Ha en fin tisdag!
Hälsningar, Buildor

En savoir plus sur les différents types d'avis.