Domnisoara profesoară de matematică Bianca Negrei este un cadru didactic dedicat, răbdător și foarte bine pregătit. Explică lecțiile clar, pe înțelesul copiilor, și reușește să le insufle încredere și... Voir plus
Lisez les avis des autres
Experienta mea ca profesor in cadrul scolii Buki, este una mai mult decat pozitiva. Lucrez in colaborare cu aceasta platforma de mai bine de 6 luni si sunt foarte multumita de profesionalismul staff... Voir plus
Sunt profesor Buki school de ceva timp. Pot spune ca o fac cu mare drag. Faptul ca predau din confortul casei , ca am posibilitatea sa ma pliez pe nevoile fiecarui copil, pe nevoia de înțelegere a fi... Voir plus
Sunt foarte bucuroasă ca fetița mea a început să înțeleagă matematică doar după 3 sau 4 ședințe. Ținând cont ca tot anul școlar a avut note destul de mici la matematică la ultima lucrare m-a surprins... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Într-o lume În continuă schimbare și evoluție, educația rămâne un factor crucial În dezvoltarea fiecărei persoane. Este esențial să avem acces la resurse educaționale de Înaltă calitate pentru a ne dezvolta abilitățile și a ne atinge potențialul maxim. Acesta este exact obiectivul Școlii BUKI Meditații, o platformă educațională online care pune accentul pe abordarea personalizată și oferă cursuri de matematică și limba engleză, pentru toate vârstele și toate nivelele.
Coordonnées de contact
Strada V. V. Stanciu 6, București, 040434, București, Roumanie
- +40312296859
- info@buki-meditatii.ro
- buki-meditatii.ro
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
Matematica cu Maria Calota
Domnișoara Maria Calota a reușit să transforme un copil care nu iubea matematică și nu vroia să audă de ore de meditație la matematica într-un copil încrezător, care recomanda colegilor cu dificultăți la matematica pregătirea. Media la matematica a crescut cu 2 puncte în anul școlar. Pe langa informațiile pe care le transmite domnișoara profesoara da dovada de extrem de multă răbdare și calm încercând să adapteze mereu predarea până informația este asimilată și înțeleasă.
Foarte multumita de meditorii Buki
Foarte multumita de meditorii Buki. Baiatul meu a reusit sa lege o conexiune incredibila!
Recomand!
Este o soluție eficienta si comodă pe…
Este o soluție eficienta si comodă pe care o recomand cu încredere și multă căldură!Continuați in acest mod și rezultatele frumoase sunt garantate!
Este o platforma ușor de folosit și la…
Este o platforma ușor de folosit și la cursuri profesori sunt foarte înțelegători și răbdători mai ales profesoara de matematica Diana cea mai buna.

Réponse de Buki Meditatii
M a facut sa inteleg tot si sa aflu…
M a facut sa inteleg tot si sa aflu unde greșesc

Recomand cu toata increderea BUKI
Experienta cu BUKI si Mara Aghion este una foarte buna, metoda de predare este customizata pe nevoile mele, simt ca fac un real progres dupa fiecare lectie, Mara este empatica si foarte atenta la detalii.

Réponse de Buki Meditatii
Recomand Buki School din toata inima! D-l prof. Ciufu Bogdan foarte rabdator, intelegator am putut intelege materia asa cum mi-am dorit! Nu 5 stele 100!
Dupa o experinta neplacuta cu o alta d-soara prof.am decis sa fac pregatire 1la 1 , am cautat pe net si am descoperit Buki School si pe dl prof Ciufu Bogdan care s-a adaptat nevoilor mele! Am avut programul dorit si pe aceasta cale vreau sa ii multumesc pt rabdarea si intelegerea de care a dat dovada! Multumesc D-lui prof.Bogdan multumesc Buki School!

Réponse de Buki Meditatii
Experiența cu dna Georgiana este extraordinară!
Experiența cu dna Georgiana este extraordinară. În primul rând apreciez empatia, răbdarea și modul în care îi explică lui Andrei. Mulțumim!

Apreciere
Sunt foarte multumita de colaborarea cu Buki. Ioana Fatu este o profesoara de engleza calma si rabdatoare, care a inteles foarte bine de ce aveam nevoie. Lectiile sunt interactive, bazate pe conversatie si foarte placute, iar progresul se vede. O recomand cu incredere!

Everything was great
Everything was great, the platform is very easy to use, the teacher was wonderful, i highly recommend

Super!
Super! Baiatul meu a rezonat inca de la prima lectie cu doamna profesoara de matematica Andreea Linu. Este rabdatoare si explica foarte bine materia, adaptandu-se ritmului lui. Profesionalism si empatie. Recomand cu drag!

O experiență frumoasă
O experiență frumoasă și o platformă foarte utilă, puse la dispoziția noastră de doamna profesor Adriana Morar, un profesor implicat, dedicat și receptiv la nevoile elevilor.

Réponse de Buki Meditatii
Am dat nota 4 pt fluctuatia…
Am dat nota 4 pt fluctuatia mentorilor.
De-a lungul timpului, mentorii nu raman aceeasi, incepi cu un mentor...face cateva sedinte dupa care te preia alt mentor si tot asa.
Dna Luciana - mentor la fizica din fericire a fost un mentor stabil, rabdatoare si cu pedagogie de predare.
Din cauza fluctuatiei de personal, nu voi mai lua lectii la buki school pe viitor.

Réponse de Buki Meditatii
Până în acest moment experiența noastră…
Până în acest moment experiența noastră cu Dna Laura Secareanu este una foarte buna.Dna Secareanu este un profesor extraordinar.

Réponse de Buki Meditatii
Am avut o experiență excelentă cu…
Am avut o experiență excelentă cu meditațiile online la matematică prin BUKI alături de doamna profesoară Ana Maria. Explică foarte clar și are multă răbdare, iar fiecare lecție este bine organizată și adaptată nivelului meu. Chiar și noțiunile care mi se păreau dificile au devenit ușor de înțeles datorită modului în care predă.
Pe parcursul ședințelor am observat un progres real, atât în înțelegerea materiei, cât și în încrederea pe care o am atunci când rezolv exerciții. Atmosfera este plăcută, iar doamna profesoară este implicată și încurajatoare, motivându-mă să învăț constant.
Recomand cu toată încrederea meditațiile cu doamna Ana Maria tuturor celor care își doresc rezultate mai bune la matematică. Este un profesor dedicat, profesionist și pasionat de ceea ce face. Cu siguranță a fost una dintre cele mai bune alegeri pe care le-am făcut pentru pregătirea mea.

Mate
Multumim frumos d-nei Mihaela pentru rabdare in primul rand si pentru seriozitate. Orele clar sunt un suport binevenit copiilor.

Réponse de Buki Meditatii
Metodologia de predare este clară
Metodologia de predare este clară, logică și adaptată nevoilor elevului. Rezultatele se văd încă de la primele ședințe.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.