BUKI School | Korepetycje w Polsce Avis 223

4,8

À propos de l'entreprise

1. Institution éducative

Écrit par l'entreprise

Jesteśmy międzynarodową firmą z ponad 12 000 uczniów z całego świata. Oferujemy indywidualne lekcje online z przedmiotów: matematyka, chemia, j. angielski, j.niemiecki, j. polski, biologia, fizyka. Staramy się uczynić naukę ciekawą oraz dostępną dla każdego ucznia w Polsce.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Staff

Staff is really good and teachers teach really well

19 mai 2026

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce

Thank you for your feedback! 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Great people with great flexibikity

With the wide range of teachers you will no doubt find one that suits you perfectly. Our first choice wasn't the best and choice of the next one was possible pretty much straight aware. Consultants are very helpful and there is no pressure. Regardless of the plan you choose, you can split the hours between different teachers which is really great. I really recommend it.

13 mai 2026

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce

Thank you for your review! 😊
We’re glad you found the right tutor and that our consultants were helpful. Thank you for recommending BUKI School! 💚

Noté 5 sur 5 étoiles

bardzo kompetentny personel z nastawieniem na potrzeby klienta

mój kontakt z buki school wynikł z konieczności poszukania korepetycji dających elastyczne możliwości nauki w różnych miejscach o różnych godzinach; oferuje to właśnie buki school; na szczególną pochwałę zasługuje prowadzący zajęcia z matematyki Pan Piotr Proc, który w sposób bardzo komunikatywny potrafi przekazać bardzo dużą wiedzę, gorąco polecam

5 mai 2026

Dziękujemy za tak pozytywną opinię! 😊
Cieszymy się, że elastyczna forma zajęć oraz wsparcie naszego zespołu spełniły Pani oczekiwania. Dziękujemy za polecenie! 💚

Mogę wybrać nauczyciela

Mogę wybrać nauczyciela, ewentualnie zmienic. Można odwołać lekcje lub przenieść na inny termin, jeśli coś nie pasuje.

15 mai 2026

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasza praca jest pomocna.☺

Noté 5 sur 5 étoiles

Nasza opinia nt BUKI School wynika z…

Nasza opinia nt BUKI School wynika z wysokich kompetencji korepetytorów, jakości obsługi, dostępności oraz miłych i profesjonalnych relacji, a także wygody korzystania z kursów.

14 mai 2026

Dziękujemy za tak pozytywną opinię! 😊
Bardzo się cieszymy, że doceniają Państwo kompetencje naszych korepetytorów, jakość obsługi oraz wygodę korzystania z kursów. Dziękujemy za zaufanie i polecenie! 💚

Elastyczność i profesjonalizm BUKI

Szkoła dba o jakoś wykonywanych usług. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości bądź niezadowolenia reaguje błyskawicznie i znajduje najlepsze rozwiązania dla kursanta. To jest bardzo mega elastyczne działanie pozwalające na dopasowanie potrzeb każdej osoby. Korepetytorzy prezentują wysoki poziom, sa przygotowani do lekcji i stosują indywidualne podejście. Personel opiekuje się całym zapleczem administracyjnym, tak aby kursant miał jak najmniej komplikacji. Polecam w 100% szkołę!!!!

13 mai 2026

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce

Dziękujemy za tak wspaniałą opinię! 😊💚
Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić uczniom jak najlepsze wsparcie na każdym etapie współpracy. Dziękujemy za zaufanie i serdeczne polecenie! 💚

Współpraca

Współpraca, kontakt, rzeczliwość ze strony szkoły .PANIOM które są po drugiej stronie słuchawki należy się pięć gwiazdek. Profesjonalna obsługa i wyjaśnienie zasad. Serdecznie polecam, nawet w krótkim czasie korepetyturzy pomogą z pozytywnym efektem.

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce

Dziękujemy za tak miłą opinię! 😊
Bardzo się cieszymy, że docenia Pani profesjonalizm naszego zespołu oraz wsparcie, jakie oferujemy. To wspaniale, że korepetycje przyniosły pozytywne efekty już w krótkim czasie. Dziękujemy za polecenie!

Noté 5 sur 5 étoiles

To najlepszy sposób na szybki wybór…

To najlepszy sposób na szybki wybór odpowiedniego korepetytora. Skorzystałam z lekcji dla Syna przed maturą szkoły i nie zawiodłam się. Przejrzyste zasady współpracy, których szkoła przestrzega, a korepetytor mojego syna konsekwentnie osiąga swoje cele. Gorąco polecam, zwłaszcza ze względu na szeroki wybór pakietów dostosowanych do budżetu, co również jest bardzo ważne. Równie istotna była duż a dostępność korepetytorów-Trafiliśmy rewelacyjnie, dziekujemy.

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! 😊
Cieszymy się, że nasza platforma pomogła znaleźć odpowiedniego korepetytora dla Pani syna i że lekcje przyniosły oczekiwane rezultaty. To dla nas ogromna radość. Dziękujemy za zaufanie i polecenie!

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo mi się podoba współpraca ze…

Bardzo mi się podoba współpraca ze szkołą, jesteśmy tu z córą rok i znajdujemy wsparcie w tematach i przedmiotach, w których potrzebuje córka. Możliwość wybrania "swego" nauczyciela zwiększa szanse na sukces, bo podobne tempo i "chemia" pomiędzy nauczycielem i uczniem są bardzo ważne w trakcie edukacji. Polecam bez zastanowienia się 🙂

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! 😊
Cieszymy się, że od roku możemy wspierać Pani córkę w nauce i że udało się znaleźć nauczycieli dobrze dopasowanych do jej potrzeb. Dziękujemy za zaufanie i serdeczne polecenie! 💙

Polecam korepetycje w Szkole Buki

Polecam korepetycje w Szkole Buki. Bardzo dobry kontakt z konsultantami, szybki dobór korepetytorów i dogodne, elastyczne terminy lekcji. Buki oferuje bezpłatną lekcję próbną, dzięki której można sprawdzić, czy dany nauczyciel nam odpowiada. Szkoła oferuje również szeroki wybór pakietów nauczania.

7 janvier 2026

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce

Dziękujemy za opinię i polecenie! 😊
Cieszymy się, że docenia Pani szybki dobór korepetytorów, elastyczne terminy oraz możliwość skorzystania z bezpłatnej lekcji próbnej. Dziękujemy za zaufanie!

Bardzo fachowi

Bardzo fachowi, ale i sympatyczni nauczyciele, doskonała organizacja!

25 avril 2026

Bardzo dziękujemy za zaufanie i wybór BUKI School! 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Córka bardzo zadowolona z korepetycji z…

Córka bardzo zadowolona z korepetycji z języka niemieckiego, szczególnie z podejścia i z zaangażowania Pani Kasi oraz skutecznego przekazania informacji, lekcje mijają w miłej atmosferze.

15 avril 2026

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania! Życzymy córce sukcesów w nauce i wysokich ocen) 🚀

Bardzo polecam.

Bardzo polecam.

17 avril 2026

Dziękujemy za polecenie i wybór BUKI School 💚

Lubię :)

Uwielbiam się tam uczyć, szybko poprawiłam oceny a nauczyciele byli wyrozumiali i cierpliwi ;) trochę mi się myli jak działa dokładnie ta aplikacja ale jest okej

14 avril 2026

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że są widoczne postępy 😊 W kwestii aplikacji - pracujemy nad jej udoskonaleniem, a w razie potrzeby służymy pomocą!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jestem bardzo zadowolona z zajęć

Jestem bardzo zadowolona z zajęć, mój syn dużo z nich wyciągnął.

13 avril 2026

Dziękujemy! Cieszymy się, że zajęcia przyniosły tak dobre efekty 😊

Polecam!

Fajna platforma, bezproblemowa współpraca, świetni korepetytorzy.

6 avril 2026

Dziękujemy za polecenie! Cieszymy się, że współpraca przebiega bezproblemowo 😊

polecam

dobry kontakt z korepetytorem, polecam

11 avril 2026

Dziękujemy za zaufanie i wybór BUKI School 💚

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus