mój kontakt z buki school wynikł z konieczności poszukania korepetycji dających elastyczne możliwości nauki w różnych miejscach o różnych godzinach; oferuje to właśnie buki school; na szczególną pochw... Voir plus
L'entreprise a répondu
To najlepszy sposób na szybki wybór odpowiedniego korepetytora. Skorzystałam z lekcji dla Syna przed maturą szkoły i nie zawiodłam się. Przejrzyste zasady współpracy, których szkoła przestrzega, a... Voir plus
L'entreprise a répondu
Bardzo mi się podoba współpraca ze szkołą, jesteśmy tu z córą rok i znajdujemy wsparcie w tematach i przedmiotach, w których potrzebuje córka. Możliwość wybrania "swego" nauczyciela zwiększa szanse na... Voir plus
L'entreprise a répondu
Szkoła dba o jakoś wykonywanych usług. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości bądź niezadowolenia reaguje błyskawicznie i znajduje najlepsze rozwiązania dla kursanta. To jest bardzo mega elastyczne dzi... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jesteśmy międzynarodową firmą z ponad 12 000 uczniów z całego świata. Oferujemy indywidualne lekcje online z przedmiotów: matematyka, chemia, j. angielski, j.niemiecki, j. polski, biologia, fizyka. Staramy się uczynić naukę ciekawą oraz dostępną dla każdego ucznia w Polsce.
Nadbrzeżna 36, 133, 05-850, Warszawa, Pologne
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Córka uczy się fizyki na poziomie rozszerzonym. Dzięki temu ma dobre wyniki i cały materiał omawia na bieżąco. Polecam

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce
Kompetentny nauczyciel , dobry kontakt z dzieckiem .

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce
Korepetytorzy są bardzo pomocni przez np podsyłanie materiałów do samodzielnego wykonania które pomagają lepiej zrozumieć dany dział np biologii lub chemii. Łączenie się z korepetytorem jest bardzo łatwe - podsyłane są linki do spotkania zoom i to wszystko. Poleciłbym BUKI każdemu maturzyście który szykuje się do kierunku lekarskiego lub itp.

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce
Fachowa i miła obsługa, super kontakt, pomoc w wyborze korepetytora. Lekcja prowadzona z indywidualnym podejściem do potrzeb ucznia. Syn zadowolony.
Gorąco polecam wszystkim , którzy szukają skutecznego i rzetelnego wsparcia w nauce.

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce
Lekcje są dobrane do potrzeb ucznia, syn chętnie uczestniczy.

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce
Córka maturzystka korzysta z Buki School (chemia rozszerzona) i jest bardzo zadowolona. Pani Korepetytorka dostosowuje materiał do jej potrzeb, a grafiki lekcji są elastyczne, co ułatwia pogodzenie zajęć ze szkołą. Dużym plusem jest możliwość zmiany korepetytora jeśli nie pasuje styl nauczania. Dobra komunikacja z administracją i widoczne postępy w krótkim czasie — polecamy!

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce
Syn bardzo zadowolony. Korepetytorzy wspolpracujacy. Komunikacja na wysokim poziomie.

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce
Polecam serdecznie. Bardzo dobry kontakt z Korepetytorem, profesjonalne zajęcia. Zakres: matematyka klasa 3 technikum.

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce
Swietna obsluga, dużym plusem jest też to, że bez problemu można zmienić nauczyciela, jeśli coś nie pasuje – szkoła bardzo dobrze dobiera korepetytorów i zależy im, żeby wszystko było jak najlepiej dopasowane. kontakt z obsługą jest szybki i bezproblemowy.

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce
Profesjonalne podejście do klienta, ciekawe zajęcia z języka francuskiego, łatwy kontakt z nauczycielem.

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce
Jestem bardzo zadowolona z korepetycji z języka polskiego. Zajęcia są prowadzone w przyjaznej atmosferze, wszystko jest tłumaczone w jasny i zrozumiały sposób. Nauczyciel jest cierpliwy, dobrze przygotowany i potrafi dostosować tempo nauki do ucznia. Dzięki tym lekcjom znacznie poprawiłam swoją znajomość języka polskiego i czuję się dużo pewniej podczas mówienia i pisania. Zdecydowanie polecam te korepetycje każdemu, kto chce skutecznie nauczyć się języka polskiego.

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce
Trafiliśmy na świetną korepetytorkę matematyki z bardzo dobrym, ciepłym podejściem do dzieci. Świetna decyzja!

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce
This is the best way to choose the right tutor in a short time. I used the school's own advice and was not disappointed. The school has transparent cooperation rules that it adheres to, and my son's tutor consistently achieves his goals. I highly recommend them, especially the wide selection of packages depending on your budget, which is also very important.

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce
Szkoła posiada bardzo dobrze wykwalifikowanych korepetytorów! Są to mistrzowie w swoim fachu. Zajęcia prowadzone są w przyjemnej atmosferze zachęcającej do nauki.

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce
Prosta w użyciu strona, atrakcyjne ceny, możliwość dostosowania lekcji do własnych preferencji. Polecam

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce
Polecam z całego serca! Korepetytorzy nie każdy, ale w większości BARDZO pomocni, na prawdę - dobrze wytłumaczą, a przede wszystkim sprawią, że osiągniesz swój cel naukowy. Na dodatek posiadasz asystenta, który zawsze jest pod ręką i cię wesprze.

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce
This school is a brilliant alternative of face-to-face learning. I have found a competent and experienced Maths teacher who prepares my daughter for her final exams. The school uses excellent tools for remote teaching and its staff is really helpful in finding the right teacher for you. They are also very flexible and it's easy to adjust their lessons to your busy weekly schedule. I strongly recommend BUKI school - you can always try your free lesson!

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce
Mój syn korzystał z zajęć z lektorem angielskiego przez BUKI i jesteśmy bardzo zadowoleni 💙
Platforma działa sprawnie i jest bardzo wygodna w obsłudze, a sam lektor okazał się świetny - profesjonalny i z bardzo dobrym podejściem.
Zdecydowanie polecam! 🙌

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce
Bardzo spodobała mi się lekcja języka polskiego.

Réponse de BUKI School | Korepetycje w Polsce
En savoir plus sur les différents types d'avis.