Buki Meditatii Avis

180
TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fetita este foarte incantata de sedintele de pana acum cu dna. Laura Secareanu. Dna. profesor este foarte rabdatoare, explica materia clar si adaptat nivelului copilului de intelegere si reuseste sa t... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sunt profesor Buki school de ceva timp. Pot spune ca o fac cu mare drag. Faptul ca predau din confortul casei , ca am posibilitatea sa ma pliez pe nevoile fiecarui copil, pe nevoia de înțelegere a fi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Domnisoara profesoară de matematică Bianca Negrei este un cadru didactic dedicat, răbdător și foarte bine pregătit. Explică lecțiile clar, pe înțelesul copiilor, și reușește să le insufle încredere și... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Experienta mea ca profesor in cadrul scolii Buki, este una mai mult decat pozitiva. Lucrez in colaborare cu aceasta platforma de mai bine de 6 luni si sunt foarte multumita de profesionalismul staff... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de soutien scolaire

Écrit par l'entreprise

Într-o lume În continuă schimbare și evoluție, educația rămâne un factor crucial În dezvoltarea fiecărei persoane. Este esențial să avem acces la resurse educaționale de Înaltă calitate pentru a ne dezvolta abilitățile și a ne atinge potențialul maxim. Acesta este exact obiectivul Școlii BUKI Meditații, o platformă educațională online care pune accentul pe abordarea personalizată și oferă cursuri de matematică și limba engleză, pentru toate vârstele și toate nivelele.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Tous les avis

(180)

176 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Buki is an excellent online school

Buki is an excellent online school, whether you are a teacher or a student. The interface is incredibly user-friendly, you always get fast replies and it is overall a great resource. I’ve had only possitive experiences and I am very satisfied with Buki. 100% recommend to everyone looking for the best there is!

28 novembre 2025

Réponse de Buki Meditatii

Îți mulțumim mult pentru cuvintele frumoase și pentru recomandare!
Ne bucurăm că îți place platforma atât din perspectiva de profesor, cât și de elev și că ai avut doar experiențe pozitive cu echipa.
- echipa BUKI 💚-

Easy to use

Easy to use! Great teacher, Vlad I.! 😉

27 novembre 2025

Thanks a lot! We’ll pass your kind words on to Vlad <3
- BUKI team -

Noté 5 sur 5 étoiles

Este un meditator foarte implicat,are…

Este un meditator foarte implicat,are multă răbdare și m-a făcut să înțeleg multe noțiuni ce îmi păreau necunoscute, pot spune că aproape iubesc chimia. Mulțumesc! 😊

23 novembre 2025

Réponse de Buki Meditatii

Mulțumim mult! Ne bucură că lecțiile v-au ajutat să înțelegeți și să prindeți drag de chimie. 💚
- echipa BUKI -

Noté 5 sur 5 étoiles

Cea mai bună doamnă de română Ana

Cea mai bună doamnă de română Ana. Explică foarte bine și are răbdare multă.
Recomand pe doamna Ana! ❤️❤️

23 novembre 2025

Recunoștință pentru feedback și inimioare! Transmitem cu drag doamnei Ana. <3
- echipa BUKI -

Noté 5 sur 5 étoiles

My son he is always very happy for his…

My son he is always very happy for his math class. Thank you for patience, kindest and good knowledge you share with him!

13 novembre 2025

Réponse de Buki Meditatii

Thank you so much—this makes our day!
-BUKI team-

Noté 5 sur 5 étoiles

Multumesc doamnei profesor pentru tot…

Multumesc doamnei profesor pentru tot ajutorul oferit fetitei mele! A ajuns de la 4 la 10 la matematica. De neimaginat acum un an. Buki este o platforma in care am incredere, ușor de folosit, unde poti gasi ajutorul de care ai nevoie. Recomand cu drag!!

31 octobre 2025

Réponse de Buki Meditatii

Mulțumim din suflet pentru încredere! Felicitări pentru saltul de la 4 la 10 💚extraordinar💚
- Echipa BUKI -

Noté 5 sur 5 étoiles

Mi-au plăcut foarte mult lecțiile de…

Mi-au plăcut foarte mult lecțiile de engleza. Deja participăm la aceste lectii de mai bine de 1 am si continuăm

5 novembre 2025

Réponse de Buki Meditatii

Vă mulțumim din suflet pentru constanță și încredere! Continuăm împreună.
- Echipa BUKI 💚 -

Noté 5 sur 5 étoiles

Meditatii de calitate, usor accesibile oricand

Am gasit disponibilitate pt meditatii matematica clasa a 8a, la mijlocul anului scolar cand profesorii din oras aveau deja grupele formate si nu mai primeau alti copii.
Calitatea meditatiilor comparabila cu cele fizice, cu profesoara cu care a avut rezultate ff bune, dar, care, nu a putut face aprox 2 luni meditatii.
Rezultate f bune si la simulare - data in timpul acestor meditatii online, cat si la examenul de evaluare, fiind admisa la liceul dorit.

7 avril 2025

Réponse de Buki Meditatii

Recunoștință pentru feedback! Ne bucură potrivirea cu profesoara și faptul că lecțiile online au menținut calitatea, la fel bravo pentru reușite și pentru liceul dorit!
- echipa BUKI 💚 -

Noté 5 sur 5 étoiles

Copilul a fost încântat de la prima oră

Copilul a fost încântat de la prima lecție de matematică,contează foarte mult ca un profesor să știe cum să vorbească cu un copil, ca să prindă mai multă încredere în el.Eu ca părinte sunt foarte mulțumită de orele primite de domnul Angel,am făcut doar trei ore și copilul abia așteaptă următoarea oră.

30 septembre 2025

Réponse de Buki Meditatii

Vă mulțumim din suflet! Comunicarea potrivită face diferența. Îi transmitem domnului Angel aprecierea dvs. și rămânem alături pentru progresul continuu.
- echipa BUKI 💚-

Recomand cu încredere

Recomand cu încredere! O persoana foarte pregătită, cu o răbdare aparte. Este calm, explicit, iar cunoștințele la matematica s-au îmbunătățit simțitor. Continuăm cursurile cu d-nul profesor. Multumim!

2 octobre 2025

Réponse de Buki Meditatii

Mulțumim din suflet pentru încredere și recomandare! Ne bucură mult progresul.
- echipa BUKI- 💚

Cel mai bun profesor

Cel mai bun profesor , recomand cu drag !🤍

28 septembre 2025

Réponse de Buki Meditatii

Mulțumim din suflet pentru recomandare! 💚

5 stars

it was wonderful

27 septembre 2025

Wonderful to hear. Thank you! 💚
-BUKI team-

Review doamna Andreea-matematica

Mi a plăcut mult de doamna Andreea, mereu ne ajuta si ne explica, se vede ca ceea ce face, face cu drag. O recomand cu drag.

10 mars 2025

Réponse de Buki Meditatii

Mulțumim din suflet pentru cuvintele frumoase! Ne bucură mult să auzim că doamna Andreea v-a ajutat și a explicat pe înțeles. Îi transmitem aprecierea dumneavoastră. 💚
-Echipa BUKI-

Baiatul meu indrageste matematica

Datorita profesorului Alberto Radu ,baiatul meu abia asteapta orele de matematica!!Suntem foarte multumiti!

1 septembre 2025

Réponse de Buki Meditatii

Mulțumim din suflet! Ne bucură enorm că profesorul nostru a făcut matematica așteptată cu nerăbdare. Felicitări pentru progres! 💚

Profesorii explica foarte bine

Profesorii explica foarte bine, sunt calmi si au rabdare cu elevii , ajuta mult atat temele pe care le primesc suplimentar cat si explicatiile primite pe parcurs

25 septembre 2025

Mulțumim! Ne bucurăm că explicațiile și temele ajută. 💚

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus