bulk.com/pl Avis 4 288

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Noté 5 sur 5 étoiles

Produkty są 1 klasa - biało wegańskie grochowe o smaku waniliowym - bajka! Kolagen z wit. C - bezsmakowy - da się wypić ;). Produkty mają dobrze opisane dawkowanie, strunowe zamykanie, bardzo przy... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo szybka realizacja zakupów - paczka jest dostarczona w ciągu 1-2 dni. Dobre ceny, możliwość kupowania ekonomicznych większych opakowań. Zrealizowałam już trzy zamówienia w ciągu 1,5 miesiąca - w... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Dobry produkt, nie wierci w brzuchu i nie powoduje wzdęć, smak dobry - nie za słodki. Szybka wysyłka Polecam ten produkt - szczególnie dla osób które po innych podobnych produktach mogą mieć proble... Voir plus

Coordonnées de contact

1 étoile

Sprawna dostawa

Sprawna dostawa, fajne opakowania

Witam,

Dziękujemy za uczynienie naszego dnia lepszym. Osiągajmy te korzyści razem.

Yogesh

Wszystko szybko i jak miał być

Wszystko szybko i jak miał być

Cześć Thomas,

Pozytywna recenzja jest jak uczucie po treningu. To najlepsze.

Dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenę.

Adil
Opiekun Klienta

Noté 4 sur 5 étoiles

Wreszcie to mamy

Po 4 zamówieniu, wreszcie udało mi się znaleźć najlepszy smak vegańskiego białka, czyli Carmel Latte. Generalnie ciężko znaleźć jakiekolwiek białko do picia, do smaku którego nie trzeba się chwilę przyzwyczajać, więc teraz już prędko nie zrezygnuje z Bulk. Poza tym sprawna dostawa i przyzwoite ceny. Polecam

Cześć Bartek,

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi wrażeniami. Właśnie takie opinie chcemy słyszeć.

Yogita
Specjalistka ds. obsługi klienta

Dobra jakość skladników

Dobra jakość skladników, szybka dostawa

Cześć,

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenę nas. Wspaniale jest wiedzieć, że jesteśmy na dobrej drodze.

Hemant
Bulk™ Customer Support

Wszystko ok

Wszystko ok

17 avril 2026

Cześć Pawel,

Pozytywna recenzja jest jak uczucie po treningu. Jest najlepsze. Dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenienie nas.
Chociaż mamy nadzieję, że nie będziesz musiał, jeśli jest coś, w czym możemy pomóc w przyszłości, nie wahaj się skontaktować z nami, korzystając z jednej z opcji na naszej stronie internetowej lub alternatywnie zaktualizuj recenzję, podając numer zamówienia, a my z przyjemnością się z Tobą skontaktujemy.

Rajender
Customer Champion Bulk™

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo dobre białko roślinne wegańskie

Bardzo dobre białko roślinne wegańskie. Najlepsze na rynku

6 janvier 2026

Cześć,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie nam opinii na temat Trust Pilot.

Dziękujemy za recenzję! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z jakości naszych produktów. Dziękujemy za zaufanie.

Z wyrazami szacunku,

Sharavan
Obsługa klienta Bulk

Super się rozpuszcza

Super się rozpuszcza, polecam bezsmakowe

Cześć Francis,

Pozytywna recenzja jest jak uczucie po treningu. To najlepsze. Dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenę.

Ankush
Obsługa klienta Bulk™

Cena jakość i dostępność

Cena jakość i dostępność

Witam,

Dziękujemy za miłe słowa na temat naszych atrakcyjnych cen. Ciężko pracujemy, aby oferować konkurencyjne ceny bez uszczerbku dla jakości i cieszymy się, że to doceniasz.

Pozdrawiamy serdecznie,

Sushmita
Obsługa klienta Bulk

Szybka realizacja zamówienia

Szybka realizacja zamówienia, bezproblemowy kontakt, informacja na każdym etapie realizacji.

Cześć Ewa,

Umiliłaś nam dzień. Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Razem osiągajmy nowe szczyty.

Mam nadzieję, że będziesz miała wspaniały dzień.

Shiv

produkt swietny

produkt swietny, pyszne białko

9 avril 2026

Cześć,

Pozytywna recenzja jest jak uczucie po treningu. To najlepsze uczucie.

Dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenę.

Aaditya
Obrońca Klienta

Wszystko ok polecam

Hemant
Bulk™ Customer Support

Szybka dostawa

Szybka dostawa. Towar super

Cześć Martin,

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenę. Cieszymy się, że jesteśmy na dobrej drodze.

Chociaż mamy nadzieję, że nie będziesz musiał tego robić, jeśli w przyszłości będziemy mogli Ci w czymś pomóc, skontaktuj się z nami, korzystając z jednej z opcji na naszej stronie internetowej, lub zaktualizuj recenzję, podając numer zamówienia, a my z przyjemnością się z Tobą skontaktujemy.

Kind Regards,

Aarti

Noté 2 sur 5 étoiles

Produkty w porządku

Zakupione produkty wyglądają i smakują bardzo dobrze. Co do jakości to mogę tylko liczyć na uczciwość sprzedawcy. Sam zakup to dramat. Cała masa marketingowego zaśmiecania transakcji. Zapisałam się do newslettera, żeby mieć darmową dostawę. Dorzuciłam produkt do proponowanej ceny, żeby mieć upust. Nie dostałam nic. Dodałam kod otrzymany na adres mailowy potrzebny do darmowej wysyłki. Cena się wyzerowała, po czym jak już zapłaciłam, okazało się, że jakimś cudem doszło 50 zł za dostarczenie paczki. Moja wina, że tego nie zauważyłam, ale nie spodziewałam się takiej sytuacji. Pisałam na czata, ale rozmowa z durnym robotem nic nie wniosła. Mogłam zrezygnować z zamówienia, ale byłam zbyt zrezygnowana:). Produkty polecam ale trzeba uważać na bajzel na sklepie.

13 avril 2026
Avis spontané

Cześć Dagmara,

Bardzo dziękujemy za Twoją opinię. Przykro nam, że nie spełniliśmy Twoich oczekiwań.
Wypełnij proszę nasz formularz internetowy (https://help.bulk.com/hc/en-gb/requests/new), a my osobiście zajmiemy się tą sprawą.

Yogita
Specjalistka ds. obsługi klienta

Noté 1 sur 5 étoiles

Complete Food Shake - Biała Czekolada Kokosowa

Dostawa szybka, ale produkt straszna lipa. A ich strona nie przepuszcza opinii bo nie jest dobra :D
"Kupiłam w nadziei, że będzie to fajna alternatywa dla innej firmy. Niestety smak jest bardzo słaby. Nie czuje w smaku ani czekolady ani kokosa, który myślałam, że będzie intensywny. W smaku czuć proszek a zapach jest stęchlizny. Nigdy więcej nie kupie. Nie polecam, wręcz ostrzegam.."

1 février 2026
Avis spontané

Cześć Marta,

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na recenzję. Przykro nam, że tym razem nasz produkt nie spełnił oczekiwań. Rozumiemy, jak rozczarowujące jest, gdy produkt nie działa zgodnie z oczekiwaniami.

Wysłaliśmy już wiadomość e-mail, aby osobiście skontaktować się z Tobą i dowiedzieć się więcej o Twoich doświadczeniach. Wykorzystujemy opinie użytkowników do wprowadzania ulepszeń i staramy się je naprawiać.

Jatin
Mistrz obsługi klienta Bulk

Noté 5 sur 5 étoiles

Bardzo szybko skompletowana i…

Bardzo szybko skompletowana i dostarczona paczka.

Cześć,

Dziękujemy za opinię. Bardzo się cieszymy, że przesyłka była kompletna i dotarła do Ciebie tak szybko. Doceniamy, że poświęciłeś chwilę, aby nam o tym poinformować.

kamal

Produkty są 1 klasa

Produkty są 1 klasa - biało wegańskie grochowe o smaku waniliowym - bajka!
Kolagen z wit. C - bezsmakowy - da się wypić ;).
Produkty mają dobrze opisane dawkowanie, strunowe zamykanie, bardzo przydatne.
Sama obsługa - świetna! Szybko i dobrze zapakowane. Do tego za każdym razem informacja co dzieje się z moim zamówieniem. Czuję, że zależy Wam na klientach, nie ważne, czy ktoś kupuje u Was pierwszy raz, czy kolejny - dbacie i to mi się podoba!

Cześć Joanno,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoją opinią na temat Trust Pilot.

Dziękujemy za poświęcenie czasu na wystawienie recenzji. Cieszymy się, że nasz produkt spełnił Twoje oczekiwania i że współpraca z naszą firmą była dla Ciebie pozytywnym doświadczeniem.

Bimlinder

Najlepsi!

Najlepsi i niezawodni . Dostaw ana drugi dzień!

Cześć,

Cieszymy się, że nasza szybka dostawa spełniła Twoje oczekiwania. Dziękujemy za wybranie nas jako preferowanego źródła wysokiej jakości produktów.

Mamy nadzieję, że będziesz miał udany dzień.

Bimlinder

Matcha powder is great!

I ordered the matcha powder, and it’s the right amount of bitterness and mildness.

Hi May,

Thank you for taking the time to leave a review. We are delighted to hear that our product met your expectations and that you had a positive experience with our company.

Although we hope you won't have to, if there is anything else we can help with in the future, please don't hesitate to reach out to us using one of the options on our website or alternatively update the review with your order number and we'll be happy to reach out.

Hope you have a great day.

Rajender
Customer Champion Bulk™

Bardzo szybka wysyłka

Bardzo szybka wysyłka

Cześć, Patrycja,

Cieszymy się, że nasza szybka dostawa spełniła Twoje oczekiwania. Dziękujemy za wybranie nas jako preferowanego dostawcy wysokiej jakości produktów.

Mamy nadzieję, że nie będzie to konieczne, ale jeśli w przyszłości będziemy mogli Ci w czymś pomóc, nie wahaj się skontaktować z nami, korzystając z jednej z opcji dostępnych na naszej stronie internetowej. Możesz też zaktualizować swoją recenzję, podając numer zamówienia, a my z przyjemnością skontaktujemy się z Tobą.

Maker

Dobry produkt

Szybka wysyłka
Polecam ten produkt - szczególnie dla osób które po innych podobnych produktach mogą mieć problemy gastryczne

Cześć Dominik,

Ankush
Obsługa klienta Bulk™

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus