Burgerklubben Avis 13

2,4

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

Klam burger menu

Den dårligste burger nogensinde. Burger King er gourmet ifht burgerklubben. Ulækker burger syppet i olie og klamme fritter.
Vi var på smallegade Frederiksberg-
I får 0 stjerner

21 février 2025

Nærigt og grådigt skod burger sted.

Nærigt og grådigt skod burger sted.

70kr for en børnemenu som kun indeholder 3 nuggets og pomfritter?!??
Hvilket barn bliver mæt af kun 3 nuggets?

Jeres “voksen” burgere er på størrelse med en cheeseburger fra McD, og så er det ikke muligt at bestille kun burgeren, det sgu for mærkeligt, så spiser man ikke pomfritter er man tvunget til at købe det med og smide det ud, da i ikke har andre alternativer end pomfritter.

Elendigt menukort som hverken er logisk eller gennemtænkt.

Aldrig om jeg sætter mine ben i jeres butik igen, hverken mig eller familien og jeg fortælle alle jeg kender om jeres skod sted, så folk ikke bidrager til sådan et sted, der findes heldigvis mange andre bedre alternativer.
Håber i går konkurs igen med den service og grådighed som i byder jeres kunder.

4 octobre 2024

Vi var i Smallegade afdelingen

Vi var i Smallegade afdelingen.
Virkelig kedelig oplevelse! Super ringe service af langsom og ligeglad personale!
Pommes frites søbet ind i olie og smagte af olie mere end af pommes frites. Bad om at få nogle nye og fik nye friter igen søbet ind i olie!
Burgeren var mikro lille og smagte virkelig ulækkert!
Vi skal aldrig spise der eller deres andre restauranter!

7 septembre 2024

Vildt hvor ringe en burger kan laves

Vildt hvor ringe en burger kan laves. Bollen var som udgangspunkt flot, men grundet for lidt tid i ovnen, så var det en blød omgang. Det hjemmesyltede var så surt at det burde bruges som afkalkning i stedet. Pommes Frite var bløde, dog var min kones sprøde, lidt sjovt. En oplevelse der ikke bliver gentaget.

22 mai 2022

Suprisingly good

I've passed this place in our local town many times, but always opted for another place to eat, because the logo and outside give the impression of it being one of those greasy grissle burger joints.
Yesterday I decided to give it a try and was totally suprized.
The interior was modern and comfortable, the staff were polite and helpfull and the food was great.
If I could give some advice to the owner, it would be to change the logo and drop the burger mascot. It's very misleading and just looks like something from the 80's. The exterior and interior are totally contrasting.
I'll definately be coming here again now.

15 octobre 2021

Dårlig kundeservice

Mega dårlig service 👎🏼 Jeg købte to burgermenuer fra Burgerklubben i Roskilde, hvor der i min burger var et stykke skarpt plastik i og den anden burger var kødet sejt som var gummiagtigt at tygge i.
Jeg ringede ind til dem, hvor der blev sagt, at han (formentlig chefen) beklager og kommer med den gode undskyldning at de laver mange burgere. Vi snakkede videre for at finde en anden løsning, men han var meget utydelig at høre, hvilket jeg fortalte ham flere gange. Vi forsøgte at snakke videre, men pludselig siger han midt i samtale “Okay, men tak” og lægger røret på - altså imens jeg var ved at spørge til hvilken løsning vi kunne lave.

Dårlig kundeservice!

23 février 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit