Burgerklubben Avis 94

TrustScore 3 sur 5

2,8

Den eneste burgerbar i København som efter min mening altid leverer. Hvis du er på jagt efter et sted som ikke svinger i kvalitet dag for dag, og altid leverer varen. Så er Burgerklubben på Frb et bes... Voir plus

Absolut ikke et sted vi kommer igen.. Burgeren var kedelig og tør, bestilte en Spice bearnaise og der var næsten ingen fyld i burgeren. Knap en teskefuld bearnaise dressing, samme mængde chil... Voir plus

Trist omgang, fredag aften i Roskilde afdeling. Ventetiden på det bestilte er urimeligt lang. De skal oplyse hvis det tager lang tid, restaurant chef skal stoppe med at tage gæster hvis køkken ikke ka... Voir plus

Absolut ikke prangende. Alt for meget ketchup pøset ud over burgeren, det sejlede nærmest. Bægrene til pommes frites var genbrug, var fedtede og møg beskidte. Betjeningen forstod ikke at tage mod ordr... Voir plus

2,8

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Den eneste burgerbar i København som…

Den eneste burgerbar i København som efter min mening altid leverer. Hvis du er på jagt efter et sted som ikke svinger i kvalitet dag for dag, og altid leverer varen. Så er Burgerklubben på Frb et besøg værd :)

2 février 2026

Skrækkelig mad

Maden den er fuldstændig skrækkelig og ejeren arrogant. Steder er fyldt med overpriser, der kommer jeg aldrig igen

18 décembre 2025

Jeg syntes virkelig det er ærgeligt at…

Jeg syntes virkelig det er ærgeligt at læse de mange dårlige anmeldelser.
Vi var 2 voksne inde og spise i aften.
Det er et meget hyggeligt burgersted.
Udemærkede burgere og meget stemningsfyldt sted og venlig betjening.
Klart et sted at genbesøge.

27 novembre 2025

Dårlig burger og Service

Elendig service. Kan ikke tage i mod den rigtige bestilling, når man bestiller minus noget.

Deres burger kød smager af kødbolle-fars. I hvert ikke en god burger-restaurant alt i alt.

29 mars 2025

Dårlig service og rå mad

Vi havde reserveret til 6 personer til iftar, men fik et bord i kælderen. Vi havde svigermor med som ikke kan gå ned ad den stejle trappe, og bad derfor om et bord ovenpå. Jeres personale var ikke til at tale med, selv om flere af bordene stadig var ledige da vi kom tidligt. De kunne sagtens bytte rundt. nogle gæster var søde at bytte bord, på egen foranledning. Vi fik mad til sidst selv om vi havde bestilt på forhånd, og flere af burgerne var tilmed rå. De sagde at det var fordi vi havde byttet bord, det er ikke korrekt, da tjenerne havde givet os korrekt antal dadler samt drikkevarer inden da. Det var en virkelig dårlig oplevelse, vi betalte fuld pris trods rå burgere og den mad efter en hel dags faste. vi kommer ikke retur igen.

11 mars 2025

Hvis jeg kunne havde det været 0…

Hvis jeg kunne havde det været 0 stjerner. Super dårlig service og maden var meget tør. Min datter fandt hår i hendes burger. Uacceptabelt. Da vi sagde noget til tjener mødte vi flabethed og det var nærmest en kamp at få en ny burger. Ikke tag herhen.
- en utilfreds kunde

28 février 2025

Burger Klubben er et fantastisk sted…

Burger Klubben er et fantastisk sted for burgerelskere! Atmosfæren er livlig og indbydende, hvilket gør det til et perfekt sted at nyde et måltid med venner eller familie. Menuen byder på et bredt udvalg af lækre burgere, der er tilberedt med friske ingredienser.

Servicen er hurtig og venlig, og personalet er altid klar til at hjælpe med anbefalinger. Priserne er rimelige i forhold til kvaliteten af maden, hvilket gør det til et godt valg for både en hurtig bid eller en mere afslappet middag. Alt i alt er Burger Klubben et sted, jeg varmt kan anbefale til alle, der ønsker en lækker burgeroplevelse!

24 octobre 2024

Små burger kan ikke anbefale stedet

Små burger. Kan ikke blive mæt! Smagen er standard ikke en wauw oplevelse. Menuen er på engelsk HMM
Istedet for at fjerne den store plante ryger både chili mayo og pommes papir på min veninde!det skal siges tjeneren gik frem og tilbage mindst 7 gange og kunne ikke komme til pga planten dvs enten tabte hun noget el også skubbede hun
Inden vi gik flyttede jeg planten, ja det var så lidt.

16 octobre 2024

Desværre en skuffende oplevelse.

Desværre en skuffende oplevelse.

Atmosfæren i restauranten var ikke særlig hyggelig, musikken var for høj, gæsterne for højlydte og bordene var placeret for tæt og mærkeligt. Brisket kødet var lidt tørt og Mac n cheese smagte ikke af særlig meget. Derudover var der kun engelsktalende tjenere og de virkede desværre lidt forvirrede og stressede.

30 septembre 2024

Fantastisk service!

Fantastisk service!! Især af de 2 unge piger, maden og servicen var helt på top, de bød os velkommen med et stort smil på læben

15 août 2024

En meget lille burger til prisen

En meget lille burger til prisen, elendigt at menu kort er på Engelsk, der er en del ældre på Frederiksberg som man burde tage hensyn til, så skulle man jo tro at man kunne ringe til dem, eller snakke med en dansker og forklare hvad man ønsker, men nej, de taler kun engelsk.

Tror desværre ikke de overlever her i Smallegade.

Når det er sagt, så er deres burger rigtig god, og øv hvis de ikke ændre de ting med sproget og dansk betjening.

8 août 2024

Forfærdelig oplevelse

At vores oplevelse i går onsdag den 27/3 var en skændsel er grundet flere ting. Først var de sliders vi fik meeget dårlige. Side ordrerne var rimelig gode.
Men den tydeligvis største grund til den elendige oplevelse var at man sætter 2 unge mennesker som har været der under 2 måneder til at skulle håndtere en fuld cafe dagen før påske.
Det er simpelthen en skændsel af en chef, at kunne tro at dette er i orden.

27 mars 2024

Kedeligt og sårlig kvalitet

Kedeligt og sårlig kvalitet. All you can eat sliders. Men sliders er af en utrolig kedelig og ensformig kvalitet og man får ikke lyst til at spise mere, end de 5 sliders de serverer, til at starte med og man er indlagt, til at spise deres vegetar og veganske versioner. Øv øv..

19 janvier 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit