Byens Arkitekter ApS Avis

3. Architecte
  4. Entreprise de conception des bâtiments
  5. Ingénieur structures

Écrit par l'entreprise

Byens Arkitekter har igennem mange år specialiseret sig i byggeri til private bygherrer. Byens Arkitekter har som primære ekspertiseområder det private byggeri, med fokus på førstesalsprojekter, til- og ombygninger af alle hustyper og også design og opførelse af nye huse for private familier. Udover privatmarkedet, har Byens Arkitekter har også stor erfaring med erhvervsbyggeri, og større byggeprojekter, både rækkehusbyggeri, lejlighedsprojekter og boligejendomme, samt erhvervsejendomme, og domiciler. Byens Arkitekter er stærkt fokuseret på at udarbejde med energirigtige løsninger, som fokuserer på bæredygtighed, men som samtidig også er omkostningseffektive for kunderne. Byens Arkitekter var blandt de første i Danmark til at forenkle byggeprocessen for private, det gjorde vi, da vi udviklede vores Pakkeløsningskoncept. For at sikre kunderne det mest enkle og bekymringsløse byggeforløb, har skabte Byens Arkitekter en strømlignet proces, der passer til det private byggeprojekt. De simple pakkeløsninger, som kan skræddersyes til kundens specifikke projekt, og det projektforløb, som kunden drømmer om. Byens Arkitekter sammensætter den helt rigtige pakkeløsning til kunden, med en fast pris på rådgivningsforløb. Det betyder professionel sparring i højeste kvalitet igennem hele byggeforløbet, til en skarp og konkurrencedygtig pris.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Totalrådgivning til en 1. sal

Vi har helt fra starten af forløbet haft et rigtig godt samarbejde med vores rådgiver, der har lyttet til vores ønsker og givet gode input.
Vi har fået retvisende information ift. skøn af pris på det fulde projekt, og vores opfattelse er, at der også har været et godt og uproblematisk samarbejde mellem rådgiver og håndværkere på projektet.
Der er løbende og hurtigt blevet fulgt op på alle aftaler og de spørgsmål vi har haft undervejs. Vi er blevet ført godt igennem vores byggeprojekt fra start til slut, og har helt følt os helt trygge i processen.

6 juillet 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Fantastisk sparring og værdifuld rådgivning til vores typehusprojekt…

Vi har haft en virkelig god oplevelse med Byens Arkitekter, som har hjulpet os med at få styr på vores idéer, prioriteter og det arkitektoniske islæt i forbindelse med nybyggeri af vores typehus.

Vi følte vi havde brug for professionel sparring og rådgivning i tilrettelæggelsen af plantegning, hvor med typehus firmaet er spørgsmålet ofte “hvad vil I have” og “det her har vi gjort før”

Fra første møde oplevede vi en professionel og lyttende tilgang, hvor vores ønsker og behov blev taget seriøst – men samtidig blev vi også udfordret på de rigtige tidspunkter med fagligt velfunderede input.

Arkitekten hjalp os med at konkretisere vores idéer og skabe et klart og realistisk idéoplæg, der tog højde for både funktionalitet og æstetik.

Vi har især sat pris på den konstruktive sparring, hvor vi blev guidet til at træffe nogle svære valg i laget mellem for netop vores hverdag og æstetik.

Det har givet os tryghed og klarhed i en proces, som ellers kan virke uoverskuelig. Vi føler os langt bedre klædt på til næste skridt i byggeprocessen, og det er i høj grad takket være deres indsats.

Vi kan varmt anbefale Byens Arkitekter til andre, der står overfor et nybyggeri – især hvis man ønsker ærlig rådgivning, kreative løsninger og en samarbejdspartner, der virkelig lytter.

Christopher og Cecilie

1 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har været utrolig glade for Kenneth…

Vi har været utrolig glade for Kenneth gennem vores 2 år lange samarbejde.
Fra indledende kaffemøde til færdigt projekt.
Rammerne har været klare fra starten, aftaler er overholdt, og Kenneth har været en god støtte i dialogen med entreprenøren. Samarbejdet mellem Kenneth og entreprenøren har ligeledes været utrolig konstruktivt kan vi forstå på begge parter. Og vi er blevet inddraget i det omfang som har givet mening.
Men - vigtigst af alt har vi fået den allerbedste tilbygning med det flotteste lysindfald!

18 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Hold jer langt væk!

Min kone og jeg entrerede med Byens Arkitekter og en entreprenør som tegnestuen foreslog for ca. 3 år siden, og det har været en lang, opslidende proces, som i første omgang var tidsat til 3 måneder!
Kenneth Berger er ganske vist sød og venlig men ……

Problemerne opstod allerede i starten af byggeprocessen, da Kenneth Berger slet ikke førte de tilsyn, som vi havde betalt mere end 50.000 kr for - der var del af et samlet honorar inkl mons på 172.500 kr.

Første graverende fejl opstod, da vores 13 meter lange terrassemur blev opbygget i “løse” levablokke i stedet for beton-fundablokke
Det ønskede glasværn kræver beton-fundablokke, så hele muren måtte rives ned og opbygges påny.
Hvis “arkitekten” havde ført tilsyn havde vi undgået dette.

Andet store problem kom da det yderste pudslag på murene viste sig at være alt for tyndt, hvilket betød at alle husets mure skulle pudses yderligere op. Det blev først opdaget, da arbejdet var færdigt.
Hvis “arkitekten” havde ført sit tilsyn, havde vi undgået dette.

Tredje fejl var underdimensionerede loftsspær i vores nye garage. Fejlen blev først opdaget, da arbejdet var færdigt.
Entreprenøren måtte derfor nedtage loftet og forstærke det med ekstra limtræsspær.
Hvis “arkitekten” havde udført sit tilsyn, havde vi undgået dette.

Det frygtelige er, at hvis min broder (pensioneret arkitekt) ikke havde opdaget fejlene, var vi som lægmænd aldrig blevet opmærksomme på dem, og vi kunne have set frem til alvorlige skader, når disse ville viser sig senere - uden at kunne få hverken arkitekt eller entreprenør til at udbedre.

Vores projekt er aldrig blevet færdiggjort og på trods af flere henvendelser til Byens Arkitekter om kompensation for det arkitektarbejde de ikke har udført, har de nu åbenbart valgt fuldstændig radiotavshed.

Vi har derfor nu besluttet os til at anlægge sag mod tegnestuen Byens Arkitekter. Vores krav vil gå på, at vi kræver tilbagebetaling af den del af arkitektens honorar som repræsenterer det tilsyn, som overhovedet ikke er udført.

15 octobre 2024

God kemi fra start

Vi havde fra start en god kemi med Kenneth fra Byens Arkitekter. Der var flow og fremgang i tegninger, hvor han som arkitekt bidrog med gode ideer og løsninger til vores tilbygning.
Vi fik hjælp til tegning af tilbygning samt arbejdet/kontakten med kommunen som forløb uden problemer.
Vi kan til fremtidige kunder kun anbefale Byens Arkitekter

10 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Great experience designing a new house

We worked with Kenneth from Byen Arkitekter to design our house, and we're very pleased with the result. From the beginning, Kenneth understood what we were looking for and translated our ideas into a design that reflected our wishes clearly and accurately.

He was easy to work with—professional, friendly, and open to feedback. We had several meetings throughout the process, and he was always patient and accommodating when changes were needed. He handled all communication with the commune and submitted the necessary applications, which were approved within about three months.

Overall, the process felt smooth and well-managed. Kenneth delivered exactly what we hoped for, and we’re happy to recommend him to others looking for a reliable and thoughtful architect.

3 juin 2024

Glad og tilfreds

Vi har brugt Kenneth til to projekter. Først til nogle tegninger af, hvordan vi kunne lave ny planløsning. Kenneth kom med løsninger vi slet ikke havde forestillet os, men som oversteg vores forventninger. Der blev lavet målfaste tegninger til håndværkerne, som de kunne bruge til at bygge ud fra.

For et års tiden siden gik vi så igang med næste omgang, der bestod af tilbygning + ny planløsning for køkken og alrum samt entre. Igen havde Kenneth fuldstændig styr på at sætte vores drømme ned i skitser, gode ideer til flytning af vinduer, ovenlys osv. Det spiller bare.

God gennemsigtighed i forhold til, hvor lang sagsbehandlingen er, hvad kommunen kræver og hvad vi selv kan bidrage med, for at spare penge eller fremskynde processen.

Priserne har hele tiden været faste og efter aftale, aldrig nogle overraskelser eller noget med småt.

Kenneth brændte så meget for vores projekt, at han skrev os en personlig besked en lørdag, for at meddele at byggetilladelsen var i hus.

Alt i alt - Skal du bygge stort eller småt, Kenneth gør det godt!

7 avril 2025

Fra idé til drømmehus

Fra idé til drømmehus
Byens arkitekter har hjulpet os med at få vores drømmehus, de er grundige, seriøse og faglige kompetente, vi har altid følt os i gode hænder og de har hjulpet os i mål fra start til slut - lige fra myndighedsprojekt til endelig færdigmelding, de levere nogle flotte 3D tegninger, og er behjælpelig med tekniske tegninger til entreprenøren.

25 septembre 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus