Byens Vinhandel Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte supervin til fin pris på facebook - afhentede næste dag i Byens vinhandel - stod klar, da vi ankom. Tog vel ca. 30 sekunder fra man gik i butikken og igen sad i bilen. Kan det være nemmere?... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er altid en god oplevelse at handle hos Byens Vinhandel i Esbjerg; Meget kompetent og venlig vejledning - altid med smil, en frisk bemærkning og mulighed for en smagsprøve. Stort og godt udvalg me... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Dygtige, ærlige og meget professionelle. Kan på det varmeste anbefales. Bestilte en særlevering af rom, og fandt en flaske var blevet glemt. Den ankom med bud dagen efter, gratis levering. Er kun tilf... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super oplevelse. Hurtig levering. Blev ringet op, da jeg havde bestilt mere end der nok kunne være i postafhengningsdepot. Blev jeg kontakte for at hører om der måtte leveres på palle på hjemlig matri... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Caviste

Écrit par l'entreprise

Hos Byens Vinhandel sælger vi kvalitetsvine til lave priser. Læs mere om os på vores hjemmeside.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi bestilte en gaveparke her fra…

Vi bestilte en gaveparke her fra Houston Texas. Den ankom til tiden og var vel modtaget. Fø
rste klasse service. Kan stærkt anbefale.

19 août 2022

Hej John,

Rigtig god service

Rigtig god service, hurtig levering og fine priser.

13 août 2022

Hej Jan,

Tak for den flotte anmeldelse! Vi glæder os til at betjene dig igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Er rigtigt godt tilfreds.God service og godt

Er rigtigt godt tilfreds. God service og gide produkter 👍👍

13 août 2022

Hej Jens,

Det glæder mig at høre, at du er god tilfreds! Tak for din anmeldelse. Håber du snart kommer igen. :-)

Hurtig forsendelse...

God pris både på ønsket produkt og forsendelsen. Hurtig og sikker levering.

10 août 2022

Hej Jesper,

Nem bestilling

Nem bestilling - fin levering og god vin

4 août 2022

Hej,

Noté 4 sur 5 étoiles

Super service, super vintilbud med rigtig, dejlige vine.

31 juillet 2022

Hej Bodil,

Tak for den gode anmeldelse.

God og fin service.

God og fin service.
Obs:
Hvis der bestilles mere end 6 fl. til pakkebox leveres der på 2 nr.

30 juillet 2022

Hej Marianne,

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse! Og ja, korrekt.. Ved bestilling af over 6 fl. bliver forsendelsen delt op.

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg fik det jeg havde bestilt

Jeg fik det jeg havde bestilt. Andre vinhandler lever til døren med samme gebyr levering. Det kunne lære noget af. Fint udvalg af vine til en rimelig pris.

16 juillet 2022

Hej Flemming,

Tak for den gode anmeldelse.

God rådgivning

God rådgivning - vidende personalet - gode tilbud. Man føjer sig velkommen og godt behandlet

30 juin 2022

Hej Johannes,

Tak for den flotte anmeldelse! Vi glæder os til at betjene dig igen.

Noté 4 sur 5 étoiles

Dejlig vin og nem forsendelse

Dejlig vin og nem forsendelse.
Men det burde ikke være nødvendigt at skrive det hver gang

18 juin 2022

Hej Peter,

Tusinde tak for den anmeldelsen! Jeg undersøger lige muligheden for at afmelde kommende invitationer til dig.

Noté 3 sur 5 étoiles

Dårlig at sende til 2 afhentnings steder.

Det er beskrevet i overskriften.

12 juin 2022

Hej Johnny

Tak for din anmeldelse. Jeg har undersøgt forsendelserne på din ordre, og kan godt se at der er sket en fejl. Denne fejl beklager jeg dybt!

Super vin

Super vin, super levering

8 juin 2022

Hej Marianne,

Tusinde tak for den gode anmeldelse!

Fremragende Vin handel!!

Super service og gode vine!! :-)
Jeg handler hos jer igen.
Vi har sølvbryllup til næste år!!

5 juin 2022

Hej Jens,

Tusinde tak for den gode anmeldelse! Vi ser frem til at hjælpe dig igen.

Fungerer fint.

Fin, hurtig, prisvenlig.

30 mai 2022

Hej Hans,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus