Jeg er glad for at følge MinPalet på Instagram som nybegynder inden for broderi og derfor glad for at støtte ved at købe lidt grej i webshoppen. Alle varer er fine og praktiske.

Varmeste anbefalinger Jeg har købt min første men bestemt ikke sidste opskrift hos Min Palet. Den med blomster. Opskriften er super nemt bygget op og guider trin-for-trin igennem de otte opskrifter... Voir plus

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

25 avis

Vi har både en broderet taske og en…

Vi har både en broderet taske og en cowboyjakke med navn på, som Michella har broderet. Begge dele er vi så enormt glade for og de får altid ros af folk omkring os. Derudover har vi også fået navn på en julestrømpe.
Hver gang at vi har henvendt os til Michella har det været så ligetil og hun er enormt idérig og sød at kommunikere med. Hun anbefales inderligt på baggrund af dygtighed og serviceniveau!

5 avril 2025

Fantastisk service

Super nem og overskuelig hjemmeside, med godt udvalg og god beskrivelse af varer. Fantastisk service - Bestilte lørdag, og modtog mine ting allerede tirsdag :-)

29 mars 2026

Passion, ekspertise og kvalitet

Møde man Michella, er det tydeligt at mærke passionen! Hjemmesiden er overskuelig og fin - der bliver tydeligt lagt vægt på kvalitet. Det er altid til at få fif og vejledning, og er man heldig, at møde hende på en af de workshops, hun afholder, så kan man virkelig mærke at hun gør sig umage for, at det skal blive en succes for alle. Varmeste anbefalinger herfra! 🌟🌟🌟🌟🌟🙌

17 mars 2026

Undervisningsworkshop - stor anbefaling

Vi har i vores kreaklub på arbejdet haft besøg af Michella, der skulle undervise os i broderi.
Det var så fin en oplevelse, og mange af os blev så inspirerede at vi allerede er i gang med nål og tråd hjemme.
Michella er en virkelig dygtig underviser.

26 février 2026

Broderi-inspiration 🪡

… faldt først over din fine Instagram-side og blev inspireret og fik selv så meget lyst til at selv brodere og har købt de fleste af dine fine broderiopskrifter, som er lige til at gå til - de fineste illustrationer og letforståelige beskrivelser. Tak for inspiration og for at finde min indre “broderist” frem…

4 mars 2026

Varmeste anbefalinger

Varmeste anbefalinger
Jeg har købt min første men bestemt ikke sidste opskrift hos Min Palet. Den med blomster. Opskriften er super nemt bygget op og guider trin-for-trin igennem de otte opskrifter på smukke danske blomster. Den første er efterprøvet, og det virker. Intet mangler. Nemt, forståeligt sprog og opskrifter, som uden problemer kan følges, også selvom man endnu ikke er ferm ud i at brodere. Også virkelig lækkert at guiden indledes med en god introduktion til det grundlæggende og som en virkelig lækker bonus afsluttes med “Tips og tricks”. Super brugbart.
Så derfor mine kæmpe anbefalinger, og jeg hepper på mere fra til Min Palet.

28 février 2026