Anna holdt et rigtig godt oplæg om tekstil igennem historien og lærte os mange forskellige teknikker til at lappe tøj. Vi fik selv lov til at prøve da hun havde taget udstyr med til alle. Desuden hav... Voir plus
L'entreprise a répondu
så god en oplevelse at få købt verdens smukkeste saks - hurtig levering og så personlig en forsendelse. kan virkelig kun anbefale.
L'entreprise a répondu
Deltagerne synes at kurset var godt Men jeg mener at prisen for dette kursus, ikke hænger sammen, det er for dyrt
L'entreprise a répondu
Jeg er tekstilkonsulent, underviser og foredragsholder. Jeg underviser i visible mending og broderi på workshops rundt i hele landet. Hvis du har lyst til at booke mig, så send mig en mail på hej@annakjaervoss.dk
Danemark
God service ved køb og stor hjælpsomhed i forhold til at svare på spørgsmål om visible mending fra en nybegynder :)

Réponse de Annakjaervoss
Virkelig pædagogisk guide til scotch darning, som Anna Kjær Voss har lavet. Det lykkedes mig at lave en fin lapning i første forsøg.

Réponse de Annakjaervoss
God syvejledning for en nybegynder, især med de vedhæftede links til videoer.
Overskuelige tegninger og forklaringer.

Réponse de Annakjaervoss
Anna er så sød og hjælpsom, hun sendte en vejledning manuelt, da den ikke dukkede op i min mail.
Vejledningen er flot sat op og er nem at forstå.

Réponse de Annakjaervoss
Anna deler dygtigt ud af sin viden om både klimavenlig tilgang og håndarbejdets betydning

Réponse de Annakjaervoss
Deltagerne synes at kurset var godt
Men jeg mener at prisen for dette kursus, ikke hænger sammen, det er for dyrt

Visible mending
Tak for begynderbogen, med meget fine illustrationer.
Hæftet og den lille personlige hilsen med tråd er betænksomt og inspirerende.

Réponse de Annakjaervoss
Jeg havde en god oplevelse, fordi underviseren brænder for sagen og var god til at demonstrere praktisk

Réponse de Annakjaervoss
Jeg har været til workshop med Anna og det var virkelig sjovt og inspirerende. Hun er vidunderlig underviser og budskabet om hvorfor vi skal reparere tøjet giver bare så god mening. Find hende på insta og prøv hvor let tilgængeligt det er at komme i gang. ALLE KAN

Réponse de Annakjaervoss
Gode instruktioner og ideer som er yderst anvendelige

Réponse de Annakjaervoss
Spændende og levende foredrag og workshop, hvor vi selv fik lov til at prøve kræfter med visible mending.

Réponse de Annakjaervoss
Har været på Arbejdermuseet til Annas aldeles glimrende oplæg om og praktiske anvisninger i at reparere synligt. Bestemt værd at melde sig til.

Réponse de Annakjaervoss
Mega gode guidebøger. Nemt at gå igang med diverse lappeprojekter. Desuden meget venlig og personlig kommunikation, da jeg senere havde et spørgsmål til min ordre ✨

Réponse de Annakjaervoss
Virkelig gode og anvendelige ebøger. Har allerede brugt dem.

Réponse de Annakjaervoss
En savoir plus sur les différents types d'avis.