Banner for Byggventilasjon AS

Byggventilasjon AS Avis 356

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Jeg har hatt en veldig god opplevelse med Byggventilasjon AS. De er imøtekommende, serviceinnstilte og enkle å kommunisere med. Nettsiden er intuitiv, oversiktlig og gjør det enkelt å finne fre... Voir plus

L'entreprise a répondu

Vårt gamle Flexit ventilasjons aggregat var modent for utskifting og med sen respons fra lokal forhandler i Trondheim så fant vi nettbutikken Byggventilasjon som hadde en meget god nettside. Etter noe... Voir plus

L'entreprise a répondu

Utrolig fornøyd med hele prosessen fra tilbud til ferdig montert byggventilasjon. God dialog underveis, rask oppfølging og gode råd tilpasset mitt behov. Monteringen ble utført effektivt og med høy kv... Voir plus

L'entreprise a répondu

BETALING: ALTERNATIVENE TIL Å BETALE FUNGERTE IKKE. HJELPER IKKE AT DE ER FØRT OPP SOM MULIGHETER, NÅR DE IKKE FUNGERER. IKKE NYTT DETTE, FOR 2 ANDRE PERSONER HAR MØTT PROBLEMET TIDLIGERE OG DE HAR BA... Voir plus

1. Entrepreneur spécialisé dans les systèmes de CVC
  2. Fournisseur d'énergie verte

Écrit par l'entreprise

Byggventilasjon leverer ventilasjonsprodukter og tjenester til private og næringsdrivende. Vårt primærområde ligger i salg og service av balansert ventilasjon m.m. og vi fører kun produkter vi har troen på, med høy kvalitet, fra anerkjente produsenter og leverandører. Nettbutikken inneholder pr. idag over 2500 unike produkter og leveres til kunder over hele landet. Et utvalg av våre tjenester er også å finne på nettbutikken. Hos oss kan du være trygg på at garanti- og reklamasjonssaker følges opp på en profesjonell måte.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

356 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Profesjonell

Kunnskapsrike medarbeidere

20 février 2026

Réponse : Byggventilasjon AS

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det betyr mye for oss å høre at du opplevde oss som både profesjonelle og kunnskapsrike 😊

Kjapp og god

Kjapp og god (korrekt) info når vi måtte skifte ut vår gamle balanserte ventilansjon. Alt arbeidet ble utført til rett tid og gjort helt ferdig. Igjenting å utsette på dette.

17 mars 2026

Réponse : Byggventilasjon AS

Tusen takk for fin anmeldelse Gard og takk for oppdraget. :-)

Mvh Per, Byggventilasjon

Rask levering.

Rask levering.

10 mars 2026

Réponse : Byggventilasjon AS

Tusen takk Steinar, hyggelig å få tilbakemelding på rask levering :-)

Ha en fortsatt fin søndag

Bra!

Bra lager. Kjapp og problemfri levering.

8 mars 2026

Réponse : Byggventilasjon AS

Tusen takk for fin tilbakemleding Kay. god helg :-)

Kunne ønske at ordren ble sendt litt…

Kunne ønske at ordren ble sendt litt raskere.

3 mars 2026

Réponse : Byggventilasjon AS

Tusen takk for at du la igjen en fin og konstruktiv tilbakemelding. Vi beklager at sendingen ikke ble sendt ihht din forventning, det tar vi med oss videre.

God helg når den tid kommer :-)

Rask levering

4 mars 2026

Réponse : Byggventilasjon AS

Tusen takk Trond Erik, det var kjekt å få tilbakemelding på at varene kom raskt frem til deg, sånn skal det være.

God helg :-)

Kjekt at firmaet holder til på øyen

Kjekt at firmaet holder til på øyen. Etter litt dialog fikk jeg hentetvaren jeg bestilte👍🏻

3 mars 2026

Réponse : Byggventilasjon AS

Hyggelig at du ønsker å handle lokalt på Askøy og tusen takk for hyggelig anmeldelse.

God helg :-)

Ryddig og kjapt

Ryddig og kjapt! Noe dyrt! Men fikk det jeg var på jakt etter.

3 février 2026

Réponse : Byggventilasjon AS

Setter pris på at du skrev en fin anmeldelse til oss og kjekt å høre at vi hadde et godt utvalg :-)
Tusen takk og god helg

Rask service

Rask og god service og ikke så ille priser

25 février 2026

Réponse : Byggventilasjon AS

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Laila. Dette vi jobber for hver dag :-)

Byggventilasjon AS leverte ny Flexit Kjøkkenhette Tradition-S

Byggventilasjon AS leverte ny kjøkkenvifte fra Flexit veldig raskt, alt var som avtalt ,Jeg kommer nok til å benytte meg av dem i fremtiden hvis jeg skal ha noen flere flexit varer,Meget bra service.
Tommel opp fra meg👍😊

4 mars 2026

Réponse : Byggventilasjon AS

Svært hyggelig å høre at du fikk god hjelp fra oss og at vi kunne levere som forventet. Tusen takk for at du tok deg tid til en anmeldelse.

Best på pris

Rask levering. Best på pris.

25 février 2026

Réponse : Byggventilasjon AS

Som musikk i våre ører Tove, tusen takk for fin tilbakemelding.